Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ναι, σιγουρα θα ετυχε, αλλα μου εχει συμβει μια στις 10 παραγγελιες παραγγελιες περιπου να ερχονται πιο γρηγορα απο 15 μερες. Μια παραγγελια πριν 4-5 χρονια απο banggood μου ειχε ερθει μαλιστα στις 9 μερες!

Καλοριζικο Κωστα!

Είναι για router δισκοπρίονο και σέγα.
Έχεις μήπως τον Mastercut 2000; Αν δεν τον έχεις θα χρειαστείς κι άλλα πράγματα, όπως πχ τα μαύρα πλαστικά προσαρμογής του κάθε εργαλείου (διαφορετικό για το καθένα). Ένα απο αυτά είναι πάνω στον πάγκο της φωτογραφίας.
Θα χρειαστειλς και κάποια άλλα εξαρτήματα, όπως πχ τα λαμάκια και τις βίδες που στερεώνεις απο κάτω το κάθε εργαλείο, αλλά αυτά δεν είναι σημαντικά, μπορείς να βρείς κι άλλες λύσεις μόνις σου.

Μπάμπη ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έχω την βάση Mastercut 2000 αλλά μου φαίνεται πολύ ωραίο και ακριβό θα κοιτάξω για κάτι πιο οικονομικό.

images

Από την Κίνα κ γρήγορα !

Καλορίζικο το κυκλωνικό Κώστα έχουμε ακριβώς το ίδιο περιμένω να μου φέρουν το δοχείο.

Attachments

• 20171202_133257.jpg
    20171202_133257.jpg
    76.6 KB · Views: 137
Καλορίζικο! Βλεπω στην καινούργια έκδοση εχει και συστολές και οδηγίες. Στο προηγούμενο ενα ξερο χωνι σου εδιναν..

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για τα στυλό στον τόρνο μεγάλα νούμερα "γυαλίσματος".

Καλορίζικο το κυκλωνικό Κώστα έχουμε ακριβώς το ίδιο περιμένω να μου φέρουν το δοχείο.

Ευχαριστώ. Τι δοχείο? Εγώ λέω να βάλω αυτά τα κόκκινα με το μαύρο βιδωτό καπάκι.

Καλορίζικο! Βλεπω στην καινούργια έκδοση εχει και συστολές και οδηγίες. Στο προηγούμενο ενα ξερο χωνι σου εδιναν..

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:a0210:

Last edited by a moderator:
Είμαστε με 2 μέτρα μπόι ο καθένας, οπότε άστο αδελφές ψυχές & όχι σκέτο ! ! !

ΟΚ.. Τ´αφήνω. :a0210:

Να δω κ αν έχουν κάποια χρηστικόττα σε, πολύ σκληρό εννοείται, ξύλο γιατί αυτά είναι για ακρυλικά

Attachments

• Axminster.jpg
    Axminster.jpg
    35.8 KB · Views: 148
Αυτο το 12000 ειναι grid? :ADFADF1:
Οσο για το φαρμακειο, μια χαρα sales support εχει και απο ποικιλια ΝΑ! Αλλωστε στο GB ειναι, με λιρες οι τιμες, μην περιμενουμε φτηνια!

Καλορίζικες όλες οι παραλαβές σας.

Από Leroy 2 γωνίες, τρεις ράσπες Dexter και μια διπλή σούκο με διακόπτη.

998eaa.jpg

Παραλαβή από Amazon.de μέσω DHL.

fc0461.md.jpg
ce78cb.md.jpg

13ba25.md.jpg
e0a281.md.jpg

c75c60.md.jpg
8c18ef.md.jpg

Θα γίνει δοκιμή εν καιρό.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Με το καλό κυρ Παναγιώτη.

Του σαλονιού κ εσύ κ με λαμπτήρα.
Βλέπω στο τέλος να ασχοληθεί κ ο μικρός Παναγιώτης με το νέο σου απόκτημα.