Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο Ζαφειριάδης έχει ξύλα (οξιά, βελανιδιά, ιρόκο, κλπ) και σε πάχος 2.5 εκ

ενδεικτικά όταν είχα ρωτήσει πριν 1 μήνα να μου βγάλει τιμή για το τρέχον μέτρο μου είχε πει
για απλάνιστο, 2.5 πάχος, 15 πλάτος (το πλάτος παίζει αλλά βάλαμε μία μέση τιμή)
οξιά 4.5
βελανιδιά 10
ιρόκο 7,5

το κόστος για πλάνισμα/γώνιασμα είναι κάτι που συζητιέται και είναι μία τυχαία παράμετρος και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες

H αποψη μου ειναι πως οποιος εχει την δυνατοτητα να αγορασει πλανη, το καλυτερο ειναι να τα παιρνει μονο σχισμενα π.χ. 25mm ή 50mm και να πλανιζει κατα περιπτωση οταν και οσα θελει.
Ολα αυτα τα ξυλα που αγορασε ο Κωστας πιστευω (και ελπιζω να κανω λαθος) θα στρεβλωσουν μετα απο 2-3 μηνες. Αν ειναι να γινουν μικρα κομματια δεν παιζει βεβαια ρολο.
Αλλα εγω την τελευταια φορα που αγορασα οξυα (Γερμανικη με σφραγιδες που ειδα) 25mm και μου την πλανισαν σε 20mm τα 2 κομματια του μετρου που μου περισσεψαν σε 2-3 μηνες (εκει υπολογιζω) εχαν παρει περιπου 2-3 χιλιοστα στην διαγωνιο. Δεν πατουσε δηλαδη ολη η ταβλα στο επιπεδο αλλα μονο ανα 2 οι διαγωνιες γωνιες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

μάλλον ακριβότερος είναι αν υπολογίσεις την οξυά απλάνιστη βγαίνει στα 1200
ναι στα 2.5 πάχος βγαίνει τόσο....
στα 5εκ όμως το κυβικό το δίνει 850 , νομίζω καλή τιμή

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ναι στα 2.5 πάχος βγαίνει τόσο....
στα 5εκ όμως το κυβικό το δίνει 850 , νομίζω καλή τιμή
Εμένα από το τηλέφωνο μου είπε 850 το κυβικο και ότι έχει και 25χιλ και 50χιλ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρέπει να πάμε μια βόλτα από κει μου φαινεται

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

H αποψη μου ειναι πως οποιος εχει την δυνατοτητα να αγορασει πλανη, το καλυτερο ειναι να τα παιρνει μονο σχισμενα π.χ. 25mm ή 50mm και να πλανιζει κατα περιπτωση οταν και οσα θελει.
Ολα αυτα τα ξυλα που αγορασε ο Κωστας πιστευω (και ελπιζω να κανω λαθος) θα στρεβλωσουν μετα απο 2-3 μηνες. Αν ειναι να γινουν μικρα κομματια δεν παιζει βεβαια ρολο.
Αλλα εγω την τελευταια φορα που αγορασα οξυα (Γερμανικη με σφραγιδες που ειδα) 25mm και μου την πλανισαν σε 20mm τα 2 κομματια του μετρου που μου περισσεψαν σε 2-3 μηνες (εκει υπολογιζω) εχαν παρει περιπου 2-3 χιλιοστα στην διαγωνιο. Δεν πατουσε δηλαδη ολη η ταβλα στο επιπεδο αλλα μονο ανα 2 οι διαγωνιες γωνιες.
έχεις δίκιο σε αυτό, ειδικά στα λεπτά των 20χιλ υπάρχει θέμα....το οποίο όμως δεν υφίσταται σε τέτοιο βαθμό σε αυτά που είναι 45 χιλ.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έχει φροντίσει για όλα ο Παππούς.

Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με μασιφ και ειδικα σε τετοια ποσοτητα.
Οπωσδηποτε το κατεχεις και ευχομαι να μην μεινει ποντος αχρησιμοποιητος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δηλαδή ; για πες πως θα τα αποθηκεύσεις; (να μάθουμε και κάτι )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μην βιάζεσαι μωρέ. Κάνε λίγο υπομονή. Το θέμα ήταν να ανέβουν στο Εργαστήριο.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Αχιλλέα τά εργαλεία,καί Κώστα η ξυλεία και καλές κατασκευές.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εντύπωση μου έκανε που ο Ντετσικας είχε μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές από δαυτα.

Έχει και; Με 1,87 τα πέντε και δωρεάν μεταφορικά;

Καλοριζικα Παναγιωτη, πολυ χρησιμα για πατεντες. Tα σκεφτομουν τις προαλλες που δεν προχωρησε η παραγγελια μας για τα feather locs.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Παναγιωτη, πολυ χρησιμα για πατεντες. Tα σκεφτομουν τις προαλλες που δεν προχωρησε η παραγγελια μας για τα feather locs.

Ευχαριστώ Μιχάλη. Τα feather boards θα τα παραγγείλω. Περιμένω απάντηση από το tool-net και αν δεν συμφέρει θα τα πάρω από Ebay.

Εμ γιαυτό. Δικαιολογήσαι. Πάντως όσο καλή και να είναι η τιμή του Ντέσικα , 0,374 το τεμάχιο δεν θα το έχει.

Παναγιωτη εχεις βρει τετοια φτηνα απο εβαυ/κινα? Table clamps λεγονται με στρογγυλο ακρο φ6/φ8

41qJz6FFmvL.jpg