Κυριάκο 275,Ντέτσικας.Ευχαριστώ και πάλι φίλοι μου,εννοείται Σωτήρη πως θα δοκιμαστεί στα όρια!
Ευχαριστώ συνάδελφοι.
Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα Κυριάκο καί Νίκο
Νίκο θέλουμε "απαραίτητα" review όταν βρείς χρόνο
Κυριάκο οι Εγγλέζοι τήν έκαναν τήν "κουτσουκέλα" τους καί δέν έστειλαν τό σέτ τρυπάνια-κατσαβιδόλαμες τής Makita,καί τό θέμα είναι ότι δέν τό έχει κανείς Ελλάδα,anyway σέ κάποια άλλη ομαδική θά τό οργανώσουμε.
Γιώργο Αγρότη όπως είπε ο Μιχάλης όταν μέ τό καλό ανέβεις Αθήνα,θά πάμε παρέα η στήν Μαρμίτα η στό σπίτι τού Μιχάλη γιά καφέ.
Κώστα θά σού πώ γιά τό σκουπάκι τής Bosch τήν προσωπική μου γνώμη,έχει λεπτό στόμιο καί δέν θά ρουφάει ογκώδη πράγματα όπως τό makita που έχει δύναμη και στόμιο καί ρουφάει μονόευρα καί δύευρα κέρματα.Καί όταν λέω ογκώδη εννοώ ένα παράδειγμα ροκανίδια π.χ δέν θα μπορεί από τό στομιο να τα ρουφήξει το Bosch,πριονίδι ρουφάει άνετα,ενώ τό μακίτα άνετα ρουφάει ροκανίδι ,άν πέσουν μερικά πατατάκια η γαριδάκια από τα παιδιά στό καναπέ τό Bosch δέν μπορέι να τα ρουφήξει έχει μικρο στόμιο,ενώ τό μακίτα άνετα.
Αν καί έχω καί από τίς δύο μπαταρίες makita-bosch τό σκουπάκι Bosch δέν θά τό αγόραζα μέ τίποτα,μπροστά σέ αυτά πού είδα ότι κάνει τό Makita,+ τό κοντάρι πού έχει πού μπορείς άν πέσει κάτι στό χαλί από τα παιδιά καί οχι μόνο ,νά μήν βάζεις ηλεκτρική με καλωδια κ.τ.λ ,παίρνεις τό makita σκουπάκι μέ τό κοντάρι καί από όρθια θέση τά κάνεις γυαλί όλα.
Βεβαίως !! απλά αυτό το καιρό τρέχω με το γιο μου γιατί πέρασε φοιτητής σε επαρχία και καταλαβαίνεις, μόλις χαλαρώσω θα το κανονίσουμε με το γείτονα το Δημήτρη, ευχαριστώ για την πρόσκληση, τιμή μου να σε γνωρίσω κι από κοντά.
Κώστα ευχαριστώ!Θα σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου αργότερα!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Είχε κορδέλα,ναι!
Καλοριζικες όλες οι παραλαβες σας κύριοι και καλοδούλευτες.
Γιώργο θερμά συγχαρητήρια για το γιο και σε ανώτερα.
Πάντα επιτυχίες στη ζωή του.
Τώρα θα με σνομπαρετε με τις από κάτω παραλαβές, αλλά ειναι φίλων και τις ανεβάζω γι αυτούς.
![]()
ΤΣΟΜΙΔΗΣ (έχει κι άλλες για όποιον ενδιαφέρεται)
Καλοριζικες παιδιά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
κορδέλα νομίζω κανά 15αρη έχει
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
![]()
http://www.ergaliomihaniki.gr/index.php?route=product/product&product_id=6090&ref=bestprice.gr
Ναι Γιωργο 18650.
Τον δοκιμασα το βραδακι.
Εχει 6 η 7 modes απο απλο φωτισμου ενος κεριου εως και φως που βαζει κατω προβολεα αυτοκινητου!!!!
Το μονο που ισως ηθελα ειναι λιγοτερες σκαλες επειδη για να βρω την μεγιστη ξαναρχιζω απο την αρχη.
Σιγουρα θα παρω ακομη εναν!!!
Καλοριζικες όλες οι παραλαβες σας κύριοι και καλοδούλευτες.
Τώρα θα με σνομπαρετε με τις από κάτω παραλαβές, αλλά ειναι φίλων και τις ανεβάζω γι αυτούς.
Καλοριζικες παιδιά.
Νικόλα την πήρες ....Μπράβο να την χαρείς σου εύχομαι στο έπακρο !!!![]()
Θα κάτσεις μέχρι αργά απόψε να την χαζεύεις:worshippy:
Για τους υπόλοιπους καλή συνέχεια στις αγορές τους ....την πραγματική χαρά την έχει μόνο αυτός που αγοράζει μια στο τόσο. :chinese:
Του σιίξιματος έχει να γίνειΚαλοριζικες όλες οι παραλαβες σας κύριοι και καλοδούλευτες.
![]()
Καλοριζικες παιδιά.
Χρήστο για τι διάμετρο σωλήνα είναι;
Θα κάνω στρατηγέ μου,ίσως και αύριο το πρωί!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.