Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω, μολις καταχωρησα εγγυηση επιτυχως για το εργαλειο για 3 χρονια, και τις μπαταριες/φορτιστη για 2 χρονια απο την ημερομ. αγορας.

Καλοδούλευτο το εργαλείο !!!!

Μεγεια το θηριο!
Τωρα αντε να συγκρινεις αυτο με ενα δραπανο πχ verto, parkside ή einhell. Μερα με τη νυχτα!

Πρώτα συγκρίνεις τις τιμές Νεκ. και μετά τα εργαλεία :coool:

Μποσαρα! Με γεια και καλοδουλεμένο!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παλιό auto correct καλοδουλευτο ήθελα να γράψω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ευχαριστω, μολις καταχωρησα εγγυηση επιτυχως για το εργαλειο για 3 χρονια, και τις μπαταριες/φορτιστη για 2 χρονια απο την ημερομ. αγορας.

Να επισημάνω, μιάς και πρόσφατα ήρθα σε επαφή με το service της bosch, ότι τα δύο χρόνια εγγύηση στην μπαταρία ουσιαστικά δεν ισχύουν.
Η εγγύηση λειτουργίας είναι 6 μήνες. Τα δύο χρόνια είναι γιά το προιόν, όχι γιά την λειτουργία - απόδοση!
Έτσι είπαν!

Να επισημάνω, μιάς και πρόσφατα ήρθα σε επαφή με το service της bosch, ότι τα δύο χρόνια εγγύηση στην μπαταρία ουσιαστικά δεν ισχύουν.
Η εγγύηση λειτουργίας είναι 6 μήνες. Τα δύο χρόνια είναι γιά το προιόν, όχι γιά την λειτουργία - απόδοση!
Έτσι είπαν!

Προφανως εννοουν οτι δεν καλυπτεται η πτωση της αποδοσης μετα απο 6 μηνες, γιατι εννοειται οτι μια μπαταρια που δουλευει για 6 μηνες φυσιολογικα (αρα τη πηρες καλη) δεν ειναι λογικο να παθει κατι περαν της φθορας πτωσης αποδοσης λογω χρησης. Το προβλημα ειναι αν η μπαταρια ειναι ελατωματικη εξ'αρχης, το οποιο σιγουρα καποιος θα το καταλαβει σιγουρα εντος 6μηνου.
Τωρα οπως το λες, τι καλυπτουν μετα τους 6 μηνες δεν καταλαβαινω...Το χρωμα και το πλαστικο μην εξαφανιστουν?

Να το χαρείς με υγεία το Bosch.
Καλές κατασκευές Κώστα.

Νεκτάριε, έτσι για να γουστάρεις...
https://www.youtube.com/watch?v=u86Wkpvy0z4

o ρωσος παντως παρακατω στο 11:45 με το ιδιο μοντελο bosch το φυτευει το τρυπανι 12 ποντους μεσα και αν δεις γυριζει με παρα πολλες στροφες.
Το παραπανω βινετο μονο αστειο μπορει να θεωρηθει γιατι ο Γαλλος ειτε ειναι ασχετος ειτε εσκεμμενα εχει βαλει το εργαλειο στο αργο (τοσο αργο που μαλλον ουτε τη σκανδαλη δεν παταει τερμα) και δεν το πιεζε και καθολου .

https://www.youtube.com/watch?v=4TrXacNDh-8

Το βίντεο δεν το έβαλα για να κατακρίνω το Bosch, αν είναι δυνατόν. Αλλά να φανεί πως και το Parkside δεν ειναι για πεταμα που κάνει την άνιση σύγκριση ο Νεκτάριος.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το βίντεο δεν το έβαλα για να κατακρίνω το Bosch, αν είναι δυνατόν. Αλλά να φανεί πως και το Parkside δεν ειναι για πεταμα που κάνει την άνιση σύγκριση ο Νεκτάριος.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπερβολες.
Ισως το παρκσιδε να ειναι καλο αλλα κυκλοφορουν πολλα σκουπιδια στην αγορα που δεν αξιζουν τα 20-30-40 τους.

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα,όλων συνάδελφοι.

Έτσι είπαν!

Μιχάλη περίεργο ακούγεται αυτό το 6 μήνες εγγύηση μπαταρίας,τά χαρτιά δέν αναφέρουν πουθενά 6 μήνες εγγύηση μπαταρίας,δυό χρόνια αναφέρουν εγγύηση γραπτά γιά τίς μπαταρίες,τούς τό είπες ότι στά χαρτιά τής εγγύησης αναφέρουν 2 χρόνια ? Εφόσον έχεις το παρακάτω χαρτί στά χέρια σου,αν σού πούν 6 μήνες είναι άκυρον,τά γραπτά μένουν τά προφορικά είναι λόγια τού αέρα.
Γιά να μάς πεί καί ο Ιωάννης πού ξέρει καλύτερα τί γνωρίζει,γιά τό θέμα.

https://www.bosch-professional.com/gr/media/el/professional/files/service_2/TC_2YBPS_GR-el.pdf

Το αιώνιο μόνιμο μπλέξιμο του επαγγελματία με τον ερασιτέχνη !!!!
Έχω πει εκατό φορές και πάνω απ όλα το έχω αποδείξει ....τον ερασιτέχνη δεν τον πιέζει ο χρόνος ούτε το μεροκάματο, και με 40 το χόμπι του θα το κάνει. :ernaehrung004:

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα,όλων συνάδελφοι.

Μιχάλη περίεργο ακούγεται αυτό το 6 μήνες εγγύηση μπαταρίας,τά χαρτιά δέν αναφέρουν πουθενά 6 μήνες εγγύηση μπαταρίας,δυό χρόνια αναφέρουν εγγύηση γραπτά γιά τίς μπαταρίες,τούς τό είπες ότι στά χαρτιά τής εγγύησης αναφέρουν 2 χρόνια ? Εφόσον έχεις το παρακάτω χαρτί στά χέρια σου,αν σού πούν 6 μήνες είναι άκυρον,τά γραπτά μένουν τά προφορικά είναι λόγια τού αέρα.
Γιά να μάς πεί καί ο Ιωάννης πού ξέρει καλύτερα τί γνωρίζει,γιά τό θέμα.

https://www.bosch-professional.com/gr/media/el/professional/files/service_2/TC_2YBPS_GR-el.pdf

Παιδιά δεν το έψαξα πιό πολύ, αλλά μου είπαν επί λέξει, να διαβάσω τα ψιλά γράμματα. Αναφέρει τους χρόνους της εγγύησης ανά περίπτωση, δηλαδή τί καλύπτεται στους 6 μήνες και τί στα δύο χρόνια.

Παιδιά δεν το έψαξα πιό πολύ, αλλά μου είπαν επί λέξει, να διαβάσω τα ψιλά γράμματα. Αναφέρει τους χρόνους της εγγύησης ανά περίπτωση, δηλαδή τί καλύπτεται στους 6 μήνες και τί στα δύο χρόνια.

6 μήνες δέν αναφέρει πουθενά στίς μπαταρίες premium στά γραπτά,μήπως οι μπαταρίες τής ερασιτεχνικής σειράς τών πράσινων εργαλείων μπαταρίας έχουν 6 μήνες εγγύηση ?

Δεν ξέρω. Εγώ μιλάω γιά την 4Ah γιά την professional σειρά 10βολτων εργαλείων, αφού αυτή είχε το πρόβλημα, και γι'αυτή πήγα στο service.
Θα ήταν καλό να μάθουμε τι εννοούσε ο ποιητής, και αφού εγώ δεν το έψαξα επιτόπου, και επειδή δεν μπορούμε τελικά να βρούμε που ακριβώς αναφέρεται κάτι τέτοιο εγγράφως!

Δεν ξέρω. Εγώ μιλάω γιά την 4Ah γιά την professional σειρά 10βολτων εργαλείων, αφού αυτή είχε το πρόβλημα, και γι'αυτή πήγα στο service.
Θα ήταν καλό να μάθουμε τι εννοούσε ο ποιητής, και αφού εγώ δεν το έψαξα επιτόπου, και επειδή δεν μπορούμε τελικά να βρούμε που ακριβώς αναφέρεται κάτι τέτοιο εγγράφως!

A μάλιστα τώρα θυμήθηκα,ήταν αυτή πού είχε τό σπασμένο κλίπς,(πάντος γιά μένα πάλι καλά πού τήν αλλαξαν,μπορεί νά επέμεναν ότι είχε πέσει κάτω καί έσπασε καί νά μήν τήν άλλαζαν).

Τι προβλημα ακριβως σου προεκυψε?