Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
ΘενξΜεγεια Αντωνη !για δωσε καμμια πληροφορια γιατι θελω και γω μια φτηνη κορδελιτσα!
Kαλορίζικη καί καλοδούλευτη Αντώνη καλές κατασκευές νά έχεις,όποτε βρείς χρόνο κάνε ένα review,δέν έχουμε review από πριονοκορδέλα Einhell,καί άν ανεβάσεις καί βίντεο όπως ξέρεις ακόμα καλύτερα.
YΓ: Τής κορδέλας γίνεται τούς τελευταίους μήνες από όλους σχεδόν .![]()
Ζήλεψα και εγώ
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Πραγματι, και να φανταστεις οτι κανα δυο χρονια πριν δεν ειχε κανεις μας!!
Ειναι ομως κορυφαιο εργαλειο (μικρο)ξυλουργικης!
Θενξ
Κάτσε να την ξεπακεταρω πρώτα.
Αν και για να είμαι ειλικρινής μάλλον πιο πολύ στον μοντελισμο θα την χρησιμοποιώ.
Βλέπε παρακάτω![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ευχαριστώ Νεκ.Μεγεια Αντωνη το κοκκινο εργαλειο της φωτιας, αληθεια τι ετοιμαζεις?
Περίπου 1,70 θα βγειShark θα σου σχολιασω, με την φωτο του υιου με την γλωσσα εξω. Πας και συ.
Φτερουγα αεροπλανου ειναι αυτη; Σε τι κλιμακα; Αλλος ενας παλιος ερωτας που δεν ευοδωθηκε!!!!
Θα προτεινω στο τελος να ιδρυθει το "σπιτι του κατεστραμενου απο το AV μαστορα", οπου με συνεισφορα ολων θα διμιουργηθει μια υποδομη, για κυριως ψυχολογικη αλλα και οικονομικη υποστηριξη, οσων δεν μπορεσουν να "ορθοποδησουν" απο το "σαρωτικο χτυπημα" του ......
Gadgets, Εργαλεία & EDC
Κριτηριο επανενταξης στο κοινωνικο συνολο, θα ειναι το ποσοστο αδιαφοριας, σε επισκεψη στο εργαστηριο του Χιωτη.
Εμένα πάλι είναι το πρώτο μου αλλά και φοβερά ανταποδοτικό.καλορίζικη Αντώνη! τι μου θύμισες τώρα, μεγάλο κεφάλαιο αυτές οι κατασκευές.
ΘενξΚαλορίζικη και καλοδούλευτη Αντώνη! Καλές και πολλές κοπές - κατασκευές! :ciao:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.