Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλορίζικη η πριονοκορδέλα σου diablo, καλές κατασκευές σου εύχομαι.

ο panava άρχισε κιόλας την αγορά αναλώσιμων, κανόνισε..

καλά κοψίματα και σε σένα Παναγιώτη.

Καλησπερα παιδια! Παρελαβα κι εγω την metabo. Ευχαριστούμε πολυ panava που μοιραστηκες μαζι μας την προσφορα. Περιμενα πολυ καιρο για πριονοκορδελα.

20590b96dbb8c3e76400527f58d61e1f.jpg
IMG_20171025_180222.jpg
8e74a845b6133392172aa2b4cb83db4b.jpg
IMG_20171025_180358.jpg

Κορδελοθύελα... :ernaehrung004:
Καλοδούλευτες παιδιά, καλές δημιουργίες.

Πάμε τώρα και στα ψιλικοκά. Παύλο παρέλαβα. :grandpa:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    97.3 KB · Views: 177
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πώπω πω πω πρασίνισε ο τόπος.
Σας ζηλεύω αν κι εγώ έχω την δική μου (Metabo BAS 260) ήδη σχεδόν 2 χρόνια πια...
Καλοδούλευτες σε όλους!!!

Κορδελοθύελα... :ernaehrung004:
Καλοδούλευτες παιδιά, καλές δημιουργίες.

Πάμε τώρα και στα ψιλικοκά. Παύλο παρέλαβα. :grandpa:

αυτά τα ψιλικοκά είναι που κάνουν την διαφορά. δεν πάει να έχεις και το καλύτερο μηχάνημα, αν δεν το φινίρεις σωστά δεν έκανες τίποτε.
δοκίμασε την και πες εντυπώσεις, ελπίζω να σου αρέσει.

καλορίζικες οι κορδελίτσες σας παιδιά, να τις χαρείτε και καλές δημιουργίες. ( εγώ και ο Νικόλας (osatosa) πριμένουμε να βγάλει το lidl για να πάρουμε κορδέλα)

Καλησπερα παιδια! Παρελαβα κι εγω την metabo. Ευχαριστούμε πολυ panava που μοιραστηκες μαζι μας την προσφορα. Περιμενα πολυ καιρο για πριονοκορδελα.

Χαίρομαι που βοήθησα! Καλοδούλευτη και καλές και ασφαλείς κοπές. Να πάρεις και 6mm κορδέλα για γυριστές κοπές.

αυτά τα ψιλικοκά είναι που κάνουν την διαφορά. δεν πάει να έχεις και το καλύτερο μηχάνημα, αν δεν το φινίρεις σωστά δεν έκανες τίποτε.
δοκίμασε την και πες εντυπώσεις, ελπίζω να σου αρέσει.

καλορίζικες οι κορδελίτσες σας παιδιά, να τις χαρείτε και καλές δημιουργίες. ( εγώ και ο Νικόλας (osatosa) πριμένουμε να βγάλει το lidl για να πάρουμε κορδέλα)

Έχει κορδέλες διακοσμητικές. :flipout:

Καλοδουλευτες οι παραλαβες συναδελφοι!

Θοδωρε, με γεια η πριονοκορδελιτσα, περιμενουμε εντυπωσεις σου απο την λαχταριστη Metabo :)

Καλοδουλευτες! Πως είναι σε σχέση με την μαμά; 0,65 το πάχος τους τελικά, έτσι;

Ευχαριστώ, 0,65 είναι. Ακόμα δεν έβαλα καμία, αύριο με το καλό.

Δύο κουμπάσα, εσωτερικό και εξωτερικό, κυρίως για τον ξυλότορνο στα 18 από Τριανταφύλλου, ένα φακό κεφαλής 2 και ένα «πορτατιφάκι» 1 από Μοναστηράκι.

Attachments

• 92976129-5BE7-466D-B977-CD5B534C2375.jpg
    92976129-5BE7-466D-B977-CD5B534C2375.jpg
    167.6 KB · Views: 239
Καλοριζικα Μπαμπη!

Κσποια κινεζικα του ενος ευρω ειναι πολυ χρησιμα! Ψωνιζω και εγω τετοια απο την ντοπια λαικη :))

Οργανα μετρησης σαν αυτα βγαζει και η silverline, και μαλιστα περιποιημενα απο 6 ευρω το σετακι των τριων
https://www.amazon.co.uk/Silverline...603&sr=1-1&keywords=spring+caliper+silverline

Ποτε ποτε κανει και παραδοση Ελλαδα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Μπαμπη!

Κσποια κινεζικα του ενος ευρω ειναι πολυ χρησιμα! Ψωνιζω και εγω τετοια απο την ντοπια λαικη :))

Οργανα μετρησης σαν αυτα βγαζει και η silverline, και μαλιστα περιποιημενα απο 6 ευρω το σετακι των τριων
https://www.amazon.co.uk/Silverline...603&sr=1-1&keywords=spring+caliper+silverline

Ποτε ποτε κανει και παραδοση Ελλαδα.

Σ´ ευχαριστώ Μιχάλη.
Κι έχε το νού σου εσύ για το «πότε πότε»... Μόλις το δείς τα χτυπάμε. :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι.
Τά κουμπάσα πού χρησιμεύουν Μπάμπη ?

Στην μέτρηση & στην μεταφορά εσωτερικών & εξωτερικών διαστάσεων σε κυλινδρικά κομμάτια καθώς & στην άμεση σύγκριση δύο διαμέτρων.

Στην περίπτωση του κ. Μπάμπη βλέπε τις εργασίες του στον ξυλότορνο στα κουτάκια, στα καπάκια κλπ.

Χθεσινη μικροαγορα για να κάνουμε και την καλή μας πράξη. Η stanley λεει οτι το 1 θα πηγαινει για σχολεία στα ακριτικά νησιά. 5 κοστίζει και το πήρα από βενζινάδικο της shell
e2d6f6a378ec5160d9c81c491860ab36.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk