Δεκάρικο;;Έχει ηλεκτρονικό μαγαζί το κατάστημα που το πήρες φίλε;
νικολα οπως το ειπε ο δημητρης ειναι. αν θελεις κατι παντως πες μουΕίναι τοπικό εδώ στα χανιά, έχει σελίδα στο internet αλλά νομίζω δεν έχει e-shop.
σε ευχαριστω δημητρη! ηδη εχει βγαλει αρκετη δουλεια και με εχει εντυπωσιασει!!Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Μιχάλη,τό τροχάκι Bosch 10,8 volt θά τό ευχαριστηθής υπέρ τού δέοντος.
Σήμερα είχα μια παραλαβή επένδυση για το μέλλον...
Θέλω, όταν θα φτιάζει ο Χρηστάρας την κορδέλα, να μπορούμε να ρεγουλάρουμε τις στροφές... :Banane0:![]()

Φοβού τους Κινέζους και δώρα φεροντες.....
Βρε εχει εφαρμογές για τα κινητά, που κάνουν την ίδια δουλειά και ειναι δωρεάν! 2 εχω κατεβάσει.
Νικολα καλημέραΜπορούμε να έχουμε link για Iphone Χρήστο και καμιά καλή λύση για την κορδέλα... τι μελετάς ??
Βρε εχει εφαρμογές για τα κινητά, που κάνουν την ίδια δουλειά και ειναι δωρεάν! 2 εχω κατεβάσει.
Αν δεν βρέχει το ΣΚ θα αρχίσω τις κολλήσεις, χωρίς μαθήματα απο το δάσκαλο
Ήδη με μια απόπειρα που έκανα, διαπίστωσα οτι το ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ δεν κολλάει ως εχει και θελει τρίψιμο να φύγει το γαλβανισμα.
Νικολα καλημέρα
Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι, πολυ ευχαρίστως.
Η κορδέλα θα είναι ιδιοκατασκευή
Βασίζεται στην κατασκευή του Heisz
Για σένα που πιάνουν τα χέρια σου, παιχνιδάκι
Δες εδώ www.ibuildit.ca/band-saw-1.html
Sent from my C6833 using Tapatalk
Βαρέων βαρών εργαλείο, μεγειά Κώστα, τους έκανες και τρέξανε τα σάλια ! χαχαχαχα
Πάμε το απόγευμα.
Μόνο τα σάλια; Αν είχα παρέα μέχρι τη Πάτρα ήμουν ικανός να πάω για το μοντάρισμα...![]()
3 is company κι έχω ρεπό σήμερα, κανονίστε. Αν όχι, Χρήστο θα έρθω σε εσένα! :BDGBGDB55:Πάμε το απόγευμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.