Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Σε πολύ καλή τιμή τρεις κορδέλες από Β. Ελλάδα.

2 pc (2.240 x 6 x 0,65 mm).

1 pc * (2.240 x 16 x 0,60 mm).

Παραγγελία σε είχα;
Αύριο μάλλον παραλαμβάνω την κούκλα (318) και ήθελα να ρωτήσω λεπτομέρειες.
Τελικά θα παραγγείλω μια απ´ τα ίδια... Ίσως πάρω δύο των 6mm και μια των 16mm.

Παραγγελία σε είχα;
Αύριο μάλλον παραλαμβάνω την κούκλα (318) και ήθελα να ρωτήσω λεπτομέρειες.
Τελικά θα παραγγείλω μια απ´ τα ίδια... Ίσως πάρω δύο των 6mm και μια των 16mm.

Με το καλό. Μήπως εννοείς το ανάποδο στις κορδέλες ?

Ελπίζω να μην "έδιωξες" την σκούπα.

Πρόσεξε στην ρύθμιση της κορδέλας τα δυο επάνω πλαϊνά & τα δυο κάτω πλαϊνά ρουλεμάν να μην "πνίγουν" το τσαπράζι της κορδέλας γιατί θα σου φθαρεί αμέσως.

Last edited by a moderator:
Αντε με το καλο!
Δεν μου παραγγελεις και μενα μια κορδελα να μοιρασουμε τα μεταφορικα?

Μηκος 2095μμ, πλατος 16μμ, οδοντωση 6.3μμ. (Για την Dewalt DW738).

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό. Μήπως εννοείς το ανάποδο στις κορδέλες ?

Όχι, γιατί;
Αυτή που θα κόβει ευθείες (16mm), δεν θα κάνει στροφιλίκια και πιστεύω οτι θα καταπονείται λιγότερο.
Θεωρώ πιο πιθανό να μου σπάει μια απ´ τις στενές κοδέλες.
Αν όμως, σαν έμπειρος, ελχεις αντιλθετη άποψη πές μου για να κάνω τη σωστή παραγγελία.

Αντε με το καλο!
Δεν μου παραγγελεις και μενα μια κορδελα να μοιρασουμε τα μεταφορικα?

Μηκος 2095μμ, πλατος 16μμ, οδοντωση 6.3μμ. (Για την Dewalt DW738).

Σ´ ευχαριστώ Μιχάλη.
Εννοείται οτι μπορώ να παραγγείλω και για σένα, θες όμως μόνο από τον Θεσσαλονικιό;
Σε ρωτάω γιατί εγώ τις προηγούμενες κορδέλες τις παρήγγειλα από τον Γεραλίδη, ο οποίος τις παρήγγειλε στη Starrett, και μου τις είχε χρεώσει 14 τη μία.
Αύριο, αν καταφέρω να πάω να παραλάβω την 318, θα τον ρωτήσω και για τις συγκεκριμένες κορδέλες.

Last edited:
Ελπίζω να μην "έδιωξες" την σκούπα.

Πρόσεξε στην ρύθμιση της κορδέλας τα δυο επάνω πλαϊνά & τα δυο κάτω πλαϊνά ρουλεμάν να μην "πνίγουν" το τσαπράζι της κορδέλας γιατί θα σου φθαρεί αμέσως.

Η σκούπα έφυγε... Εν μέρει χρηματοδότησε και την 318.
Εγώ θα κόβω μόνο στην ταράτσα, δυστυχώς. Και δεν με πειράζει αν πέσει και λίγο πριονίδι, εκει είναι πολυτέλεια η WD 6 P.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σ´ ευχαριστώ Μιχάλη.
Εννοείται οτι μπορώ να παραγγείλω και για σένα, θες όμως μόνο από τον Θεσσαλονικιό;
Σε ρωτάω γιατί εγώ τις προηγούμενες κορδέλες τις παρήγγειλα από τον Γεραλίδη, ο οποίος τις παρήγγειλε στη Starrett, και μου τις είχε χρεώσει 14 τη μία.
Αύριο, αν καταφέρω να πάω να παραλάβω την 318, θα τον ρωτήσω και για τις συγκεκριμένες κορδέλες.

