Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν δεν το βιαζεσαι, εχω καλο αμερικανικο σετ σε ιντσες για να στο δανεισω να κανεις δουλεια.

Σε ευχαριστώ αλλά το βρίσκω πιο εύκολα να αγοράσω μια φιλιέρα 1/4". Για φίλτρο ψυγείο το θέλω, δεν πρόσεξα ότι ήταν 1/4" όταν τα παρήγγειλα ενω το σωληνάκι είναι 6mm,
το οποίο κανονικά μπαίνει κουμπωτό.
Έκανα πατέντα και πήρα ρακοράκι 6mm σε 6,35 (1/4") και το παιδί στο τοπικό κατάστημα προθυμοποιήθηκε και μου άνοιξε βόλτες με την φιλιέρα. Έχω άλλα 3 φίλτρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγόρασα μιά ζυγαριά κουζίνας αλλά γιά τό εργαστήριο,γιατί έπαιρνα αυτήν πού έχουμε στήν κουζίνα όταν τήν χρειαζόμουν γιά κάποιο μικροζύγισμα,καί υπήρχαν μικροδιαμαρτυρίες από τήν σύζυγο.
Παρεπιπτώντος η μπαταρία Βοsch 10,8 volt 2,5 Αh είναι 185 gr ,καί η Μakita 10,8 volt 1,3 Ah είναι 171 gr,σχετικά μεγάλο βάρος η Makita σέ σύγκριση μέ τήν Bosch πού είναι τά διπλάσια Ah.

zygari12.jpg

zygari10.jpg

zygari11.jpg

καλορίζικα σε όλους παιδιά, φιλιέρες, κολαούζα, ζυγαριές κ.λ.π.

εντάξει και κονσέρβες για τα γατιά !!

Δημήτρη το νου σου, θα στην βουτήξειι κι αυτή η γυναίκα, το θεωρεί κουζινικό σκεύος !

Ευχαριστώ Γιώργο,έννοια σου πήγε κατευθείαν στό εργαστήριο πρίν μπεί στό σπίτι,γιατί σίγουρα θά μου έλεγε πάρε τήν παλιά στό εργαστήριο καί φέρε τήν καινούργια στό σπίτι. :flipout:

Καλοριζικη η ζυγαρια Δημητρη!

Eγω μια τετοια την χρησιμοποιω για να ζυγιζω τα μακαρονια που βραζω. 250γρ, αμα πειναω πολυ, 200γρ. αμα η πεινα ειναι μετρια και 180 γραμμαρια για συντηρηση :))

Παντως με ζυγαριες ακριβειας μπορεις να κανεις αρκετα ενδιαφεροντα συγκριτικα. Τις χρησιμοποιουσα πολυ παλαιοτερα οταν εκανα συγκριτικα φακων led!

Eγω μια τετοια την χρησιμοποιω για να ζυγιζω τα μακαρονια που βραζω. 250γρ, αμα πειναω πολυ, 200γρ. αμα η πεινα ειναι μετρια και 180 γραμμαρια για συντηρηση :))

Παντως με ζυγαριες ακριβειας μπορεις να κανεις αρκετα ενδιαφεροντα συγκριτικα. Τις χρησιμοποιουσα πολυ παλαιοτερα οταν εκανα συγκριτικα φακων led!

Βρασμένα ή ωμά? :p

Ευχαριστώ
Χαχαχα Μιχάλη τό μόνο πού δέν ζυγίζω είναι τό φαγητό,απλά θέλω νά βλέπω τό πραγματικό βάρος σέ διάφορα εργαλεία-εξαρτήματα.

Μαζί γράψαμε Παναγιώτη ευχαριστώ,διάφορα εργαλεία-εξαρτήματα γιατί αρκετές φορές έχω διαπιστώση άλλα λένε τά specs καί άλλα κιλά έχουν στήν πραγματικότητα.

Επιςτελους πηρα τη μικρη καστανια 1/4 που μου ελειπε απο το σετ.

photo hosting

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωμά... :p

Εισαι εξυπνο αγορι εσυ :a0210:

Μιχαλη μια απο τα ιδια και γω. Συνηθως το μισο πακετο ειναι δικο μου :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

η σωστή μέτρηση είναι με πιάτο σούπας, πιάτο ρηχό μεγάλο και σαλατιέρα.....χε χε

Επιςτελους πηρα τη μικρη καστανια 1/4 που μου ελειπε απο το σετ.

photo hosting

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εισαι εξυπνο αγορι εσυ :a0210:

Μιχαλη μια απο τα ιδια και γω. Συνηθως το μισο πακετο ειναι δικο μου :flipout:

Άριστη επιλογή για τα χρηματά της... Έχω πολύ θετικές απόψεις για τα εργαλεία της FORCE και το έχω ξανααναφέρει εδώ μέσα...

Που και που αγοράζω και εγώ μερικά ...απαραίτητα όμως !!! :flipout::flipout::ernaehrung004:

o0tO3Dy.jpg

Αυτο πρεπει να καταγραφει σαν ιστορικο ποστ καθως ειναι η πρωτη παρουσιαση παραλαβης απο τον Νικο!!!
Αντε, καλη αρχη και το "που και που" να μην ειναι "αραια και που"
:party::party::party:

By the way, τα μπλε μπος τρυπανακια δεν ειναι ακριβως απαραιτητα...:)))

Ευχαριστώ Μιχάλη ... τα τρυπανάκια τα πήρα για να κάνω εντύπωση :flipout::flipout:
Έχω βάλει άλλη μια φορά αγορά πολύ παλιά ...ακολουθώντας το "αραιά & πού " -bye-:ernaehrung004:

Ευχαριστώ Κυριάκο.
Το δισκοπρίονο είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει αρκετά και άμεσα καθώς ήταν επιτακτική η αλλαγή του "τρακτέρ" που είχα στον πάγκο. Αυτό έχει και μαχαίρι super !!!