Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όντως Σωτήρη ειναι το 1500 που ειναι πολυ καλο σε σχέση με το 1700 που είχε θέματα .
Λαδάκι να βάλεις στους πειρους-βιδες που "πατάει" η μαύρη λαμα σαν S του προφυλακτηρα δίσκου για πιο γλυκο κατέβασμα και να τσεκαρεις τις ρυθμίσεις για καθετότητα και 45 που εχει στην πίσω μεριά και θα το καραευχαριστηθεις . Φωρητο , εύχρηστο , ελαφρυ .

Καλοριζικα τα ζμπρωχτήρια (κατα το ζμπρωχνω) Κώστα
Σωτήρη μεγειά το εργαλειο. Εξυπηρέτηση έκανα γιατι πήγαινα προς τα εκεί για μένα, για μια τράμπα που ηθελα να κανω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Άμεση παραλαβή πλάνη / ξεχονδριστήρας BOSTON PJ 300.

Θηρίο ανήμερο.

Μάλλον πολλά μικρά ηλεκτρικά εργαλεία που έχω πάρει θέλουν κατάργηση πλέον.

Μπραβο Κωστα, καλοριζικο το εργαλειο, φαινεται σουπερ!

Οντως η πλανη και μενα μου εχει καταργησει τα περισσοτερα σταδια γυαλοχαρτου. Απο 220 grit και πανω πια χρειαζεται.

Και το ειδικο σπρωχτηρι, πανχρησιμο για λεπτα ξυλα!

Καλορίζικη καί καλοδούλευτη νά είναι Κώστα.
Μιά ερώτηση απλής περιέργειας,γιατί δέν πήρες μιά επώνυμη επαγγελματική όπως Dewalt η Metabo πάνω κάτω στά 600 ευρώ έχουν.

Καλορίζικη καί καλοδούλευτη νά είναι Κώστα.
Μιά ερώτηση απλής περιέργειας,γιατί δέν πήρες μιά επώνυμη επαγγελματική όπως Dewalt η Metabo πάνω κάτω στά 600 ευρώ έχουν.

Αυτο το εργαλειο ειναι 2 σε 1. Τα αλλα ειναι μονο ξεχονδριστηρες.

Αυτά Μήτσε είναι ξεχονδριστήρες μόνο.... ο "αρωστος" πήρε διπλό μηχάνημα !!!!:worshippy::worshippy:

Με πρόλαβε ο Μιχάλης ...αυτό το παιδί από τότε που γύρισε ...δεν τον προλαβαίνεις στις απαντήσεις -bye-

Αυτά Μήτσε είναι ξεχονδριστήρες μόνο.... ο "αρωστος" πήρε διπλό μηχάνημα !!!!:worshippy::worshippy:

Νίκο γιά εσάς δουλεύει ο Κώστας,ότι παλετόξυλο τής Πάτρας υπάρχει,φόρτωμα καί στήν ταράτσα τού Κώστα κατευθείαν -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο το εργαλειο ειναι 2 σε 1. Τα αλλα ειναι μονο ξεχονδριστηρες.

Οσο ζώ μαθαίνω,ευχαριστώ

Και από ποιότητα αποτελέσματος, πως τα πάει ο Boston? Το ξύλο βγαίνει ίσιο, γωνιασμενο; ψήνομαι κ εγώ αλλά με φοβίζει ότι δεν είναι επώνυμο.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα .... κάνε μια εκκαθάριση και περνώντας προς τα έξω κάνε μια στάση ότι δεν χρειάζεσαι .... δεχόμεθα και Parkside !!! :flipout::flipout:

Εσυ ο "αποπανω"................κανε χωρο σπιτι σου, και βαλε ενα ραντζο, γιατι θα εχεις "μουσαφιρη με πραματια" λενε τα φεγγαρια.
Εκτος αν ειναι τοσο γατος που περασει την πλανη για "νυχοκοπτη"!!!!!!
Μαλλον οχι ραντζο, με τοσα εργαλεια, φτιαξε ενα μασιφ οξια.