Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο είμαι τόσο κουρασμένος, πριν λίγες ώρες γύρισα σπίτι από το πρωί....δεν έχω όρεξη τώρα να βγάζω φωτογραφίες...

απλά να αναφέρω πως και εγώ κιτρίνισα με ένα καλό (για τις ανάγκες μου) brushless σετ με 5αρες σε πολύ καλή τιμή από Ντέτσικα, κοκκίνισα με μια μπισκοτιέρα matrix και ένα τρίμμερ maktek, ένα πάγκο εργασίας με μέγγενες της keter, ένα πριονάκι topman (συμβουλή του Χρήστου)...δώρο μία δερμάτινη μπάλα από τα κίτρινα και ένα στυλό που μακραίνει σε μαγνήτη.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8923#perigrafi
σε τιμή αρκετά πιο κάτω από την αναγραφόμενη, ήταν τελευταίο σετάκι.

https://www.kentrovidas.gr/search.php

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=9072

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7859
προτίμησα αυτόν τον πάγκο αντί του B&D WM825 γιατί ο BD δεν είναι σταθερός, τον έβαλα να τον στήσει και έχει πολύ κούνημα δεξιά αριστερά, μου εγγυήθηκε πως ο keter είναι κλάσης ανώτερος....είδωμεν...

Με αυτά τα brushless dewalt και με 5άρες μπαταρίες, πρόσεχε γιατί μπορεί και να συλλάβουν..... Πλέον οπλοφορείς..... :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: (...θα θυμηθείς τα λόγια μου όταν τα πιάσεις και τα δουλέψεις.....!!!!!) :firstprize:

Καλορίζικα Νίκο και Δημήτρη. Να χαρείτε τα νέα αποκτήματα σας. Δημήτρη ζεστάθηκες τελικά; χαχα
Σωτήρη μεγάλη και βαρβάτη αγορά. Όλα ένα κι ένα. Τα κιτρινόμαυρα δύναμη και ο πάγκος φαίνεται στιβαρός, μου αρέσει.
Την Matrix θα την ευχαριστηθείς τα μάλα! Ωραίο και το κόκκινο Makita. Καλοδούλευτα όλα.

ευχαριστώ παιδιά!!!

έγινα και εγώ πλέον σερίφης χεχεχε

Παναγιώτη,
ο πάγκος αγοράστηκε με ευθύνη του πωλητή, εάν δεν είναι καλός θα τον κοπανήσω του είπα με τον πάγκο χεχεχε...ήμουν τόσο πεισμένος ότι έπρεπε να αγοράσω τον b&d που μου έκανε 15 λεπτά ψηστήρι...στο τέλος επειδή δεν ψηνόμουν εύκολα έβαλε μία φορητή γεννήτρια πάνω στον στημένο b&d και το κούνημα δεξιά-αριστερά ήταν απαράδεκτο...τώρα μένει να δοκιμάσω αυτόν που πήρα, αλλά ουσιαστικά και εγώ βλέπω πως έχει καλύτερη στήριξη από τον b&d και κατά Χ και κατά Υ.
για την matrix άκουσα τα ίδια καλά λόγια που λέτε και εσείς και από τον πωλητή, και το μικρό μακτεκ...είναι μικρό και εύχρηστο όπως πρέπει συν το ότι όσοι το έχουν εδώ λένε καλά λόγια...
πάγκο δεν θα έπαιρνα αλλά με την έκπτωση από τα dewalt τον πήρα και αυτόν...

Κυριάκο είμαι τόσο κουρασμένος, πριν λίγες ώρες γύρισα σπίτι από το πρωί....δεν έχω όρεξη τώρα να βγάζω φωτογραφίες...

απλά να αναφέρω πως και εγώ κιτρίνισα με ένα καλό (για τις ανάγκες μου) brushless σετ με 5αρες σε πολύ καλή τιμή από Ντέτσικα, κοκκίνισα με μια μπισκοτιέρα matrix και ένα τρίμμερ maktek, ένα πάγκο εργασίας με μέγγενες της keter, ένα πριονάκι topman (συμβουλή του Χρήστου)...δώρο μία δερμάτινη μπάλα από τα κίτρινα και ένα στυλό που μακραίνει σε μαγνήτη.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8923#perigrafi
σε τιμή αρκετά πιο κάτω από την αναγραφόμενη, ήταν τελευταίο σετάκι.

https://www.kentrovidas.gr/search.php

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=9072

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7859
προτίμησα αυτόν τον πάγκο αντί του B&D WM825 γιατί ο BD δεν είναι σταθερός, τον έβαλα να τον στήσει και έχει πολύ κούνημα δεξιά αριστερά, μου εγγυήθηκε πως ο keter είναι κλάσης ανώτερος....είδωμεν...

