Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια νικο η γωνια!!το τελευταιο καστρο των vfm(οsatosa) επεσε απ την ποιοτικη και ακριβη facom !xαχα!!

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Μπάμπη

Σημερινή αγορά τό τριβείο λίμα τής B&D KA902EK μαζί μέ 3 σέτ έξτρα ταινίες
Επαθα πλάκα όταν έκανα δοκιμή σέ καδρόνι 4,5 χ 4,5 cm καί τό έσκαβε,όλο αυτό στήν δεύτερη φωτό τό έκανε ο λεπτός ταινιολειαντήρας χωρίς νά έχω χρησιμοποιήσει πριόνι,,τό μόνο πού αναγράφεται λάθος είναι ότι έχει μέσα 9 ταινίες,6 ταινίες έχει,3 ταινίες 13χ451 και άλλες 3 ταινίες πιό λεπτές.
Εντύπωση μού έκανε η βαλίτσα μέ μεταλλικά κουμπώματα,δέν μάς έχει συνηθίσει η B&D σε μεταλλικά κουμπώματα,μόνο σέ βαλίτσες ηλεκτρικών εργαλείων Stanley έβλεπα μεταλλικά κουμπώματα.

tainio10.jpg

tainio11.jpg

Καλοδούλευτο Δημήτρη, με γεια. Όταν λες μεταλικά κουμπώματα ενοείς ολόκληρο το σύστημα ή το κινητό μέρος γιατί έτσι είναι στη βαλίτσα του ρουτερ.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο Δημήτρη, με γεια. Όταν λες μεταλικά κουμπώματα ενοείς ολόκληρο το σύστημα ή το κινητό μέρος γιατί έτσι είναι στη βαλίτσα του ρουτερ.

Ευχαριστώ Παναγιώτη
Αυτά τά δύο ασημί επάνω εννοώ κουμπώματα (μιά φωτό είναι χίλιες λέξεις) ,τέτοια έχει καί η βαλίτσα τού ρούτερ ?

balits10.jpg

Ενώ η βαλίτσα τής πλάνης είχε πλαστικά κουμπώματα τά δύο κόκκινα επάνω

balits11.jpg

Καλό απόγευμα.
Καλοδούλευτο το νέο σου εργαλείο Δημήτρη.

Αυτό το forum είναι σαν μια όμορφη ξελογιάστρα σειρήνα τελικά. Τραβάτε κ ας κλαίω.......

Καλοριζικο το πορτοκαλι!
Να ρωτησω απο που το ξετρυπωσες, γιατι δεν μπορει. Σιγουρα το πηρες στη καλυτερη τιμη!

Καλό απόγευμα.
Καλοδούλευτο το νέο σου εργαλείο Δημήτρη.

Αυτό το forum είναι σαν μια όμορφη ξελογιάστρα σειρήνα τελικά. Τραβάτε κ ας κλαίω.......

Ευχαριστώ Κώστα
Προσυπογράφω γιά τήν ξελογιάστρα σειρήνα,αλλά μόλις βλέπεις τί δουλειά κάνει,λές χαλάλι της ξελογιάστρας :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικο το πορτοκαλι!
Να ρωτησω απο που το ξετρυπωσες, γιατι δεν μπορει. Σιγουρα το πηρες στη καλυτερη τιμη!

Ευχαριστώ,μάγος είσαι Νεκτάριε :2thumb22sup: ? από τόν Ντέτσικα επιτόπου στό κατάστημα 66,50 ευρώ + 3 σέτ ταινίες 10,50 ευρώ.Σύνολο 77 ευρώ.

