Ευχαριστώ όμορφε !!! λέω να γίνω και εγώ συλλέκτης![]()
Για ξεκίνα από χρήστης πρώτα.
Α να χαθείς ...ρόμπα![]()
Γιατί τόσες σιλικονες;;οι ταινίες όντως είναι τσιμπημένες αλλά είναι 3Μ, στην ίδια τιμή παίρνεις από το μαγαζάκι της γειτονιάς noname σχεδόν σε διπλάσιο μήκος.
οι ταινίες όντως είναι τσιμπημένες αλλά είναι 3Μ, στην ίδια τιμή παίρνεις από το μαγαζάκι της γειτονιάς noname σχεδόν σε διπλάσιο μήκος.
έχω ξεκινήσει και κλείνω το κενό στα κεραμίδια της αποθήκης, είχα πάρει άλλες 5 πριν κανά μήνα και είδα ότι δούλεψε το θέμα, σταμάτησε να βάζει νερό και να στάζει μέσα (χε χε όταν χιόνισε εδώ όλη η αποθήκη γέμισε ένα λεπτό στρώμα από χιόνι), οπότε τώρα θα συνεχίσω το κλείσιμο και στις άλλες τρύπες.Γιατί τόσες σιλικονες;;
Αααα αααα..οκέχω ξεκινήσει και κλείνω το κενό στα κεραμίδια της αποθήκης, είχα πάρει άλλες 5 πριν κανά μήνα και είδα ότι δούλεψε το θέμα, σταμάτησε να βάζει νερό και να στάζει μέσα (χε χε όταν χιόνισε εδώ όλη η αποθήκη γέμισε ένα λεπτό στρώμα από χιόνι), οπότε τώρα θα συνεχίσω το κλείσιμο και στις άλλες τρύπες.
έχω ξεκινήσει και κλείνω το κενό στα κεραμίδια της αποθήκης, είχα πάρει άλλες 5 πριν κανά μήνα και είδα ότι δούλεψε το θέμα, σταμάτησε να βάζει νερό και να στάζει μέσα (χε χε όταν χιόνισε εδώ όλη η αποθήκη γέμισε ένα λεπτό στρώμα από χιόνι), οπότε τώρα θα συνεχίσω το κλείσιμο και στις άλλες τρύπες.
Καλοδούλευτα! :ernaehrung004:
Κώστα με τόσες προμήθειες σε ρακόμελα σε βλέπω σε λίγο...
"Τριγκλίζω και παραμιλώ..." :ADFADF1:
Μισοχαρακτέ σε Ευχαριστώ & επιφυλάσσομαι.
Η δουλειά σου στο ρεσώ εξαιρετική & με ιδιόχειρη αφιέρωση από κάτω !
Καλοδούλευτα! :ernaehrung004:
Κώστα με τόσες προμήθειες σε ρακόμελα σε βλέπω σε λίγο...
"Τριγκλίζω και παραμιλώ..." :ADFADF1:
Μα κανεις δεν αγοραζει φορμες και παντελονια εργασιας απο λιντ? Εστω ενα βρακι, ενα στριγκ...ολο εργαλεια...
Περικαλώ.
Παλαιωμένο τσίπουρο είναι δεν είναι ρακόμελο, το φτιάχνει ένας φίλος για τα αφεντικά της ΑΝΕΚ lines. Αν θέλεις σου παίρνω μερικά μπουκάλια!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
BTW το ίδιο ρακόμελο που πουλούσε το lidl στην ίδια ακριβώς ποσότητα με λίγο πιο ψηλό λαιμό μπουκαλιού, στα ΑΒ κοστίζει 15.5 ευρώ.
Το είδα και έφριξα. Ένα 10άρικο στο lidl και χωρίς έκπτωση!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.