Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα...Εδώ

Μου το εμφανίζει σε 2 σημεία στην Αθήνα:
Σερρών 55, 10441 (κάπου στο κέντρο)
Μετσόβου 18, Γλυφάδα, 16674

Έχει 2 καταστήματα ή είναι λάθος?

Το κατάστημα είναι κοντά στη Σπύρου Πάτση που είναι όλα τα εργαλειομάγαζα.
Από Μεταξουργείο στη λεωφόρο Αθηνών και μόλις περάσεις τη γέφυρα στο φανάρι δεξιά κι αμέσως αριστερά στα 100 μέτρα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το κατάστημα είναι κοντά στη Σπύρου Πάτση που είναι όλα τα εργαλειομάγαζα.
Από Μεταξουργείο στη λεωφόρο Αθηνών και μόλις περάσεις τη γέφυρα στο φανάρι δεξιά κι αμέσως αριστερά στα 100 μέτρα.

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κάτι ψιλοπράγματα πήρα σήμερα,γυαλόχαρτα δέλτα,στρογγυλή λίμα Bahco,καί ένα απλό πολύμετρο νά τό έχω μόνιμα στό εργαστήριο γιά νά μήν κουβαλάω τού σπιτιού πήγαινε-έλα.

polime10.jpg

Καλορίζικα Μήτσο... Και τα σημερινά.

Αν θες πάντως μια συμβουλή απο ένα φίλο, αυτό να πας να το κοιτάξεις, μην το αφήσεις... :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα Μήτσο... Και τα σημερινά.

Αν θες πάντως μια συμβουλή απο ένα φίλο, αυτό να πας να το κοιτάξεις, μην το αφήσεις... :flipout:

Ευχαριστώ Μπάμπη ντουέτο θά τό κοιτάξουμε :flipout:,αλλά ειδικά αυτά δέν είναι περιττά,μιά λίμα τήν έσπασα τήν αντικατέστησα,τα γυαλόχαρτα αναλώσιμα φεύγουν,καί τό πολύμετρο μού είχε τύχει νά θέλω νά κάνω μιά μέτρηση καί άντε νά πηγαίνω σπίτι καί νά ξανάρχομαι,απλά προσπαθώ νά κάνω τήν ζωή μου ευκολότερη. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Μπάμπη ντουέτο θά τό κοιτάξουμε :flipout:

Εννοείται μαζί, αλλά αυτό που βλέπω είναι οτι όλο αυτό μου μοιάζει με σκυταλοδρομία.
Εγώ ξεκίνησα νωρίτερα, έχω σχεδόν τελειώσει το κουλουάρ και εξασθενημένος πλέον :bigcry: κόβω ταχύτητα ενώ εσύ έχεις βουτήξει τη σκυτάλη και τρέχεις σαν σίφουνας...
Κανόνισε μόνο τις δυνάμεις σου... Είναι μακρυά ο τερματισμός...-bye-

Εννοείται μαζί, αλλά αυτό που βλέπω είναι οτι όλο αυτό μου μοιάζει με σκυταλοδρομία.
Εγώ ξεκίνησα νωρίτερα, έχω σχεδόν τελειώσει το κουλουάρ και εξασθενημένος πλέον :bigcry: κόβω ταχύτητα ενώ εσύ έχεις βουτήξει τη σκυτάλη και τρέχεις σαν σίφουνας...
Κανόνισε μόνο τις δυνάμεις σου... Είναι μακρυά ο τερματισμός...-bye-

Εχεις δίκιο,αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες,μέ βλέπεςι π.χ να αγοράζω (άν καί μπορώ) παγκοπρίονα,πριονοκορδέλες,ξεχονδριστήρες,τραπέζια ρούτερ ? είμαι τού ελαφρού ρεπερτορίου.
Μπάμπη τί άλλο νά πάρεις όλα τά έχεις ,δέν υπάρχει κάτι νά σου λείπει,μόνο τίς Κυριακές σέ φοβάμαι γιά κανα αναλώσιμο:flipout: -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εχεις δίκιο,αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες,μέ βλέπεςι π.χ να αγοράζω (άν καί μπορώ) παγκοπρίονα,πριονοκορδέλες,ξεχονδριστήρες,τραπέζια ρούτερ ? είμαι τού ελαφρού ρεπερτορίου.
Μπάμπη τί άλλο νά πάρεις όλα τά έχεις ,δέν υπάρχει κάτι νά σου λείπει,μόνο τίς Κυριακές σέ φοβάμαι γιά κανα αναλώσιμο:flipout: -bye-

