Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άντε καλοκύλιστα... :ernaehrung004:
Κι εγώ ροδάκια πήρα.
Όχι τα μεγάλα όμως, πήρα ένα σετ μικρό κι ένα σετ μεσαίο μέγεθος.

Μiα δοκιμή χρειάζεται, αν αναφερθεί και το φόρουμ πιστεύω κάτι θα μπορεί να κάνει. Εδώ και άλλα καταστήματα λένε καλέστε μας για καλύτερη τιμή.

ναι μπορεί, αλλά μόνο σε Dewalt όπως μου είπε κάποιος υπάλληλος, τ' άκουσες Κυριάκο ;;;;;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ παιδιά. Να ευχαριστήσω το Κυριάκο για την εξυπηρέτηση που ανέλαβε την αγορά και την αποστολή χωρίς μεταφορικά από την Χίο, από το Toolshouse.
Είναι ένα δικό μου και ένα του Σωτήρη (καλοδούλευτο) και το μικρό κουτί του Κυριάκου.

Να' σαι καλά Κυριάκο.

Το φαλτσοπρίονο πρέπει να το κανόνισε και πήγε κατευθείαν στην Πάτρα. :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Μεγειά οι παραλαβές σας Παναγιώτη και Σωτήρη.
Καλοδούλευτα.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απόλυτη εχεμύθεια μην το μυριστεί κανένας άλλος!

Μεγειά Νικ έστω κι αν δεν ειναι δικό σου το Εργαλειο.

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το Banggood, μέσα στη σακούλα σκουπιδιών υπήρχε το δέμα τυλιγμένο σε πλαστικό συσκευασίας, αλλά δεν ανέβασα και την αντίστοιχη φωτο.

Καλορίζικη η μασκουλα.
Πολυ καλή.

Ωραία, χρήσιμα και σε καλή τιμή.
Τα πήρα και εγώ την προηγούμενη δόση που τα έφερε.

Κι εγω, κι εγω

Καλοδούλευτα σε όλους!

Χρήστο εγώ δεν έχω παραλάβει τίποτα ακόμη...υποθέτω αύριο θα είναι the Day...

Μπηκε δυνατα το 2017 βλεπω, καλοριζικα συναδελφοι, ετσι να συνεχισει η χρονια ευχομαι για ολους!!

Εγω ακομα συμμαζευω και τακτοποιω και δεν εχω ανοιξει ακομα καποια πακετακια που παρελαβα το 2016... :))

Καλημέρα στα παλικάρια μετά από αρκετό καιρό.Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.Η πρώτη μου παραλαβή για το 2017 θα είναι και η καλύτερη μέχρι τώρα.Παραλαμβάνω αυτό:https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8618.Το βρήκα σχεδόν καινούριο από Αθήνα στα 400 .Αγορασμένο το καλοκαίρι που πέρασε και με ελάχιστη χρήση.Καλό είναι?Τι λέτε?

καλουτσικο ειναι.πλακα κανω!!!εχει τον καλυτερο φρακτη της κατηγοριας για ακριβεις κοπες!θα σου πουν και τα ατομα που το εχουν εδω μεσα!καλοριζικο!

Έτσι ακριβώς.Δικαιούμαι κι εγώ ένα δώρο για τη γιορτή μου.......Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά.

Καλορίζικο πατριωτάκι, αυτό είναι εργαλείο, καλές και ποιοτικές κατασκευές !!

Πολύχρονος επίσης και καλή χρονιά με υγεία !

Καλορίζικο μέ καλές καί ασφαλείς κοπές,επίσης χρόνια πολλά και καλή χρονιά μέ ότι καλύτερο.

Καλημέρα στα παλικάρια μετά από αρκετό καιρό.Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.Η πρώτη μου παραλαβή για το 2017 θα είναι και η καλύτερη μέχρι τώρα.Παραλαμβάνω αυτό:https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8618.Το βρήκα σχεδόν καινούριο από Αθήνα στα 400 .Αγορασμένο το καλοκαίρι που πέρασε και με ελάχιστη χρήση.Καλό είναι?Τι λέτε?

Βασιλη το πηρες απο το car?
Ηταν ενα που ειχε συζητηθει και εδω και λεγαμε πως για τα χρηματα που ζηταει καλυτερα να αγορασει καποιος καινουργιο?

Βεβαια στα 400 ευρω αυτο με χρηση 6 μηνων ειναι εξαιρετικης τιμης!

Βασίλη αρχικά πολύχρονος και καλή χρονιά.
Το DW745 είναι τοπ και θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ. Τέλειο κόψιμο σε απόλυτη ευθεία.
Καλοδούλευτο.

Ηταν ενα που ειχε συζητηθει και εδω και λεγαμε πως για τα χρηματα που ζηταει καλυτερα να αγορασει καποιος καινουργιο?

Πολύ καλή τιμή για μηχάνημα τόσων μηνών αρκεί να μην είναι ψέματα. Ρώτησες αν έχει κάνει επέκταση εγγύησης στα τρία χρόνια;

Ναι,αυτό είναι.Είναι μοντέλο 2/2016,ο κάτοχός του το αγόρασε τον Ιούνιο και το χρησιμοποίησε 3-4 φορές.Για την εγγύηση δεν ξέρω γιατί δεν το έχω πάρει στα χέρια μου ακόμη.Θεωρώ ότι τα 160 διαφορά από το καινούριο είναι σημαντικό ποσό.

Βασίλη αρχικά πολύχρονος και καλή χρονιά.
Το DW745 είναι τοπ και θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ. Τέλειο κόψιμο σε απόλυτη ευθεία.
Καλοδούλευτο.

Πολύ καλή τιμή για μηχάνημα τόσων μηνών αρκεί να μην είναι ψέματα. Ρώτησες αν έχει κάνει επέκταση εγγύησης στα τρία χρόνια;

Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη για τις ευχές σου.Κι εγώ πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή.