Μiα δοκιμή χρειάζεται, αν αναφερθεί και το φόρουμ πιστεύω κάτι θα μπορεί να κάνει. Εδώ και άλλα καταστήματα λένε καλέστε μας για καλύτερη τιμή.
Ευχαριστώ παιδιά. Να ευχαριστήσω το Κυριάκο για την εξυπηρέτηση που ανέλαβε την αγορά και την αποστολή χωρίς μεταφορικά από την Χίο, από το Toolshouse.
Είναι ένα δικό μου και ένα του Σωτήρη (καλοδούλευτο) και το μικρό κουτί του Κυριάκου.
Να' σαι καλά Κυριάκο.
Το φαλτσοπρίονο πρέπει να το κανόνισε και πήγε κατευθείαν στην Πάτρα.![]()
Απόλυτη εχεμύθεια μην το μυριστεί κανένας άλλος!
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το Banggood, μέσα στη σακούλα σκουπιδιών υπήρχε το δέμα τυλιγμένο σε πλαστικό συσκευασίας, αλλά δεν ανέβασα και την αντίστοιχη φωτο.
Ωραία, χρήσιμα και σε καλή τιμή.
Τα πήρα και εγώ την προηγούμενη δόση που τα έφερε.
Dewalt k B&D Γιώργο!
Το ξερω το ξερω!
Έτσι ακριβώς.Δικαιούμαι κι εγώ ένα δώρο για τη γιορτή μου.......Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά.
Καλημέρα στα παλικάρια μετά από αρκετό καιρό.Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.Η πρώτη μου παραλαβή για το 2017 θα είναι και η καλύτερη μέχρι τώρα.Παραλαμβάνω αυτό:https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8618.Το βρήκα σχεδόν καινούριο από Αθήνα στα 400 .Αγορασμένο το καλοκαίρι που πέρασε και με ελάχιστη χρήση.Καλό είναι?Τι λέτε?
Βασιλη το πηρες απο το car?
Ηταν ενα που ειχε συζητηθει και εδω και λεγαμε πως για τα χρηματα που ζηταει καλυτερα να αγορασει καποιος καινουργιο?
Βεβαια στα 400 ευρω αυτο με χρηση 6 μηνων ειναι εξαιρετικης τιμης!
Βασιλη το πηρες απο το car?
Ηταν ενα που ειχε συζητηθει και εδω και λεγαμε πως για τα χρηματα που ζηταει καλυτερα να αγορασει καποιος καινουργιο?
Βεβαια στα 400 ευρω αυτο με χρηση 6 μηνων ειναι εξαιρετικης τιμης!
Βασίλη αρχικά πολύχρονος και καλή χρονιά.
Το DW745 είναι τοπ και θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ. Τέλειο κόψιμο σε απόλυτη ευθεία.
Καλοδούλευτο.
Πολύ καλή τιμή για μηχάνημα τόσων μηνών αρκεί να μην είναι ψέματα. Ρώτησες αν έχει κάνει επέκταση εγγύησης στα τρία χρόνια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.