οφειλω να πω οτι η αποψη μου για αυτη την τεχνολογια αυτη ειναι ατεκμηριωτη. Αλλα δεν μου καθεται καλα να φορτιζω μια 4-βολτη μπαατρια στα 12 βολτ και να εχω συστημα ελεγχου για να συμμαζευει θερμοκρασιες κτλ. ειναι σαν να δουλευεις το τουρμπο στο αυτοκινητο χωρις ψυγειο, και απλα να κοιτας συνεχεια τον θερμοστατη

κατα τα αλλα περιμενα προσφορα και πηρα το αντιστοιχο USB adapter χωρις QC.
αυριο ειναι blackfriday κατα εκει

με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, άλλωστε από το νήμα '' μπαταρίες-φορτιστές '' έχουμε μιλήσει τόσες φορές..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Παναγιώτη
Αυτά τά δύο ασημί επάνω εννοώ κουμπώματα (μιά φωτό είναι χίλιες λέξεις) ,τέτοια έχει καί η βαλίτσα τού ρούτερ ?

balits10.jpg

Ενώ η βαλίτσα τής πλάνης είχε πλαστικά κουμπώματα τά δύο κόκκινα επάνω

balits11.jpg
Ναι Δημήτρη και του ρουτερ έτσι είναι.

Ευχαριστώ Κώστα
Προσυπογράφω γιά τήν ξελογιάστρα σειρήνα,αλλά μόλις βλέπεις τί δουλειά κάνει,λές χαλάλι της ξελογιάστρας :flipout:

Ευχαριστώ,μάγος είσαι Νεκτάριε :2thumb22sup: ? από τόν Ντέτσικα επιτόπου στό κατάστημα 66,50 ευρώ + 3 σέτ ταινίες 10,50 ευρώ.Σύνολο 77 ευρώ.

Και στο ιντερνετ γιατι το εχουν 74 :BDBDG54:
Συγκαταλεγεται στα εκπτωσιακα οπως dewalt?

Ο ντέτσικας στο μαγαζί του έχει κάποια pc στο εσωτερικό δίκτυο της εταιρίας, εκεί σε αρκετά προιόντα έχει μία τιμή χαμηλότερη από το ιντερνέτ... την ίδια τιμή σου κάνει και εάν πας από εκεί ή εάν τηλεφωνήσεις....ενώ εάν παραγγείλεις από το σπίτι σου πληρώνεις ακριβότερα...επίσης έχει συνήθως και κάτι προσφορές που δεν φαίνονται πουθενά, μερικά κουτιά στο μαγαζί σε τιμή χαμηλότερη (από ξεστοκάρισμα? από παλιά αποσυρόμενα κομμάτια? δεν ξέρω)

ακόμη δεν έχω καταλάβει την λογική του πράγματος.....τέλος πάντων καλό είναι να τηλεφωνάς στο μαγαζί να σου λέει σε τι τιμή είναι αυτό που θες.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα Μήτσο...
Ο Παναγιώτης μου είπε οτι τους έχεις σπάσει τα νεύρα, κάθε μέρα είσαι εκεί... :flipout:

Μπαμπη πολυ χρησιμα τα αυτοκολλητα μετρα. Τι παχος εχει η μεζουρα?

Η γωνιακη καστανια της wera πιστευω οτι ειναι (πολυ)καλυτερη πιο εργονομικη απο της wiha.
https://www.amazon.de/Wera-Ratschen...coding=UTF8&psc=1&refRID=QSDP3QB11D43RJRQHPNW

Ένα πόντο πάχος έχει Μιχάλη. Υπάρχει και πιο χοντρή.

Η καστάνια της Wera μ´ αρέσει και μένα πολύ οερισσότερο αλλά έχει παραπάνω από διπλή τιμή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Oπως ανέφερε ορθά ο Σωτήρης σέ μερικά προιόντα έχει στά εσωτερικά pc τού καταστήματος ειδικές τιμές άν πάει κάποιος επιτόπου από τό κατάστημα.