Μωρή σιγανοπαπαδιά.... Μ´έστειλες αδιάβαστο πρωί-πρωί... :SFGSFGSF: :grinning-smiley-043

Έχει πέσει κίτρινος πυρετός εδώ μέσα... Αλλάξτε επειγόντως διαχειριστή !!! :flipout:

Φίλε, φοβερά εργαλεία πήρες, απ´αυτά που λέμε "για μια ζωή". Να είσαι γερός και δυνατός να τα χαρείς μέχρι να τα ξεζουμίσεις.

Μωρή σιγανοπαπαδιά.... Μ´έστειλες αδιάβαστο πρωί-πρωί... :SFGSFGSF: :grinning-smiley-043

Έχει πέσει κίτρινος πυρετός εδώ μέσα... Αλλάξτε επειγόντως διαχειριστή !!! :flipout:

Φίλε, φοβερά εργαλεία πήρες, απ´αυτά που λέμε "για μια ζωή". Να είσαι γερός και δυνατός να τα χαρείς μέχρι να τα ξεζουμίσεις.
Να 'σαι καλά Μπάμπη, ευχαριστώ πολύ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα Σωτήρη,να έχεις την υγειά σου να τα λυώνεις!!
ΥΓ:Ο δικός μου ο πάγκος πάντως είναι βράχος!
ευχαριστώ Νίκο!
ΥΓ: να φανταστείς πόσο πολύ ήθελα τον δικό σου τον πάγκο που σηκώνει το πίσω μισό 90 μοίρες γωνία, στην ίδια τιμή ήταν περίπου με τον δικό μου, αλλά δεν με άφησε ο πωλητής.

χρωστάω κάτι φώτο...

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

011.jpg

τα κατσαβίδια δεν τα δοκίμασα ακόμη (είμαι σίγουρος για την απόδοσή τους), αλλά έκανα την επέκταση εγγύησης για 3 χρόνια....οι μπαταρίες είναι εκτός επέκτασης, μόνο 12 μήνες έχουν...
δοκίμασα το πριόνι τοπμαν, έμεινα μαλάκας από την ταχύτητα κοψίματος σε έλατο τάβλα
το μαγνητικό στυλό (μάλλον είναι promotion του wd40) έχει πολύ δυνατό μαγνήτη και είναι αρκετά μακρύ
η μπισκοτιέρα δουλεύει μία χαρά, αλλά φυσικά θέλει εξοικείωση
το trimmer είναι καταπληκτικό, δεν είχα ξαναπιάσει τόσο μικρό ρούτερ που θέλει ένα χέρι, απίστευτη ευκολία, και θα ψάξω και για άλλα σχέδια bit 6mm εάν υπάρχουν
και τέλος ο πάγκος, είναι ότι φαίνεται στο βίντεο της εταιρίας, καμία μετακίνηση δεξιά αριστερά (ακόμη και με μένα επάνω του), ανοίγει και κλείνει με μία κίνηση σε 30 sec....ακόμη έχω αμφιβολίες για την αντοχή του πλαστικού (όχι του πάγκου που είναι μασίφ διπλό πλαστικό) αλλά για τις τραβέρσες που έχει δεξιά-αριστερά και ενδιάμεσα στα σημεία που κουμπώνουν...θα δείξει σε αυτό σε μερικούς μήνες τι ψάρια πιάνει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ο πάγκος αγοράστηκε με ευθύνη του πωλητή, εάν δεν είναι καλός θα τον κοπανήσω του είπα με τον πάγκο χεχεχε...ήμουν τόσο πεισμένος ότι έπρεπε να αγοράσω τον b&d που μου έκανε 15 λεπτά ψηστήρι...στο τέλος επειδή δεν ψηνόμουν εύκολα έβαλε μία φορητή γεννήτρια πάνω στον στημένο b&d και το κούνημα δεξιά-αριστερά ήταν απαράδεκτο...

