andreas1981
AVClub Enthusiast
- 26 March 2016
- 948
Ρε παιδιά Στείλτε κανένα link να το δούμε ποιο μοντέλο είναι να δούμε χαρακτηριστικά δηλ. Θεωρείτε από τα τοπ; καλορίζικο και καλές κατασκευές
https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=6219Ρε παιδιά Στείλτε κανένα link να το δούμε ποιο μοντέλο είναι να δούμε χαρακτηριστικά δηλ. Θεωρείτε από τα τοπ; καλορίζικο και καλές κατασκευές
ειναι το καλύτερο μπλε Bosch ρουτερ . Δέχεται μισή ίντσα κοπτικα , εχει δυο βάσεις στα αμερικανικά πρότυπα που ο κινητήρας ειναι ανεξάρτητος , ρυθμιζόμενες στροφες και αρκετή δύναμη . Φυσικα στις προδιαγραφές του μπαίνει και κατω απο τραπέζι με επιλογή να ρυθμίζεις το ύψος απο επανω , χωρίς πατέντες .Ρε παιδιά Στείλτε κανένα link να το δούμε ποιο μοντέλο είναι να δούμε χαρακτηριστικά δηλ. Θεωρείτε από τα τοπ; καλορίζικο και καλές κατασκευές
https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=6219
Νίκο τόσο που είναι όντως προς mixer φέρνει! Το μεγάλο lboxx χωράει μέσα τηλεόραση crt 17' Μιχάλη από ποιο Amazon βρίσκεις τα βιβλία; το Co.uk ?
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραλαβη βιβλιου για φινιρισμα ξυλου. Used απο αμαζον, κοστος 1.6 ευρω το βιβλιο και 3 τα μεταφορικα!
Πολύ χρήσιμο Μιχάλη. Αν είχε Κ κανένα link..
Τώρα τελευταία τόχεις ρίξει πολύ στο διάβασμα μου φαίνεται ! Καλή υπομονή, πλούτησε τις γνώσεις σου όσο μπορείς .:ernaehrung004:
Κώστα είναι η μέρα σου σήμερα. καλορίζικα όλα![]()
................................
+++
Κωστα, ωραια ιδεα για DIY μετεωρολογικο σταθμο.
Καλοδουλευτα Κώστα! Αν Κ με πήρες στο λαιμό σου . Ακριβώς όπως τα λες από ποιότητα. Θα τα κρατήσω για μέσα στο σπίτι. Είναι πλήρη!
Χαχαχα. Μόλις πάρκαρα και πέρασα έξω από το εργαστήρι, άρχισαν να πολυμεριζονται!!!Καλορίζικα Νικόλα.
Βάλε τα γρήγορα δίπλα στο νέο ρούτερ σου μπας & πάρουν λίγο τα πάνω τους από ποιότητα !!!
Χαχαχα. Μόλις πάρκαρα και πέρασα έξω από το εργαστήρι, άρχισαν να πολυμεριζονται!!!
Ευχαριστώ, άλλα δεν χάνεις κάτι. Στα ζόρικα δεν.. Για τη νοικοκυρά που αλλάζει μπαταρίες στα παιχνίδια είναι καλά!Όμορφο σετάκι φαίνεται. στα ζόρικα βέβαια θα δείξουν την αξία τους.
Θα τα έπαιρνα κι εγώ αλλά εδώ στο χωριό που είμαι απέχω 20 χιλ. από Lidl οπότε..
Μεγειά Νίκο
Καλοδουλευτα Κώστα! Αν Κ με πήρες στο λαιμό σου . Ακριβώς όπως τα λες από ποιότητα. Θα τα κρατήσω για μέσα στο σπίτι. Είναι πλήρη!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.