Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χαχαχαχα.
Σωστό αυτό Δημήτρη.
Πόσο πήγε? Έχει και η ΚΝΙΡΕΧ αντίστοιχο και σχετικα οικονομικό.

Σωστό αυτό τόν Κώστα θα ενονούσες μάλλον -bye-

Κυριάκο 16 ευρώ η renssteig καί 15 ευρώ η knipex,τίς είχε καί τίς δύο στό κατάστημα,αλλά μού άρεσε περισσότερο η renssteig από ότι μού είπαν στό κατάστημα η renssteig είναι θυγατρική τής knipex,η τήν έχει πάρει η knipex δέν θυμάμαι επακριβώς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν πας για καφέ με τα παιδιά πάρτο μαζί σου κ δώσε το στον Κυριάκο για... ανάποδη φορά χρήσης. :flipout:

Δυστυχώς δέν θά πάω αύριο,αλλά καί τήν Πέμπτη να γινόταν,πάλι δέν θά μπορούσα γιατί εχω νά παρευρεθώ σέ δυσάρεστο έκτακτο γεγονός.

καλοριζικη δημητρη!
πηρα το δωρο μου για σημερα!!
και σε σουπερ τιμη:55,5 ευρω το ενα
20161108_165030.jpg

Καλοριζικα τα εργαλεια μαστορες!!

Το GSR πρεπει να ειναι το πιο μοσχοπουλημενο εργαλειο απο την δεκαβολτη μπλε σειρα της bosch και οχι αδικα!

Tα 10βολτα προβολακια ειναι καταπληκτικα, να το αναφερουμε για αλλη μια φορα. Ο διαχυτος φωτισμος που αποδιδουν ειναι απλα τελειος.

Δημητρη η συγκεκριμενη πενσα που πηρες δεν εχει αναγκη απο προστασια και δεν προκειται να φθαρουν τα ακρα. Εχει ο πατερας μου αμερικανικους & γιαπωνεζικους κοφτες απο την δεκαετια του 70 που ειναι κυριολεκτικα αφθαρτοι.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα τα εργαλεια μαστορες!!

Το GSR πρεπει να ειναι το πιο μοσχοπουλημενο εργαλειο απο την δεκαβολτη μπλε σειρα της bosch και οχι αδικα!

Tα 10βολτα προβολακια ειναι καταπληκτικα, να το αναφερουμε για αλλη μια φορα. Ο διαχυτος φωτισμος που αποδιδουν ειναι απλα τελειος.

Δημητρη η συγκεκριμενη πενσα που πηρες δεν εχει αναγκη απο προστασια και δεν προκειται να φθαρουν τα ακρα. Εχει ο πατερας μου αμερικανικους & γιαπωνεζικους κοφτες απο την δεκαετια του 70 που ειναι κυριολεκτικα αφθαρτοι.

Ευχαριστώ για το GSR.

Link για (φθηνότερα) το προβολάκι της Bosch?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά ένας εργαλείο χειρός Rennsteig γιά τρύπες σέ ζώνες κ.τ.λ.
Ενας τσαγκάρης μού είχε πεί μήν βάζεις ποτέ τό πρός τρύπημα υλικό μόνο του και τρυπάς,γιατί από τό άλλο τέρμα άν έρχεται σέ επαφή μέταλλο μέ μέταλλο θα χαλάσει η σγρόμπια,και μού είπε να βάζω πίσω απο τό πρός τρύπημα υλικό ένα χοντρό δέρμα,αυτήν τήν λεπτομέρεια ομολογώ δέν τήν ήξερα καί ευτυχώς πού μού τό είχε πεί πρίν τήν αγοράσω.

rennst10.jpg

Μεγεια το αργαλειο! Αλλα ποια η χρηση του? για κουμπια και κουμποτρυπες ειναι αυτο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερινή παραλαβή με την συνδρομή του Diabolic. Για να δούμε...
Μεγεια!

Μπαταριες φορτιστη εχεις?