Δέν είναι καί λογικό κατά κάποιον τρόπο άν κάποιος σηκώνεται από τόν καναπέ του,μπαίνει στό ιχ,μηχανάκι,μέσα μαζικής μεταφοράς (πληρώνει καύσιμο,εισιτήριο,χασομέρι - χάνει εργατοώρα - μποτιλιάρισμα) καί πάει επιτόπου στό κατάστημα νά επιβραβεύεται κατά κάποιον τρόπο καί να το πάρει φτηνότερα,από κάποιον πού τό περιμένει στήν πόρτα του (οικία του,εργασία του) μέ δωρεάν μεταφορικά ?

Καλορίζικα Μήτσο...
Ο Παναγιώτης μου είπε οτι τους έχεις σπάσει τα νεύρα, κάθε μέρα είσαι εκεί... :flipout:

Οχι καί κάθε μέρα κάθε 2 μέρες είμαι εκεί Μπάμπη:flipout:,μέ έχουν μάθει μέ τό μικρό μου όνομα
Θυμάσαι όταν μάς είδε ντουέτο μιά μέρα ο Παναγιώτης,ώχ ώχ λέει ο Δημήτρης καί ο μπάμπης χαχαχα.

Σημσία έχει τι είναι πιο εύκολο για το κατάστημα Δημήτρη, όχι για τον πελάτη. Αυτό διαμορφώνει την τιμή.
Γί αυτό κι όλοι πριμοδοτούν την αγορά μέσω internet.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Oπως ανέφερε ορθά ο Σωτήρης σέ μερικά προιόντα έχει στά εσωτερικά pc τού καταστήματος ειδικές τιμές άν πάει κάποιος επιτόπου από τό κατάστημα.

Δέν είναι καί λογικό κατά κάποιον τρόπο άν κάποιος σηκώνεται από τόν καναπέ του,μπαίνει στό ιχ,μηχανάκι,μέσα μαζικής μεταφοράς (πληρώνει καύσιμο,εισιτήριο,χασομέρι - χάνει εργατοώρα - μποτιλιάρισμα) καί πάει επιτόπου στό κατάστημα νά επιβραβεύεται κατά κάποιον τρόπο καί να το πάρει φτηνότερα,από κάποιον πού τό περιμένει στήν πόρτα του (οικία του,εργασία του) μέ δωρεάν μεταφορικά ?

όχι δεν είναι
Το κοιτάς από την μεριά του πελάτη ενώ πρέπει να το δεις από την μεριά του εμπόρου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σημσία έχει τι είναι πιο εύκολο για το κατάστημα Δημήτρη, όχι για τον πελάτη. Αυτό διαμορφώνει την τιμή.

Καί τότε γιατί στό κέντρο βίδας Μπάμπη σέ μερικά προιόντα πριμοδοτεί τήν επιτόπου αγορά από τό κατάστημα ?

Φυσικά Σωτήρη γιά περιοχές πού είναι πέριξ στήν Νέα Ιωνία περίπου 10-15 χιλιόμετρα συμφέρει αυτό,εσύ π.χ γιά να ξεκινήσεις από τήν Ραφήνα γιά να γλυτώσεις 8 ευρώ στό τριβείο δέν σέ συμφέρει γιατί θά τά πληρώσεις σέ καύσιμο-εισητήρια καί ίσως καί διόδια άν πάς από Αττική οδό.
Αν βέβαια επιλέξεις κάτι ακριβότερο καί η έκπτωση επιτόπου στό κατάστημα είναι πάνω από τά 20-30 ευρώ σέ συμφέρει να πάς Νέα-Ιωνία.

Εσύ είσαι κάθε μέρα (άντε κάθε δύο :smile:) μέρες εκει, εμένα ρωτάς;
Πιθανώς υπολογίζουν οτι αν μπείς στο μαγαζί δεν θα βγείς μόνο μ´ αυτό που σκεφτόσουν αρχικά να αγοράσεις.
Έχουν καταλάβει φαίνεται οτι οι ερασιτέχνες μάστορες δεν αγοράζουν σύμφωνα με το τι λένε οι ανάγκες τους αλλά τα λαίμαργα μάτια τους.
Μας πήραν χαμπάρι με λίγα λόγια...:flipout:

Last edited: