Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη, και όποιος άλλος είναι Αμαζονίστας, μπορείς να ελέγξεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πλατφόρμα που υπολογίζει τα shipping cost βάσει της τοποθεσίας αποστολής στο Amazon.de?
Είτε γιά Γερμανία παράδοση του βάλω είτε γιά Ελλάδα, λέει ότι δεν παραδίδεται....και μιλάω γιά προιόντα που είχα στο καλάθι έτοιμα προς αγορά.

Ναι οντως υπαρχει καποιο (προσωρινο?) προβλημα στο amazon.de.
Εβαλα προς αγορα πραγματα τα οποια εχω παραλαβει προσφατα και οντως λεει οτι ΔΕΝ παραδιδονται Eλλαδα.

Ναι οντως υπαρχει καποιο (προσωρινο?) προβλημα στο amazon.de.
Εβαλα προς αγορα πραγματα τα οποια εχω παραλαβει προσφατα και οντως λεει οτι ΔΕΝ παραδιδονται Eλλαδα.

Ρε μπας και χρεωκοπησαμε και τα κλειδωσανε ολα?

Μολις εβαλα ενα L-BOX στα γρηγορα και με πηγε κανονικα μεχρι και να πληρωσω.

Last edited:
Oχι, δεν ειναι μονο η Ελλαδα, το ιδιο προβλημα το εχω σημερα και για παραλαβη στη Ρουμανια. Η οποια χωρα οχι μονο δεν χρεωκοπει, αλλα εχει και απο τους υψηλοτερους ευρωπαικους ρυθμους αναπτυξης (και ) φετος.

Oχι, δεν ειναι μονο η Ελλαδα, το ιδιο προβλημα το εχω σημερα και για παραλαβη στη Ρουμανια. Η οποια χωρα οχι μονο δεν χρεωκοπει, αλλα εχει και απο τους υψηλοτερους ευρωπαικους ρυθμους αναπτυξης (και ) φετος.

Ε τοτε χρεωκοπησε η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.....ΧΑΧΑΧΑ.

Αλλα οπως εγραψα παραπανω, εμενα λειτουργει κανονικα.

Όταν ασφαλίζει ο φράκτης του καλό θα είναι να γίνεται κ ένα τσεκαρισμα με το μέτρο στην απόσταση από τον δίσκο στις δύο άκρες του. Στο δικό μου μερικές φορές θέλει ελάχιστη διόρθωση η πλευρά προς την έξοδο του ξύλου.
Εφάρμοσε δηλαδή την λαϊκή ρήση (σε μερική παράφραση) το ......δύο φορές μέτρα & μια κόβε.

Αυτό το κάνω και στον δικό μου φράχτη Κωστάκη ...που κόστισε 10 . Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά και να μετράω πάλι ... καλύτερα να μείνω εκεί που είμαι και να έχω και τεράστια επιφάνεια κοπής ...και ρούτερ δίπλα.
Και πως διορθώνεις έναν φράχτη που κουμπώνει στην μία μεριά αν δεν κάνω λάθος ....με σφιγκτήρα ???

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτό το κάνω και στον δικό μου φράχτη Κωστάκη ...που κόστισε 10 . Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά και να μετράω πάλι ... καλύτερα να μείνω εκεί που είμαι και να έχω και τεράστια επιφάνεια κοπής ...και ρούτερ δίπλα.

Αφού αυτό κάνω εγώ στο δικό μου γιατί να μην το αναφέρω μωρέ.
Δεν είναι τόσο κακό αυτό ούτε κόπος.

Είσαι και αργόστροφος ... Καλά κάνεις και το λες ....γιατί όμως παράτησες τον πάγκο που είχες και πέρασες εκεί δεν κατάλαβα ... εσύ ένας μάστορας με ειδικές ικανότητες ... :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Είσαι και αργόστροφος ... Καλά κάνεις και το λες ....γιατί όμως παράτησες τον πάγκο που είχες και πέρασες εκεί δεν κατάλαβα ... εσύ ένας μάστορας με ειδικές ικανότητες ... :flipout:

Νικόλα από την αρχή είχα το PTS 10.
Ίσως αν βρω τρόπο να προσαρμόσω ένα κινέζοlazer γραμμής, να μην έχω αυτό το μικρό αρνητικό.

Αν είναι έτσι συγχωρήσαι ... είχα την εντύπωση ότι είχες πάγκο πριν και μετά κόλλησες την ασθένεια αγορών.

Oregon PowerSharp!!!!
Το απόλυτο must have για όσους ασχολούνται με κοπή με αλυσοπριονα.
Πολλές ευχαριστίες στον Νικο που έτρεξε και μου το έστειλε!!!
DSC_3699.jpg

Τώρα που είναι και 20% κάτω είναι ευκαιρία...
Μόλις 10 ευρώ πάνω από σετ λάμας και αλυσίδας!

Για δώσε info.
Το εχω δει σε βιντεάκια αλλα δεν το έψαξα ποτε για αγορα.

Sent from my iPad using Tapatalk