Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και που όλα τα φαβορί παίζανε με τους τόρνους τους εμφανίστηκε ένας αουτσάιντερ... ο G.Red.
Καλορίζικος και καλοδούλευτος Γιώργο.

Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας Κυρ και Δημήτρη.

Πλάκα πλάκα έχει γεμίσει το φόρουμ με τορνους.
Τα στυλό την έκαναν την ζημιά μου φαίνεται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα , δεν ποστάρω πλέων τόσο συχνά αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά και η απόδειξη είναι η παρακάτω !!!! Δώρο από την γυναίκα και αυτό , η οποία δοκίμασε να τορνίρει και της άρεσε !!! , ενα δύο καλά σκαρπέλα τώρα και πάμε για στυλό !!!

Αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να στρίψει την φωτογραφία γιατι εγω δεν τα κατάφερα .

20180109_163013.jpg

Ετοιμη η φωτο.
Μονο που για να την φτιαξω την ανεβασα σε δικο μου λογαριασμο σε σαιτ φιλοξενιας εικονων.

Καλοδουλευτος!!!

Την συζηγο και τα ματια σου λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλοδούλευτος ο τόρνος σου.

Για τα δικά σου ποστ στις παραλαβές θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστό νήμα με θέμα: "Η υποδειγματικός σύζυγος του μάστορα".

Kαλορίζικος ο τόρνος Γιώργο,είναι αυτό πού λέμε ο έρωτας καί ο τόρνος δέν κρύβονται :flipout::a0210:

Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας Κυρ και Δημήτρη.

Ευχαριστώ Παναγιώτη

καλορίζικος ο τόρνος και από μένα . Για σκαρπέλα θα σου έλεγα να χρησιμοποιήσεις ένα απλό πολύ φαρδύ κατσαβίδι , ή ένα σκαρπέλο , ή ακόμη καλύτερα μια ράσπα . Προσωπικά πήρα μια ράσπα Nicholson από ένα μαγαζί , που μου είχε συστήσει ο Μπάμπης , και πραγματικά φαίνεται η ποιότητα πάνω της . Αν πας για σκαρπέλα , τα καλά θα σου κοστίσουν όσο ο Τόρνος (η και ακριβότερα ). Αν πάρεις τα φτηνά , θα σου κρατήσουν για δυο τρεις φορές και θα θέλουν συνέχεια επανακόνισμα,

Eυγενικη χορηγια απο το εργαστηριο του πατερα μου :))

Πλανη Bosch PHO 100 περιπου 40 ετων σχεδον αχρησιμοποιητη, στο κουτι της, made in switzerland!!

Τωρα της αλλαζω λαμες και θα την κανω σαν καινουρια παλι!

24732158137_c62ab18fe6_b.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυγενικη χορηγια απο το εργαστηριο του πατερα μου :))

Πλανη Bosch PHO 100 περιπου 40 ετων σχεδον αχρησιμοποιητη, στο κουτι της, made in switzerland!!

Τωρα της αλλαζω λαμες και θα την κανω σαν καινουρια παλι!

Αυτές είναι παραλαβές με αναμνήσεις.

Καλοδούλευτα σε όλους!

Τη συγκεκριμένη πλάνη νομίζω ότι τη πουλάει ακόμα η Bosch. Εγω την είχα πάρει εδώ και 5 χρόνια και είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό εργαλείο.

δεν την πουλάει άλλο Σαράντη , γιατί το εργοστάσιο της Scintilla έκλεισε πέρσι, οπότε τέρμα η παραγωγή στην Ελβετία . Ό,τι βρίσκεις στην αγορά είναι από stock αδιάθετο , όπως εξάλλου την βρήκα και εγώ πέρσι από ένα μαγαζί στην Αθηνάς που έκλεινε.

δεν την πουλάει άλλο Σαράντη , γιατί το εργοστάσιο της Scintilla έκλεισε πέρσι, οπότε τέρμα η παραγωγή στην Ελβετία . Ό,τι βρίσκεις στην αγορά είναι από stock αδιάθετο , όπως εξάλλου την βρήκα και εγώ πέρσι από ένα μαγαζί στην Αθηνάς που έκλεινε.

Αν επιτρέπεται πιο μαγαζί έκλεισε στην Αθηνάς?

Δίπλα στην ΑΛφα Μπάνκ Σαράντη και δίπλα σε κάτι ψαρικά , από ονόματα δεν ξέρω . Από το ίδιο είχα πάρει και ένα metabo δραπανάκι.

Διπλή παραλαβή - διπλή χαρά σήμερα.
Μερικά ξυλαράκια από Σοφιανό Θεσσαλονίκη (Bubinga, zebrano, Paduk, Vege, έβενο και Αμερικάνικη καρυδιά)
και διάφορα εξαρτήματα, κυρίως για πένες, από Axminster.
Φεύγω για το χωριό με καλές προμήθειες.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    103.4 KB · Views: 184
  • 2.jpg
    2.jpg
    117.2 KB · Views: 184
Εχω πραγμα που σαλευει!

Πριονοκορδελα scheppach, σετ με πενσα κοφτακι γκαζοταναλια gedore, μια (σωστη) γωνια bahco, μετρητης υγρασιας ξυλου (μια και σαν πρωτη υλη θα εχω καυσόξυλα κυριως) και ενα σετ ουπα βιδες τρυπανια bosch(και μονο για τη ταμπακιέρα και τα τρυπανια αξιζει)

Τιμες:
Πριονοκορδελα 133,95
Γωνια 9,47
Πενσες. 39,00
Μετρητης 18,90
Ουπα. 9,99

Τα ουπα ειναι απο e-shop. Ολα τα υπόλοιπα απο lefeld.de
32ecfa609997bb3ede373ed88a02c5da.jpg
cda39c315802d4b5b67398eff9d90e66.jpg
73a35f02adc16f72b16386a472a60fb4.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διπλή παραλαβή - διπλή χαρά σήμερα.
Μερικά ξυλαράκια από Σοφιανό Θεσσαλονίκη (Bubinga, zebrano, Paduk, Vege, έβενο και Αμερικάνικη καρυδιά)
και διάφορα εξαρτήματα, κυρίως για πένες, από Axminster.
Φεύγω για το χωριό με καλές προμήθειες.

Με το καλό.

Φωτό από το φορτωμένο αμάξι με τον ξυλότορνο, μην ξεχάσεις να μου στείλεις.

Εχω πραγμα που σαλευει!

Πριονοκορδελα scheppach, σετ με πενσα κοφτακι γκαζοταναλια gedore, μια (σωστη) γωνια bahco, μετρητης υγρασιας ξυλου (μια και σαν πρωτη υλη θα εχω καυσόξυλα κυριως) και ενα σετ ουπα βιδες τρυπανια bosch(και μονο για τη ταμπακιέρα και τα τρυπανια αξιζει)

Τιμες:
Πριονοκορδελα 133,95
Γωνια 9,47
Πενσες. 39,00
Μετρητης 18,90
Ουπα. 9,99

Τα ουπα ειναι απο e-shop. Ολα τα υπόλοιπα απο lefeld.de

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυνατή παραλαβή. Καλές δημιουργίες σου εύχομαι.

Last edited by a moderator:
Aυτο θα πει παραλαβη!! Μπραβο ψηλε!!

Πες δυο κουβεντες για την πριονοκορδελιτσα στο αλλο νημα αμα την μονταρεις και την δοκιμασεις.