Επειδή μέρα παρά μέρα σχεδόν είμαι στό κέντρο βίδας (καί χτές τό πρωί συγκεκριμένα) όπως μπαινεις αριστερά στό υπερυψωμένο διάζωμα έχει τόν πάγκο τής B&D τόν μικρό WM301 μέ τά 32 ευρώ καί επάνω έχει μιά γεννήτρια μπλέ,αυτός όντως έχει παλάτζο αριστερά-δεξιά,τόν ακριβότερο πάγκο πού έχει ο Νίκος ο Πετειναράκης τόν B&D WM825 μέ τά 89,90 ευρώ,δέν τόν έχει ανοιχτό,καί μού κάνει εντύπωση πού ανέφερες ότι τόν έβαλες νά στό στήσει ,δηλαδή άνοιξε τό κουτί τόν συναρμολόγησε πού θέλει τόν χρόνο του κανα μισάωρο τουλάχιστον καί τόν έχει στημένο στό μαγαζί και τόν ακριβό πάγκο τής B&D WM825 ?
Aν έχω καταλάβει σωστά από τα λεγόμενα σου.

Μπραβο Σωτηρη, τετοιο φωτορεπορταζ χρειαζεται, απολαυστικο και χορταστικο, ιδιως οταν παρελευνουν τετοια εργαλεια!!!
Να τα χαρεις!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Επειδή μέρα παρά μέρα σχεδόν είμαι στό κέντρο βίδας...

Σώπα... Τι λες ρε παιδί μου, ούτε που θα μπορούσα να το φανραστώ... :flipout::flipout:

Όταν είναι να ξαναπάς ρίξε σύρμα...
Έχω παραγγείλει εδώ και καιρό μια πλάκα μολύβδου για τον ταινιολειαντήρα και σκέφτομαι να "χτυπήσω" τον φυσητήρα της (πρώην) Maktec.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Επειδή μέρα παρά μέρα σχεδόν είμαι στό κέντρο βίδας (καί χτές τό πρωί συγκεκριμένα) όπως μπαινεις αριστερά στό υπερυψωμένο διάζωμα έχει τόν πάγκο τής B&D τόν μικρό WM301 μέ τά 32 ευρώ καί επάνω έχει μιά γεννήτρια μπλέ,αυτός όντως έχει παλάτζο αριστερά-δεξιά,τόν ακριβότερο πάγκο πού έχει ο Νίκος ο Πετειναράκης τόν B&D WM825 μέ τά 89,90 ευρώ,δέν τόν έχει ανοιχτό,καί μού κάνει εντύπωση πού ανέφερες ότι τόν έβαλες νά στό στήσει ,δηλαδή άνοιξε τό κουτί τόν συναρμολόγησε πού θέλει τόν χρόνο του κανα μισάωρο τουλάχιστον καί τόν έχει στημένο στό μαγαζί και τόν ακριβό πάγκο τής B&D WM825 ?
Aν έχω καταλάβει σωστά από τα λεγόμενα σου.
δεν το έγραψα εγώ σωστά...έτσι όπως το λες εσύ είναι...η κούραση χτες που έγραφα αυτό το ποστ φταίει...τον ακριβό δεν τον έχει στημένο πουθενά, απλά φόρτωσε την γεννήτρια πάνω στο φτηνό πάγκο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

δεν το έγραψα εγώ σωστά...έτσι όπως το λες εσύ είναι...η κούραση χτες που έγραφα αυτό το ποστ φταίει...τον ακριβό δεν τον έχει στημένο πουθενά, απλά φόρτωσε την γεννήτρια πάνω στο φτηνό πάγκο.

Εντάξει Σωτήρη όλα καλά :ernaehrung004:
Απλά έκανα τήν παρέμβαση γιάτί θά τό διάβασουν μέλη ότι ο πάγκος B&D WM825 με τα 89,90 ευρώ έχει πρόβλημα σταθερότητας.
Οταν θά δοκιμάσεις τό κουρευτικό περιθωρίων Makita θά ήθελα τό συμπέρασμα σου,γιατί νομίζω ότι κάποιος πού έχει συνηθίσει νά κάνει τα περιθώρια μέ τό κλασικό ρούτερ μέ τά 2 χέρια ,με το makita με το 1 χέρι μπορεί να μήν έχει τήν καλή σταθερότητα του ρούτερ και άς είναι ελαφρύτερο το Makita.

Και πάλι καλοδούλευτα όλα και καλές κατασκευές-επισκευές εύχομαι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σώπα... Τι λες ρε παιδί μου, ούτε που θα μπορούσα να το φανραστώ... :flipout::flipout:

Όταν είναι να ξαναπάς ρίξε σύρμα...
Έχω παραγγείλει εδώ και καιρό μια πλάκα μολύβδου για τον ταινιολειαντήρα και σκέφτομαι να "χτυπήσω" τον φυσητήρα της (πρώην) Maktec.

Ποιό καλά από τό σπίτι μου,τί λέμε τώρα :flipout:
Σήμα ελήφθη όβερ,θά επικοινωνήσουμε.