Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Λυσε μου μια απορια βρε Δημητρη, τι παραπανω κανει αυτο απο τα αλλα 2 που εχεις; Δεν ρυθμιζουν με μοιρες για φαλτσοκοπες τα παγκου;

Ειμαι σιγουρος οτι θα την χαρεις την "πρασινοκιτρινη συμμορια" σου, γιατι ξερω οτι κατι πλανο εχεις στο μυαλο σου. Αν δεν ειχες, δεν θα αγοραζες. Αναμενω.

Σημερινη παραλαβη απο "Αμαλια Καλοθαναση" ή "Χιουστον" ή "Kombernass GMBH".

Μπαταρια για το PABS 10.8 C2, 10,8 V / 1300 mAh,με κοστος 15,00 + 5,00 ΜΕΤ. Πολυ γρηγορη ανταποκριση και ειμαι σιγουρος οτι ειναι η σωστη μπαταρια γιατι εχει την ιδια ημερομηνια κατασκευης με την "μαμισια", δηλαδη 2013-08:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Καλοδούλευτη η μπαταρία Δημήτρη,καλές εργασίες.
Είναι σάν νά λέμε αφού έχουμε παγκοπρίονο τί να κάνουμε τό φαλτσοπρίονο,μερικές κοπές ομως γίνονται πιό εύκολα στό φαλτσοπρίονο καί με περισσότερη ακρίβεια από ότι στό παγκοπρίονο.

Επιτέλους ήρθε τ μακιτα μου.πρωτη εντυπωση τρομερή βαλίτσα και ποιότητα κατασκευής του ρουτερ παρά πολύ ελαφρύ.
efd37af4fdc24409f982c1c36bdcd907.jpg
9e34828aec6cb2b2b29a9228b590da6d.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιτέλους ήρθε τ μακιτα μου.πρωτη εντυπωση τρομερή βαλίτσα και ποιότητα κατασκευής του ρουτερ παρά πολύ ελαφρύ.
efd37af4fdc24409f982c1c36bdcd907.jpg
9e34828aec6cb2b2b29a9228b590da6d.jpg

Καλοδούλευτο! Φοβερό εργαλείο!

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο τό ρούτερ μέ καλές δημιουργίες,από Ελλάδα τό πήρες ?

Από e shop Ελλάδα το must shop αλλά τ φέρνει από εξωτερικό συγκεκριμένα Ευρώπη.εγγυηση έχω κανονικά από την makita απλά επέκταση δεν μπορώ ν κανω

Από e shop Ελλάδα το must shop αλλά τ φέρνει από εξωτερικό συγκεκριμένα Ευρώπη.εγγυηση έχω κανονικά από την makita απλά επέκταση δεν μπορώ ν κανω

Mιά χαρά τσάμπα τό πήρες :a0210:

https://mustshop.gr/category-2442/ergaleia/ilektrika-ergaleia/category-2505/maki-oberfr.html

Ναι το είχα ποσταρει και παλιότερα σαν προσφορά την έχει ακόμα βλέπω.γενικα αυτό τ e-shoo στα makita kai sta karcher έχει πάντα καλές τιμες

Σημερινη παραλαβη ενα σετακι κατσαβιδακια ακριβειας της Engineer.
Eχει και βαση για να παρκαρεις τα κατσαβιδακια που χρησιμοποιεις.
Τα κατσαβιδια τοποθετουνται στη βαση ειτε ειναι ανοιχτο το καλυμμα ειτε κλειστο.
24724017788_ddd802a341_c.jpg

Απο Αμαζον Αγγλιας, 6 λιρες, αλλα τωρα βλεπω οτι εχει παει στις 12 λιρες!
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XXHRZ3Q/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Merci George! Δεν εχει τελωνειο απο Αγγλια.
Απο κινα περιμενω απο αρχες Οκτωβρη μια αποκριατικη μασκα αλλα ακομα δεν εχει ερθει!

Παρε τον γειτονα σου οταν ευκαιρισετε και ελατε για καφε! Εχω να του δειξω μπολικα proxxon που δεν εχει ακομα :))