Καλησπέρα , δεν ποστάρω πλέων τόσο συχνά αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά και η απόδειξη είναι η παρακάτω !!!! Δώρο από την γυναίκα και αυτό , η οποία δοκίμασε να τορνίρει και της άρεσε !!! , ενα δύο καλά σκαρπέλα τώρα και πάμε για στυλό !!!
Αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να στρίψει την φωτογραφία γιατι εγω δεν τα κατάφερα .
![]()
Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας Κυρ και Δημήτρη.
Eυγενικη χορηγια απο το εργαστηριο του πατερα μου)
Πλανη Bosch PHO 100 περιπου 40 ετων σχεδον αχρησιμοποιητη, στο κουτι της, made in switzerland!!
Τωρα της αλλαζω λαμες και θα την κανω σαν καινουρια παλι!
δεν την πουλάει άλλο Σαράντη , γιατί το εργοστάσιο της Scintilla έκλεισε πέρσι, οπότε τέρμα η παραγωγή στην Ελβετία . Ό,τι βρίσκεις στην αγορά είναι από stock αδιάθετο , όπως εξάλλου την βρήκα και εγώ πέρσι από ένα μαγαζί στην Αθηνάς που έκλεινε.
Διπλή παραλαβή - διπλή χαρά σήμερα.
Μερικά ξυλαράκια από Σοφιανό Θεσσαλονίκη (Bubinga, zebrano, Paduk, Vege, έβενο και Αμερικάνικη καρυδιά)
και διάφορα εξαρτήματα, κυρίως για πένες, από Axminster.
Φεύγω για το χωριό με καλές προμήθειες.
Εχω πραγμα που σαλευει!
Πριονοκορδελα scheppach, σετ με πενσα κοφτακι γκαζοταναλια gedore, μια (σωστη) γωνια bahco, μετρητης υγρασιας ξυλου (μια και σαν πρωτη υλη θα εχω καυσόξυλα κυριως) και ενα σετ ουπα βιδες τρυπανια bosch(και μονο για τη ταμπακιέρα και τα τρυπανια αξιζει)
Τιμες:
Πριονοκορδελα 133,95
Γωνια 9,47
Πενσες. 39,00
Μετρητης 18,90
Ουπα. 9,99
Τα ουπα ειναι απο e-shop. Ολα τα υπόλοιπα απο lefeld.de
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.