Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ένα - ένα μας τα ξεφουρνίζεις για να μην πάθουμε εγκεφαλικό, μπράβο που μας σκέφτεσαι!

Καλορίζικη Μπάμπη, καλοδούλευτη με πολλές καλές κατασκευές. :award:

Ένα - ένα μας τα ξεφουρνίζεις για να μην πάθουμε εγκεφαλικό, μπράβο που μας σκέφτεσαι!

Καλορίζικη Μπάμπη, καλοδούλευτη με πολλές καλές κατασκευές. :award:

Από προχθές το ελχω βάλει, που το παρέλαβα. Είχα πάει να πάρω τη μπάλα του Κυριάκου. :silly::silly:
Σ´ ευχαριστώ πολύ βρέ...
Αυτή θα μείνει εδώ, δεν πάει χωριό. Αν ποτέ τη χρειαστείς να φτιάξεις κάτι μου λές. :ernaehrung004:

Καλοδούλευτη Μπάμπη!!
Μην μου πεις ότι κόβεις πάνω σε αυτή την φοβερή αντίκα τραπεζαρία που έχεις?
(η γυναίκα είναι εκεί ή λείπει?)

Καλές κοπές Μπάμπη !!!!Όταν τελειώσεις τα intarsia που θές και δεν έχεις κολλήσει ακόμα με την τεχνική αυτή τότε πέρνα μια βόλτα και απο τον θείο STEVE (όπως έχουν πει και άλλοι παλιότερα ) και σίγουρα κάτι θα βρεις για να εκμεταλλευθείς αυτό το εργαλείο . http://www.stevedgood.com/catalog/index.php

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι,μέ καλές δημιουργίες.
Μπάμπη καλά σού λέει ο Παναγιώτης,όλο δέν σου αρέσουν οι μικροκατασκευές καί προτιμάς τά μεγάλα έργα,αλλά όλο γύρω-γύρω από μηχανήματα μικροκατασκευών σέ βρίσκω.
Αντε νά δούμε τήν βαρβάτη Metabo λίαν προσεχώς,έτσι γιά νά κλείσουν τά στόματα :flipout: :ernaehrung004:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους...
Όντως δείχνει πολύ καλό μηχάνημα, κι αν κρίνω κι απ´ την πριονοκορδέλα της που έχω άποψη, η Proxxon μπορεί να μην είναι φτηνή εταιρία αλλά ούτε τα προϊόντα της είναι φηνιάρηκα. Το αντίθετο.

Γιώργο όταν αλλάζεις λάμα ή χρειάζεσαι εσωτερική κοπή ποιά ακριβώς διαδικασία ακολουθείς; Τι ακριβώς λασκάρεις;

Όντως δείχνει πολύ καλό μηχάνημα, κι αν κρίνω κι απ´ την πριονοκορδέλα της που έχω άποψη, η Proxxon μπορεί να μην είναι φτηνή εταιρία αλλά ούτε τα προϊόντα της είναι φηνιάρηκα. Το αντίθετο.

Γιώργο όταν αλλάζεις λάμα ή χρειάζεσαι εσωτερική κοπή ποιά ακριβώς διαδικασία ακολουθείς; Τι ακριβώς λασκάρεις;

Επιμένεις να μην διαβάζεις το μαμιμενο το μάνιουαλ. RTFM λέμε!

:flipout: :flipout::flipout::flipout::flipout:

Τώρα στα γεράματα ρε Παναγιώτη πως ν´ αλλάξω συνήθειες;
"Παλιός γάϊδαρος καινούρια περπατησιά δε βγάζει" λέγαν οι παλιοί και κάτι ήξεραν.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χωρίς να έχω διαβάσει τις οδηγίες αυτό που κάνω είναι λασκαρω αρκετά την πίσω πάνω μαύρη πλαστική βίδα έτσι ώστε αν ακουμπάς την λαμα από το πλάι να είναι αρκετά χαλαρή και μετά αν θέλω να αλλάξω λαμα λασκαρω αρκετά την πάνω αλλενοβιδα και μετά την κάτω και βάζω την λαμα πρώτα κάτω και μετά πάνω και μετα απο πισω ''τεντωνω " παλι την λαμα .Αν είναι για εσωτερική κοπή αλλά με την ίδια λαμα πάλι χαλαρώνω την λαμα αλλά την βγάζω μόνο από το πάνω μέρος την περνάω μέσα από την τρύπα που θέλω, την βιδωνω την τεντωνω και κόβω. Και κάτι ακόμα που είχε πειο "Χιώτης " αν δεν κάνω λάθος , όταν δεν την χρησιμοποιώ βγάζω την λαμα από πάνω , δεν θυμάμαι τον λόγο αν πρέπει να γίνετε και αν πραγματικά το είχε πει ο Χιώτης αλλά το κάνω.
Υ.Γ. Μάλλον πρέπει να ανοίξω το manual !!!!

Πολύ σωστά αναφέρει ο panava αλλά να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ το διάβασα! !!!!!

Σ´ ευχαριστώ πολύ Γιώργο... :ernaehrung004:
Ο Μιχάλης, αν θυμάμαι καλά, είχε πει οτι δεν πρέπει να μένει η λάμα τεζαρισμένη. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.
Η δική μου η σέγα, φαντάζομαι το ιλδιο και η δική σου, στη συσκευασία ήταν με φιρεμένη λάμα και τεντωμένη τσίτα.
Αν δημιουργούσε πρόβλημα γιατί να την έχουν έτσι συσκευασμένη;

Αγορές σήμερα ...από τον επίσημο προμηθευτή μου !!!:flipout:

279870_04_f.jpg

279868_01_f.jpg

270324_01_f.jpg