Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ όμορφε !!! λέω να γίνω και εγώ συλλέκτης -bye-

Σωτήρη ...εσύ χάλασες πολλά !!!!
Οι μονωτικές μου φάνηκαν ακριβές ή κάνω λάθος ??
Καλές δουλειές -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Α να χαθείς ...ρόμπα :flipout:

Τι σου λενε ρε!!!
Εσυ εισαι ο μοναδικος εδω μεσα που μπορεις να πας στους ανωνυμους λιντλικους για απεξαρτηση. :2thumb22sup:

οι ταινίες όντως είναι τσιμπημένες αλλά είναι 3Μ, στην ίδια τιμή παίρνεις από το μαγαζάκι της γειτονιάς noname σχεδόν σε διπλάσιο μήκος.

οι ταινίες όντως είναι τσιμπημένες αλλά είναι 3Μ, στην ίδια τιμή παίρνεις από το μαγαζάκι της γειτονιάς noname σχεδόν σε διπλάσιο μήκος.
Γιατί τόσες σιλικονες;;

3m και κολοκυθια τουμπανα. Σαν τη wondertape δεν εχει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιατί τόσες σιλικονες;;
έχω ξεκινήσει και κλείνω το κενό στα κεραμίδια της αποθήκης, είχα πάρει άλλες 5 πριν κανά μήνα και είδα ότι δούλεψε το θέμα, σταμάτησε να βάζει νερό και να στάζει μέσα (χε χε όταν χιόνισε εδώ όλη η αποθήκη γέμισε ένα λεπτό στρώμα από χιόνι), οπότε τώρα θα συνεχίσω το κλείσιμο και στις άλλες τρύπες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

έχω ξεκινήσει και κλείνω το κενό στα κεραμίδια της αποθήκης, είχα πάρει άλλες 5 πριν κανά μήνα και είδα ότι δούλεψε το θέμα, σταμάτησε να βάζει νερό και να στάζει μέσα (χε χε όταν χιόνισε εδώ όλη η αποθήκη γέμισε ένα λεπτό στρώμα από χιόνι), οπότε τώρα θα συνεχίσω το κλείσιμο και στις άλλες τρύπες.
Αααα αααα..οκ

Κι εμείς υποθέσαμε οτι θα κάνεις DIY προσθετική στήθους... :silly:

Καλορίζικα σε όλους... :ernaehrung004:

Δική μου αναπάντεχη σημερινή παραλαβή από Β. Ελλάδα ! ! !

Ρεσώ a la Diabolic, Τσάι Παγγαίου, Ρακόμελο φανταστικό, Δυόσμος.

Μισοχαρακτέ σε Ευχαριστώ & επιφυλάσσομαι.

Η δουλειά σου στο ρεσώ εξαιρετική & με ιδιόχειρη αφιέρωση από κάτω !

Καλοδούλευτα! :ernaehrung004:

Κώστα με τόσες προμήθειες σε ρακόμελα σε βλέπω σε λίγο...
"Τριγκλίζω και παραμιλώ..." :ADFADF1:

Μα κανεις δεν αγοραζει φορμες και παντελονια εργασιας απο λιντ? Εστω ενα βρακι, ενα στριγκ...ολο εργαλεια...

Καλορίζικα όλα τα καλούδια σας κύριοι Νίκο (osatosa), Σωτήρη, Εμπεδοκλή, Κώστα.

Κώστα τα δικά σου μπορεί να μην είναι εργαλεία αλλά έχουν αξία ανεκτίμητη, ειδικά όταν προέρχονται από φίλους !

Μισοχαρακτέ σε Ευχαριστώ & επιφυλάσσομαι.

Η δουλειά σου στο ρεσώ εξαιρετική & με ιδιόχειρη αφιέρωση από κάτω !

Περικαλώ.

Παλαιωμένο τσίπουρο είναι δεν είναι ρακόμελο, το φτιάχνει ένας φίλος για τα αφεντικά της ΑΝΕΚ lines. Αν θέλεις σου παίρνω μερικά μπουκάλια!!! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοδούλευτα! :ernaehrung004:

Κώστα με τόσες προμήθειες σε ρακόμελα σε βλέπω σε λίγο...
"Τριγκλίζω και παραμιλώ..." :ADFADF1:

BTW το ίδιο ρακόμελο που πουλούσε το lidl στην ίδια ακριβώς ποσότητα με λίγο πιο ψηλό λαιμό μπουκαλιού, στα ΑΒ κοστίζει 15.5 ευρώ.
Το είδα και έφριξα. Ένα 10άρικο στο lidl και χωρίς έκπτωση!

Μα κανεις δεν αγοραζει φορμες και παντελονια εργασιας απο λιντ? Εστω ενα βρακι, ενα στριγκ...ολο εργαλεια...

Εγώ πήρα κανα 2 για τα χόρτα που κόβω στο χωράφι.
Μια χαρά είναι!

Περικαλώ.

Παλαιωμένο τσίπουρο είναι δεν είναι ρακόμελο, το φτιάχνει ένας φίλος για τα αφεντικά της ΑΝΕΚ lines. Αν θέλεις σου παίρνω μερικά μπουκάλια!!! :p

BTW το ίδιο ρακόμελο που πουλούσε το lidl στην ίδια ακριβώς ποσότητα με λίγο πιο ψηλό λαιμό μπουκαλιού, στα ΑΒ κοστίζει 15.5 ευρώ.
Το είδα και έφριξα. Ένα 10άρικο στο lidl και χωρίς έκπτωση!

Κάτσε μωρέ να το δοκιμάσω πρώτα & θα σου πω.

Έγχρωμα τα κάνετε τα τσίπουρα σας εκεί πάνω ή λόγω παλαίωσης ?

Ευχαριστώ πολύ & πάλι.

Τσιμπησα και εγώ κάτι ψιλά.
Και τα τουλιπακια από το λιντλ και είναι πανέμορφα!!!
DSC_4299.jpg