Καλοριζικα!!!
Και κατι ψιλα απο εμενα.
Τα πινελακια αυτα ειναι σουπερ.
![]()
Δεν ειναι παραδοσιακο εργαλειο...αλλα ειναι εργαλειο καθημερινης χρησης
παρέλαβα το νεο μου mi mix 2 6GB RAM, 64GB και είμαι σαν μικρο παιδι...
http://www.xiaomi-greece.gr/Mi-Mix-2
Αντικατέστησε το 4ετίας σχεδον 1+1 που ειχα το οποιο μετα απο τις περιποιήσεις που είχε δεχτεί απο την κοράκλα μου, τα 3/4 της οθόνης ειχαν παραδοσει πνεύμα...
Ελπιζω να βγαλει και αυτο τοσα χρονια γιατι δεν ειμαστε για συχνές τετοιες αγορές.
Πηρα και γω τα πινελα! Ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης, για το δυαλιτικο εχω τις ενστασεις μου.Καλοριζικα!!!
Και κατι ψιλα απο εμενα.
Τα πινελακια αυτα ειναι σουπερ.
![]()
Καλορίζικα τα clamps και καλές εργασίες.
Από Ελλάδα ; και πόσο ;
Σε ευχαριστώ πολύ!
Από ergaleionet.gr 69 Και είναι πάρα πολύ καλά!
Κωστα, για δωσε λεπτομερειες... Οταν λες εναλλακτικους οδηγους εννοεις ότι εχει μεσα εξτρα χωρις σπειρωμα αυτοτροφοδοτησης; Για τη ρυθμιση που αναφερεις υποθετω οτι μπορεις να βαλεις τη μυτη ωστε να ειναι κρυμμενη στο σωμα του τρυπανιου και να προεξεχει ελαχιστα μονο το ακρο της;Η εταιρεία είναι σοβαρή τελικά. Τα τρυπάνια έχουν ανταλλακτικούς οδηγούς. Οι οδηγοί - κεντραδοροι ρυθμίζονται (άρα δεν θέλουν κανένα τροχισμα για τον τόρνο). Επίσης μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς.
Καλοδούλευτα Μητσάρα... :grandpa:
Θέλω info για τα Makita.
Καλά τρυπήματα Dim.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα φτιάξεις με την λεντοταινία άραγε !
Από κατάστημα στόν Κορυδαλλό Δημήτρη ναί σέ αυτά τά χρήματα έχει. Κοίτα νά δείς τώρα,δέν πάει στράφι η λεντοταινία γιατί υπάρχει led controler καί έχει 7,5 ευρώ,απλά θέλει ηλεκτρονικό κολλητήρι να κολλήσεις τήν λεντοταινία πού έχεις κόψει στά ειδικά σημεία μέ αρσενικά πινάκια,γιατί ο led controller έχει θηλυκά,+ ένα νέο τροφοδοτικό,τουτέστην άν δέν έχεις τροφοδοτικό δέν συμφέρει,έρχεται τό ίδιο. Τώρα υπάρχει καί η άλλη λύση όπως ακριβώς τό εννόησες,η παραμένων λεντοταινία μέ ένα τροφοδοτικό 12 volt λειτουργεί σταθερά αναμένα χωρίς "παιχνίδια" μέ τούς χρωματισμούς.Δημητριε, ειναι η γνωστη ταινια των 13,00 ευρω απο τα Jumbo ή αλλη; Φυσικα αφου εχει μονο ενα κοντολερ, η υπολοιπη απο το καρουλι παει στραφι, μονο για σταθερη τροφοδοσια θα κανει. Εκτος αν υπαρχει και σκετος σε τσαμπα τιμη.
Ευχαριστω Δημητρη, απο φωτεινοτητα τι λεει; Σε σχεση με τα λεντ υψηλης που χρησιμοποιεις στα τοπια σου;
Σε ζαλισα ξερω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.