Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ζήλεψα και εγώ
52a2f63135d963f6f936b40b74312010.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Μεγεια Αντωνη !για δωσε καμμια πληροφορια γιατι θελω και γω μια φτηνη κορδελιτσα!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια Αντωνη !για δωσε καμμια πληροφορια γιατι θελω και γω μια φτηνη κορδελιτσα!
Θενξ
Κάτσε να την ξεπακεταρω πρώτα.
Αν και για να είμαι ειλικρινής μάλλον πιο πολύ στον μοντελισμο θα την χρησιμοποιώ.

Βλέπε παρακάτω
e12f1b6ac7c0dd3cf7a43092a7fec0d9.jpg
6f9c3ebae0672d8dc224943318b62698.jpg
4f894337f2c69ef16b6bf3fca5024517.jpg
ae7b71e347a561fdf6d5c686a31b9aaa.jpg

Kαλορίζικη καί καλοδούλευτη Αντώνη καλές κατασκευές νά έχεις,όποτε βρείς χρόνο κάνε ένα review,δέν έχουμε review από πριονοκορδέλα Einhell,καί άν ανεβάσεις καί βίντεο όπως ξέρεις ακόμα καλύτερα.

YΓ: Τής κορδέλας γίνεται τούς τελευταίους μήνες από όλους σχεδόν . :grinning-smiley-043

Kαλορίζικη καί καλοδούλευτη Αντώνη καλές κατασκευές νά έχεις,όποτε βρείς χρόνο κάνε ένα review,δέν έχουμε review από πριονοκορδέλα Einhell,καί άν ανεβάσεις καί βίντεο όπως ξέρεις ακόμα καλύτερα.

YΓ: Τής κορδέλας γίνεται τούς τελευταίους μήνες από όλους σχεδόν . :grinning-smiley-043

Πραγματι, και να φανταστεις οτι κανα δυο χρονια πριν δεν ειχε κανεις μας!!
Ειναι ομως κορυφαιο εργαλειο (μικρο)ξυλουργικης!

Παιδιά ευχαριστώ.

Μόλις την εγκατέστησα και έχω να πώ . ΓουΑου.. Τι έχανα τόσα χρόνια...
πολύ καλή για τα λευτά της, λίγο ο κάθετος οδηγός είναι της πλάκας αλλά, ντάξ, ότι πληρώνεις παίρνεις.

Λοιπόν έκοψα pich pine 21mm & οξια 21mm άνετα και χωρίς κανένα ζόρι. !!!

Ξέρει κανείς αν πέρνει 3mm κορδέλα; (το μανουαλ λέει μονο οτι το μέγιστο που παίρνει είναι 8mm)

Την ειδα προσφατα στο leroy τη μικρη einhell και μπορω να πω οτι μου φανηκε πολυ τιμια για τα λεφτα της, σε αντιθεση με την πιο παλια εκδοχη της που ειχα δει στο πρακτικερ πριν χρονια και δεν μου ειχε αρεσει καθολου τοτε.
Μια χαρα κοπες θα σου βγαλει Αντωνη, καλοδουλευτη και με προσοχη.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πραγματι, και να φανταστεις οτι κανα δυο χρονια πριν δεν ειχε κανεις μας!!
Ειναι ομως κορυφαιο εργαλειο (μικρο)ξυλουργικης!

Το είχα επισημάνει τότε ...που ήταν η εποχή της επιτραπέζιας σέγας ...:flipout::flipout: Εσύ βέβαια είχες κορδέλα

http://avclub.gr/forum/showthread.php/114560-%CE%A7%CF%8C%CE%BC%CF%80%CF%85-%CE%9E%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82%21-%CE%99%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1?p=1057509446&viewfull=1#post1057509446

Shark θα σου σχολιασω, με την φωτο του υιου με την γλωσσα εξω. Πας και συ.
Φτερουγα αεροπλανου ειναι αυτη; Σε τι κλιμακα; Αλλος ενας παλιος ερωτας που δεν ευοδωθηκε!!!!

Θα προτεινω στο τελος να ιδρυθει το "σπιτι του κατεστραμενου απο το AV μαστορα", οπου με συνεισφορα ολων θα διμιουργηθει μια υποδομη, για κυριως ψυχολογικη αλλα και οικονομικη υποστηριξη, οσων δεν μπορεσουν να "ορθοποδησουν" απο το "σαρωτικο χτυπημα" του ......
Gadgets, Εργαλεία & EDC

Κριτηριο επανενταξης στο κοινωνικο συνολο, θα ειναι το ποσοστο αδιαφοριας, σε επισκεψη στο εργαστηριο του Χιωτη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θενξ
Κάτσε να την ξεπακεταρω πρώτα.
Αν και για να είμαι ειλικρινής μάλλον πιο πολύ στον μοντελισμο θα την χρησιμοποιώ.

Βλέπε παρακάτω
e12f1b6ac7c0dd3cf7a43092a7fec0d9.jpg
6f9c3ebae0672d8dc224943318b62698.jpg
4f894337f2c69ef16b6bf3fca5024517.jpg
ae7b71e347a561fdf6d5c686a31b9aaa.jpg

καλορίζικη Αντώνη! τι μου θύμισες τώρα, μεγάλο κεφάλαιο αυτές οι κατασκευές.

Καλορίζικη και καλοδούλευτη Αντώνη! Καλές και πολλές κοπές - κατασκευές! :ciao:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια Αντωνη το κοκκινο εργαλειο της φωτιας, αληθεια τι ετοιμαζεις?
Ευχαριστώ Νεκ.
Για όσους γνωρίζουν, της Great Planes το Petenpole από σχέδια και όλα τα κομμάτια κομμένα στο χέρι.
Shark θα σου σχολιασω, με την φωτο του υιου με την γλωσσα εξω. Πας και συ.
Φτερουγα αεροπλανου ειναι αυτη; Σε τι κλιμακα; Αλλος ενας παλιος ερωτας που δεν ευοδωθηκε!!!!

Θα προτεινω στο τελος να ιδρυθει το "σπιτι του κατεστραμενου απο το AV μαστορα", οπου με συνεισφορα ολων θα διμιουργηθει μια υποδομη, για κυριως ψυχολογικη αλλα και οικονομικη υποστηριξη, οσων δεν μπορεσουν να "ορθοποδησουν" απο το "σαρωτικο χτυπημα" του ......
Gadgets, Εργαλεία & EDC

Κριτηριο επανενταξης στο κοινωνικο συνολο, θα ειναι το ποσοστο αδιαφοριας, σε επισκεψη στο εργαστηριο του Χιωτη.
Περίπου 1,70 θα βγει
καλορίζικη Αντώνη! τι μου θύμισες τώρα, μεγάλο κεφάλαιο αυτές οι κατασκευές.
Εμένα πάλι είναι το πρώτο μου αλλά και φοβερά ανταποδοτικό.
Καλορίζικη και καλοδούλευτη Αντώνη! Καλές και πολλές κοπές - κατασκευές! :ciao:
Θενξ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντώνη δεν μας είπες από που και πόσο την πήρες. λίγο θέλω κι εγώ, ένα μικρό σκουντηματάκι.

Θα σε σπρώξω εγώ Παύλο...:flipout:
Αντουάν καλοδούλευτη ρε φίλε, κάνε καλή καβάτζα σε ξύλα όμως γιατί, όπως έλεγε κι ένας φίλος, «αν δεν περισσέψουν ποτέ δεν φτάνουν».