Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ρε παιδιά Στείλτε κανένα link να το δούμε ποιο μοντέλο είναι να δούμε χαρακτηριστικά δηλ. Θεωρείτε από τα τοπ; καλορίζικο και καλές κατασκευές

Παραλαβη βιβλιου για φινιρισμα ξυλου. Used απο αμαζον, κοστος 1.6 ευρω το βιβλιο και 3 τα μεταφορικα!

35786748880_5a87550372_z.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ρε παιδιά Στείλτε κανένα link να το δούμε ποιο μοντέλο είναι να δούμε χαρακτηριστικά δηλ. Θεωρείτε από τα τοπ; καλορίζικο και καλές κατασκευές
https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=6219

Νίκο τόσο που είναι όντως προς mixer φέρνει! Το μεγάλο lboxx χωράει μέσα τηλεόραση crt 17' Μιχάλη από ποιο Amazon βρίσκεις τα βιβλία; το Co.uk ?

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειναι το καλύτερο μπλε Bosch ρουτερ . Δέχεται μισή ίντσα κοπτικα , εχει δυο βάσεις στα αμερικανικά πρότυπα που ο κινητήρας ειναι ανεξάρτητος , ρυθμιζόμενες στροφες και αρκετή δύναμη . Φυσικα στις προδιαγραφές του μπαίνει και κατω απο τραπέζι με επιλογή να ρυθμίζεις το ύψος απο επανω , χωρίς πατέντες .

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=6219

Νίκο τόσο που είναι όντως προς mixer φέρνει! Το μεγάλο lboxx χωράει μέσα τηλεόραση crt 17' Μιχάλη από ποιο Amazon βρίσκεις τα βιβλία; το Co.uk ?

Το μεγαλο l boxx εχει και optional μια θηκη/tray για το πανω μερος οπου χωρανε αρκετα 10βολτα, μπαταριες και αναλωσιμα. Και απο κατω μενει πολυς χωρος για οτιδηποτε.
Πολυ χρησιμο εξαρτημα.

Πολύ χρήσιμο Μιχάλη. Αν είχε Κ κανένα link..

Για περιπτώσεις σαν το ρούτερ αυτό αντί για "στροφή στην ποιότητα" θα λέμε "βουτιά στην ποιότητα". Άψογο εργαλείο με τεράστιες δυνατότητες. Καλές κατασκευές σου εύχομαι, είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς με το παραπάνω.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραλαβη βιβλιου για φινιρισμα ξυλου. Used απο αμαζον, κοστος 1.6 ευρω το βιβλιο και 3 τα μεταφορικα!

Τώρα τελευταία τόχεις ρίξει πολύ στο διάβασμα μου φαίνεται ! Καλή υπομονή, πλούτησε τις γνώσεις σου όσο μπορείς .:ernaehrung004:

Πολύ χρήσιμο Μιχάλη. Αν είχε Κ κανένα link..

Δεν το βλεπω διαθεσιμο Νικο αλλα ειναι αυτο https://www.amazon.de/gp/product/B00KQ7DBQC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Τώρα τελευταία τόχεις ρίξει πολύ στο διάβασμα μου φαίνεται ! Καλή υπομονή, πλούτησε τις γνώσεις σου όσο μπορείς .:ernaehrung004:

Για την ακριβεια το εχω ριξει στην αγορα χρησιμων και φτηνων (used) βιβλιων! Το διαβασμα θα επακολουθησει, ευχομαι συντομα...:)))
Παντως καλο ειναι να υπαρχουν εξειδικευμενα βιβλια διαθεσιμα και αν τα χρειαστεις, η οποτε εχεις ορεξη, ανοιγεις και διαβαζεις.

+++
Κωστα, ωραια ιδεα για DIY μετεωρολογικο σταθμο.

Σετ κατσαβίδια & bit set της Powerfix από το Lidl.
Συνολικά 37 pc. Εντάξει δεν είναι & κορυφή αλλά την ερασιτεχνική δουλίτσα τους την κάνουν μια χαρά.
Καλούτσικο & το πιάσιμο τους.

Βαθμολογία ένα 7/10 θα τους έβαζα.

Κώστα είναι η μέρα σου σήμερα. καλορίζικα όλα -bye-

Σε ευχαριστώ.

................................

+++
Κωστα, ωραια ιδεα για DIY μετεωρολογικο σταθμο.

http://www.ebay.co.uk/itm/Polaroid-...var=631217945819&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Αυτό θέλω να φτιάξω:
https://www.etsy.com/listing/242146...27774a16ddaea98762403bf33bbb64b1f60:242146954

Last edited by a moderator:
Καλοδουλευτα Κώστα! Αν Κ με πήρες στο λαιμό σου . Ακριβώς όπως τα λες από ποιότητα. Θα τα κρατήσω για μέσα στο σπίτι. Είναι πλήρη!
299934a5210a2b23ea8a593752acee33.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα Κώστα! Αν Κ με πήρες στο λαιμό σου . Ακριβώς όπως τα λες από ποιότητα. Θα τα κρατήσω για μέσα στο σπίτι. Είναι πλήρη!

Καλορίζικα Νικόλα.
Βάλε τα γρήγορα δίπλα στο νέο ρούτερ σου μπας & πάρουν λίγο τα πάνω τους από ποιότητα !!!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα Νικόλα.
Βάλε τα γρήγορα δίπλα στο νέο ρούτερ σου μπας & πάρουν λίγο τα πάνω τους από ποιότητα !!!
Χαχαχα. Μόλις πάρκαρα και πέρασα έξω από το εργαστήρι, άρχισαν να πολυμεριζονται!!!

Χαχαχα. Μόλις πάρκαρα και πέρασα έξω από το εργαστήρι, άρχισαν να πολυμεριζονται!!!

Όμορφο σετάκι φαίνεται. στα ζόρικα βέβαια θα δείξουν την αξία τους.
Θα τα έπαιρνα κι εγώ αλλά εδώ στο χωριό που είμαι απέχω 20 χιλ. από Lidl οπότε..

Μεγειά Νίκο

Όμορφο σετάκι φαίνεται. στα ζόρικα βέβαια θα δείξουν την αξία τους.
Θα τα έπαιρνα κι εγώ αλλά εδώ στο χωριό που είμαι απέχω 20 χιλ. από Lidl οπότε..

Μεγειά Νίκο
Ευχαριστώ, άλλα δεν χάνεις κάτι. Στα ζόρικα δεν.. Για τη νοικοκυρά που αλλάζει μπαταρίες στα παιχνίδια είναι καλά!

299934a5210a2b23ea8a593752acee33.jpg

Καλορίζικα....Τα καρυδάκια τι νούμερα ειναι;