Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Η παραλαβη των push blocks της ομαδικης ειναι γεγονος!

37162550705_f6332af16a_b.jpg

Τα βρισκω πολυ στιβαρα και πιανουν στο ξυλο μια χαρα. Ειναι και κοντα στα 200 γραμμαρια και το λαστιχο εχει παχος 5μμ.
Διαστασεις 15χ7.5 εκατοστα.

36326153224_17c6efd1b2_b.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα βρισκω πολυ στιβαρα και πιανουν στο ξυλο μια χαρα. Ειναι και κοντα στα 200 γραμμαρια και το λαστιχο εχει παχος 5μμ.

καλώς τα δεχτήκατε κύριοι. παρακαλώ αν ξαναγίνει παραγγελία θα ήθελα κι εγώ ένα τεμάχιο.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλώς τα δεχτήκατε κύριοι. παρακαλώ αν ξαναγίνει παραγγελία θα ήθελα κι εγώ ένα τεμάχιο.

Γειά σου Μιχάλη άρχοντα :a0210:

Ωραιότατα!
Την Κυριακή έχουμε καφεδάκι λοιπόν σωστα?

Μέσα
Κυριάκο θά σού φέρω καί τήν κουμαριά,φέρε μου καί εκείνο το ξεχασμένο φρεζάκι Wolfcraft :grinning-smiley-043

Eιναι και ενα αλλο πακετακι ομαδικης με τα τρυπανια forstner που τα περιμενω εως την Παρασκευη.
Αλλα περα απο αυτο, αν δεν ερθουν, το καφεδακι μας μπορουμε να το πιουμε!

Κυριακη μεσημερακι κατα τις 12 ειναι καλα η κατα τις 5 το απογευμα? Να ορισουμε μια ωρα απο τωρα.
Εγω δεν εχω καποιο περιορισμο.

Μεγεια τα push blocks, προσοχη στο ζμπρωξιμο μαστορια...:antlers:

Εγω παρελαβα σημερα τα φορστνερ της wolfcraft. Πολυ καλα δειχνουν!

Καλοδούλευτα τα σπρωχτήρια σας.

Εμένα πάλι που είμαι αριστερός (αριστερόχειρας) η κλίση αυτή στα push blocks με ψιλοδυσκολεύει !
Θα βγάζουν άραγε για εμάς τους "ανάποδους" κάτι ? !

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και εγώ
Για καφέ με βολεύει 12

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα τα σπρωχτήρια σας.

Εμένα πάλι που είμαι αριστερός (αριστερόχειρας) η κλίση αυτή στα push blocks με ψιλοδυσκολεύει !
Θα βγάζουν άραγε για εμάς τους "ανάποδους" κάτι ? !

"Σειρά" καί εκεί μαζί πάμε πακέτο :grinning-smiley-043
Καί εγώ αριστερόχειρας είμαι,αλλά σέ αυτά δέν βλέπω κάτι γιά να μας κάνει τήν ζωή δύσκολη μέ τήν κλίση,απλά γυρνάς από τήν άλλη μεριά τό χερούλι.Ασε μερικά εργαλεία θέλουμε δέν θέλουμε μάς έχουν κάνει δεξιόχειρες π.χ η επιτραπέζια πλάνη εμένα καί τό επιτραπέζιο ρούτερ μέ βολεύει τό ξύλο να πηγαίνει από αριστερά πρός τά δεξιά καί πάει ανάποδα αλλά έχω συνηθίσει πλέον σέ τέτοια θέματα.

Eιναι και ενα αλλο πακετακι ομαδικης με τα τρυπανια forstner που τα περιμενω εως την Παρασκευη.
Αλλα περα απο αυτο, αν δεν ερθουν, το καφεδακι μας μπορουμε να το πιουμε!

Κυριακη μεσημερακι κατα τις 12 ειναι καλα η κατα τις 5 το απογευμα? Να ορισουμε μια ωρα απο τωρα.
Εγω δεν εχω καποιο περιορισμο.

Εγώ δέν έχω πρόβλημα ότι αποφασίσει η πλειοψηφία είμαι μέσα,έχω πάρει ειδική άδεια εξόδου ολοήμερη τήν Κυριακή :smash:

Εγω θα μπορεσω το απογευμα. Αν δεν σας εξυπηρετει κανονιστε ανεξαρτητα απο εμενα και θα βρεθω με τον Μιχαλη καποια στιγμη που θα μπορεί.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πόσα watt δράπανο υποτίθεται ότι χρειάζεται για 100άρι τρυπάνι; Εγώ μέχρι 50άρι που έχω βάλει στο δικό μου (380watt αν θυμάμαι καλά) δούλεψε με έλατο και κόντρα πλακέ.