Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στην Πάτρα κ στην περιοχή που είμαι παίζει με την εσωτερική του κεραία (πάνω στην σέγα πάγκου) καμπάνα.

Nικο, Κωστα καλοριζικα τα αναλωσιμα και τα γκατζετακια!

Το Χριστουγεννιατικο δεντρακι στο εργαστηρι ειναι ωραια ιδεα, κανει τα μαστορεματα μας πιο γιορτινα :))

Μόλις έγινε κ παραλαβή αρκετής ξυλείας (Μαδέρια Οξιάς κ Ιρόκο καθώς κ συνθέτη ξυλεία Οξιάς) για ατελείωτες ώρες δημιουργίας το 2017. Έτοιμα γωνιασμένα κ πλανισμένα.

Αυτη η παραλαβη ειναι πραγματικα η πιο ζηλευτη που εχω δει για το 2016!!! :))

Καλοδουλευτα Κωστα!
Τι παχος εχουν τα ξυλα? Μπορουσες να παραγγειλεις και αλλα παχη η ειναι στανταρ οι διαστασεις?

Μόλις έγινε κ παραλαβή αρκετής ξυλείας (Μαδέρια Οξιάς κ Ιρόκο καθώς κ συνθέτη ξυλεία Οξιάς) για ατελείωτες ώρες δημιουργίας το 2017. Έτοιμα γωνιασμένα κ πλανισμένα.

τιμές Κώστα το κυβικό;

Καλημέρα και καλορίζικες οι παραλαβές σε Νίκο και Κώστα.

Νίκο να σου πω ''καλές φωτολαμψίες '' ;
Κώστα πολύ ξύλο βλέπω, καλές δημιουργίες, σίγουρα δεν χρειάζεσαι βοηθό ;

Μπράβο Κώστα ! Άψογος! (αυτή είναι ζημιά λέμε....πέρασε το χιλιάρικο ε?)

δώσε αναλυτικές τιμές σε παρακαλώ

τύπος ξύλου - διαστάσεις - τιμή

Μιχάλη συνήθως είναι σε πάχος 5 και 2.5 (απλάνιστα)

Καλοριζικα και καλοδουλευτα κυριοι! Αν ζηλεψα μια το καθετο δραπανο, τα ξυλα του παππου τα ποθησα ασχημα...:drool1:

Ωραία παραλαβή Κώστα. Καλες κατασκευές.
Εμένα δεν μου έπαιζε κανένα στικακι χωρίς κανονική κεραία
Βέβαια δεν είμαι και στην καλύτερη περιοχή

Sent from my C6833 using Tapatalk

Τα μαδέρια είναι πλέον σανίδες. Ηταν σε παχος 4 cm k μου τα έκοψε (έσχισε) στην μέση στους 2 cm.
Μαζί με μερικά ελατακια για ποδαρικά (80 * 80) φθάσαμε αισίως τα 1.100 .

Τα λάθη κ τα πάθη πληρώνονται.
Είμαι κάτω στο Κέντρο τώρα (Κυριακή ανοιχτά μαγαζιά) που.... λέγαμε, οπότε μετά που θα γυρίσω αναλυτικά οι τιμές.

Καλορίζικα Παππού!!!

Με την σύνθετη να προσέξεις μην έχεις στραβώματα (warping).
βάλε την μία πάνω στην άλλη με ενδιάμεσα πηχάκια.

Αυτά είναι!Απίστευτη παραλαβή Κώστα!Όταν δουλέψεις ιρόκο πες σε παρακαλώ εντυπώσεις σε σχέση με τη συμπεριφορά των εργαλείων,μέχρι στιγμής δεν έχω τολμήσει να το επιχειρήσω..

Θα σου πω εγώ.
Θα κόβεις και θα πλανίζεις λίγο πιο αργά και θα χρειαστεί να τα τροχίζεις πιο συχνά.
Αν έχεις κια ένα καθαριστικό για ρητίνες κλπ (πχ Oregon MX14) κατά διαστήματα με ένα χαρτί ή ένα πανί θα καθαρίζεις τις λεπίδες και τους δίσκους.

Επίσης με το Ιρόκο ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι καρκινογόνο (μάσκα όπως και δήποτε).

Αυτη ειναι παραλαβη παππου!!οσο κανουν τα εργαλεια μου στο εργαστηρη μου τα πηρες σε ξυλεια !!!εισαι αρχοντας!!

Τα μαδέρια είναι πλέον σανίδες. Ηταν σε παχος 4 cm k μου τα έκοψε (έσχισε) στην μέση στους 2 cm.
Μαζί με μερικά ελατακια για ποδαρικά (80 * 80) φθάσαμε αισίως τα 1.100 .

Τα λάθη κ τα πάθη πληρώνονται.
Είμαι κάτω στο Κέντρο τώρα (Κυριακή ανοιχτά μαγαζιά) που.... λέγαμε, οπότε μετά που θα γυρίσω αναλυτικά οι τιμές.

:speechless-smiley-0

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφού με καταλαβαίνεις. Υπάρχουν βαφτιστήρια, εγγονή κλπ κλπ.

Η αποσβεση ειναι πολλαπλασια ομως! :a0210: