Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο που ρε εγκληματία;
Τη βλέπω τη δουλειά, με μακαρόνια θα κάνουμε Χριστούγεννα. :bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο που ρε εγκληματία;
Τη βλέπω τη δουλειά, με μακαρόνια θα κάνουμε Χριστούγεννα. :bigcry:
Εμένα εννοείς;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έμ, ποιόν άλλον...
Μ´αρέσει που μούλεγες προχθές οτι σε παρασύρουμε κιόλας... :flipout:
https://www.amazon.de/Gazechimp-Sil...oding=UTF8&psc=1&ref_=oh_aui_i_sh_post_o2_img
Ε ναι το ίδιο είναι.... 3 τα δικά μου 800 τα δικά σας χαχα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινή παραλαβή
Ryobi One+ 18v 2,5Ah από Παυλάτο
1000 Καβίλιες 8mm@35mm από Λυγνό
Καβίλιες 1μ 3Χ6mm 1X8mm από Leroy
Κορδέλα 13mm για την Metabo (ευχαριστώ πολύ Μπάμπη @Babis K.)

IMG_20171118_164222.jpg

αγόρασα χθες από Σπύρου Πάτση ένα σετ Τ - allen ,μεγέθη 2-10 , της unior . Εξαιρετική ποιότητα εργαλείων , εξάλλου η unior φτιάχνει και για την gedore . Ακριβά ,κατά μέσο όρο 5 euros το κομμάτι , αλλά αξίζουν. Εδώ φωτό από την τοποθέτησή τους σε μια γωνία του εργαστηρίου https://postimg.org/image/oeifk407t/ .

Καλορίζικα, καλοδούλευτα και καλές δημιουργίες σε όλους....
Χθεσινή παραλαβή από LABO ΕΠΕ… Πριονοκορδέλα σιδήρου αυτόματη....

1.jpg3.jpg9.jpg

Εδώ κάνει κοπή σε 4άρα ανοξείδωτη γωνιά…
13.jpg16.jpg17.jpg

ευχαριστώ παιδιά .Πραγματικά , Κυριάκο , πολύ εργονομικά , καμία σχέση με τα κλασσικά "κοντά" allen .
Υ.Γ. πως ανεβάζω κατευθείαν ολόκληρη φωτό παιδιά , αντί να βάζω link ?

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα όλων.
Παναγιώτη πολλές καβίλιες βλέπω,είχες πάρει πρίν κανα-δυό μήνες από τόν λυγνό άλλο ένα κουτί τών 1000 τεμαχίων,προβλέπονται μεγάλες εργασίες. -bye-

Δημήτρη, πρώτη φορά πήρα κουτα καβιλιες. Είχα πάρει μπισκότα τότε που είχα πάρει την μπισκοτιερα. Και σε τιμη 5,98, 1000 καβιλιες δεν το συζητάμε. :music-smiley-005:

Last edited:
Καλοδούλευτα σε όλους!
Ωραία εργαλεία τα Femi και πολύ ποιοτικά αν και δεν τα βρίσκεις εύκολα.

Ευχαριστώ παιδιά…
Αγοράστηκε με φπα 895 ευρώ λόγω προσφοράς…
Η κοπή έγινε σε 85 δευτερόλεπτα με λίγο μικρότερη πίεση και στης χαμηλότερες στροφές λόγω ανοξείδωτου και για να στρώση η λάμα…

Καλοδουλευτα συναδελφοι, ωραια πραματα βλεπω!

Να ρωτησω το Bατραχi μας σε τι δουλεια θα χρησιμοποιει το Femi που δεν θα μπορουσε να την κανει με ενα πολυ φτηνοτερο εργαλειο οπως μια κοινη 400W πριονοκορδελα με λαμα για μεταλλα, ενα αντιστοιχο φαλτσοπριονο, μια σεγα/σπαθοσεγα κλπ. Kαι επισης ειναι ευκολα διαθεσιμες οι ανταλλακτικες λαμες για το ειδικο εργαλειο?

Παναγιωτη, τι ημερομηνια παραγωγης γραφουν οι μπαταριες Ryobi?

Kωστα να αναπληρωσεις σιγα σιγα ολο το στολο γιατι τα Knipex θα τα χρησιμοποιουν και τα εγγονια σου :))
Aπο τα ελαχιστα knipex που δεν με ικανοποιησαν ειναι το συγκεκριμενο ψαλιδακι που δεν το βρισκω καθολου εργονομικο.

Καλοδούλευτα παιδιά, μιλάμε για πράμα απ´ το πάνω-πάνω ράφι.:worshippy:
Το Femi είναι εργαλειάρα για επαγγελματία. Όςο για τα Knipex δεν χρειάζονται συστάσεις.

Επιτέλους, μαζί με μια τριφασική πρίζα κι ένα κιλό ρυτίνες που ψώνιςα, μετά απο δύο μήνες :speechless-smiley-0 παρέλαβα κι εγώ το κανελάζ που είχα παραγγείλει απο Κινεζομάγαζο.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    150.7 KB · Views: 188