Οχι δεν εχω κανενα προβλημα να δοκιμασω απο διαφορους προμηθευτες.
Αν θα πας αυριο, πες του τις διαστασεις και αν δεν εχει ετοιμες, θα συνεννοηθω εγω μαζι του για μελλοντικη παραγγελια.
Αν εχει, μου αγοραζεις μια. Μερσι!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οχι δεν εχω κανενα προβλημα να δοκιμασω απο διαφορους προμηθευτες.
Αν θα πας αυριο, πες του τις διαστασεις και αν δεν εχει ετοιμες, θα συνεννοηθω εγω μαζι του για μελλοντικη παραγγελια.
Αν εχει, μου αγοραζεις μια. Μερσι!

Δεν θα έχει έτοιμες, με παραγγελία γίνονται. Συνήθως είναι έτοιμες την επόμενη μέρα.
Θα σου τηλεφωνήσω όταν ρωτήσω και θα συνενοηθούμε εκείνη τη στιγμή.

Δεν υπάρχει "σωστή" παραγγελία. Ότι εξυπηρετεί τον καθένα μας.
Εγώ ίσως πάω & στα 19 mm. Βλέπω ότι οριακά χωράει στις τροχαλίες της ΜΕΤΑΒΟ.

Χωρίς σκούπα μην αφήνεις την κορδέλα, θα σου γυρίζει το πριονίδι παντού στο εσωτερικό της & δεν είναι & ότι το καλύτερο.

Δεν υπάρχει "σωστή" παραγγελία. Ότι εξυπηρετεί τον καθένα μας.
Εγώ ίσως πάω & στα 19 mm. Βλέπω ότι οριακά χωράει στις τροχαλίες της ΜΕΤΑΒΟ.

Χωρίς σκούπα μην αφήνεις την κορδέλα, θα σου γυρίζει το πριονίδι παντού στο εσωτερικό της & δεν είναι & ότι το καλύτερο.
:a0210:

Εκτος και αν την ανοιγει μετα απο μαθε εργασια να τη φυσηξει και καθαρισει εσωτερικα!

Δεν νομιζω οτι το οριακο ειναι καλο Κωστα γιατι ειναι ορατος ο κινδυνος να φυγει κορδελα.
Επιπροσθετα στο παραπανω, η μεγαλυτερη σε πλατος κορδελα θελει και περισσοτερο σφιξιμο.

Με λιγα λογια πρεπει να τσεκαρεις αν η κορδελα μπορει να σηκωσει 19μμ.

Το προβλημα εαν αφηνεις το πριονιδι μεσα ειναι οτι σιγα σιγα επικολλαται και συσσωρευεται σαν πετρα στην επιφανεια των τροχαλιων και αυτο μπορει να δημιουργησει προβλημα στην ομαλη ροη της κορδελα που μπορει να προκαλεσει αλλα προβληματα.

Δοκιμαστικά θα πάρω μια Μιχ. Είπαμε τα τσεκάρουμε στο άνω όριο τα μασίνια μας.

Έτσι μπράβο! Δοκίμασε και μετά πές μας... :grinning-smiley-043

Κανένα εργαλείο μου δεν το αφήνω χωρίς να το καθαρίσω (σχολαστικά) ακόμα κι αν πρόκειται να το ξαναχρησιμοποιήσω την ίδια μέρα.
Είναι αρρώστεια που δεν κόβεται...

Πυρογραφος, κολλητηρι και θερμοπιστολο. Καλοριζικο!
Ελπιζω να μην ηθελες φλογιστρο γιατι το φλογιστρο ειναι το αλλο, το versaflame :)