Τις Κυριακές έχω εσένα και τον Αχιλλέα... :grinning-smiley-043

Καλοδούλευτα Δημήτρη! Αλήθεια ο Ντέτσικας πρέπει να σου δώσει κάρτα Golden Μember και να σε περιμένει για καφέ...:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τις Κυριακές έχω εσένα και τον Αχιλλέα... :grinning-smiley-043

:worshippy: Μετά χαράς αρχηγέ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοδούλευτα Δημήτρη! Αλήθεια ο Ντέτσικας πρέπει να σου δώσει κάρτα Golden Μember και να σε περιμένει για καφέ...:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Παναγιώτη γιά νά πάρω τήν Gold πρέπει νά κάνω επίσκεψη κάθε μέρα :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη καλοδούλευτα.

Ας τους να (σου) λένε.

"Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω (Ιω. 8.7)".

:flipout::flipout::flipout:

Να σαι καλά Κώστα,έτσι πέστα -bye-

Γελάσαμε λίγο σήμερα,νά αυτά τά απλά πράγματα μάς κάνουν καί ξεχνάμε τήν μονότονη καθημερινότητα. :a0210:

Kαλοριζικα Δημητρη! Εχεις δικιο για τα αναλωσιμα.

Εγω εχω παλι το αντιθετο προβλημα, εχω πολλα αναλωσιμα και φοβαμαι μην ξεμεινω απο εργαλεια, γιαυτο φροντιζω να εχω παντα αρκετα :)

Kαλοριζικα Δημητρη! Εχεις δικιο για τα αναλωσιμα.

Εγω εχω παλι το αντιθετο προβλημα, εχω πολλα αναλωσιμα και φοβαμαι μην ξεμεινω απο εργαλεια, γιαυτο φροντιζω να εχω παντα αρκετα :)

Xαχαχα φοβερή ατάκα Μιχάλη,σε ευχαριστώ

Θα θελα να ξερα ... πως προσδιορίζεις το "αρκετά" :flipout::flipout:-bye-:ernaehrung004:

Πρεπει να διευκρινισω στα αγαπητα μελη οτι η λεξη 'αρκετα' στο λεξιλογιο ενος 'συλλεκτη' συνοδευεται παντα με το προθεμα 'ποτε δεν ειναι-'.
Αν και τις περισσοτερες φορες το προθεμα παραλειπεται για λογους συντομιας, παντοτε και σαφως, εννοειται.

Επισης για να προλαβω τις κακες γλωσσες, δεν ειναι απαραιτητο να χρησιμοποιουνται παντα η αμεσως τα συλλεκτικα αντικειμενα. Σημασια εχει η πληροτητα της συλλογης.

Την συλλογη μου για τα γραμματοσημα πχ, δεν την εχω για να ταχυδρομω γραμματα, την εχω και την συμπληρωνω για να την χαιρομαι :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρεπει να διευκρινισω στα αγαπητα μελη οτι η λεξη 'αρκετα' στο λεξιλογιο ενος 'συλλεκτη' συνοδευεται παντα με το προθεμα 'ποτε δεν ειναι-'.
Αν και τις περισσοτερες φορες το προθεμα παραλειπεται για λογους συντομιας, παντοτε και σαφως, εννοειται.

Επισης για να προλαβω τις κακες γλωσσες, δεν ειναι απαραιτητο να χρησιμοποιουνται παντα η αμεσως τα συλλεκτικα αντικειμενα. Σημασια εχει η πληροτητα της συλλογης.

Την συλλογη μου για τα γραμματοσημα πχ, δεν την εχω για να ταχυδρομω γραμματα, την εχω και την συμπληρωνω για να την χαιρομαι :)

Και συλλέκτης γραμματοσήμων;;;; :grinning-smiley-043 (....εκτός από συλλέκτης, φακών, εργαλείων και gadgets γενικότερα; :2thumb22sup:). Πραγματικά με εντυπωσιάζεις, :SFGSFGSF: :worshippy:που βρίσκεις τον χρόνο να τα οργανώνεις και να ασχολείσαι με όλα αυτά..... :firstprize: :fahne90: :SFGSFGSF:

ενα τριβειο εκκεντρο που τοσο καιρο ηθελα.

Attachments

• Γβ€žΓΒΓŽΒΉΓŽΒ²ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΏ.jpg
    Γβ€žΓΒΓŽΒΉΓŽΒ²ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΏ.jpg
    94.1 KB · Views: 188