Χθεσινή παραλαβή τα κίτ για τα στυλό της ομαδικής απο τον Κυριάκο '' enduras1 '' , έναν πραγματικά καταπληκτικό άνθρωπο μέ μία υπέροχη και και φιλόξενη μητέρα , η οποία με ''φίλεψε''και το βαζάκι με το γλυκό!!!
Δυστυχώς τα στυλό θα αργήσουν γιατι κατάφερα να σπάσω την λάμα της κορδέλας στην προσπάθειά μου να κόψω ένα κορμουδάκι ελιάς για τα στυλό και περιμένω τον Γερμανό να μου στείλει άλλη.
[/url][/IMG]![]()
Την εκανες ηδη την παραγγελία ή σε προλαβαινω να την κανουμε μαζι;;επισης σε τι χιλιοστά πηρες; Αλλα και τι χιλιοστά έσπασες;
G.Red Με ένα πριόνι χειρός ένα φιλετάκι ελιάς βγαίνει πολύ άνετα 15 *15*150mm, για να ξεκινήσεις προπόνηση ακόμα κ να σου στραβοκοπεί κ λίγο.
Θα δοκιμασω να παραγγείλω και εγω γιατι βολευει για τη δημιουργια τεμαχίων για τα στύλο. Για τα αλλα σκέφτηκα στην αρχη να φερω κανονικο αλυσοπρίονο απο το χωριό αλλα θα με διώξουν απο την πολυκατοικία αν το χρησιμοποιώ γι αυτο λεω για ηλεκτρικό.προσπαθησα να βρω του lidl που εχει και καλες κριτικές αλλα δεν το βρήκα και μαλλον θα παω σε αυτο του praktiker λογω λάμας oregon.τωρα για μετα το νυχτερινό να μπεις εργαστήριο.. Δείχνει πάθος αλλα δεν το προτεινω γιατι ετσι γίνονται ατυχήματα λογω κούρασης!Δυστυχώς όταν μου έσπασε παράγγειλα κατευθείαν άλλη απο την εφαρμογή στο κινητό που είχα δίπλα μου ,https://www.ebay.com/itm/Bandsägebl...var=570137881274&_trksid=p2057872.m2749.l2649 (για λίγες ώρες τις έχει και 20% κάτω )έκανα μ@λ@κία γιατί πρώτα διαμόρφωσα το κουτσουράκι της ελιάς με το σκαρπέλο και όταν έφτασε ακριβώς στο όριο τησ κορδέλας 8,5 Χ 8,5 τό άρχισα με αυτή , ήταν η μεγαλύτερη δυνατή κορδέλα που παίρνει 8mm - 0.5X6mm , το πήγαινε πραγματικά πολύ εύκολα δεν το περίμενα τόσο , αλλά το λάθος μου ήταν ότι ενώ είχε ενα ρόζο απο ένα κλαδάκι δεν το πήγα πιο αργά και απαλά και την έκοψε , λογικό και αναμενόμενο , και πήρα ακριβώς την ίδια αλλά και μια μικρότερη για περισσότερη ευελιξία σε άλλες κατασκευές .
Τελικά μετά απο νυχτερινό δεν πρέπει να μπαίνω στο εργαστήριο γιατί κάνω μ@λ@κίες .!!!!
Πάντως αυτό που σκέφτηκες για το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο είναι απίστευτα καλή λύση !!!!
τωρα για μετα το νυχτερινό να μπεις εργαστήριο.. Δείχνει πάθος αλλα δεν το προτεινω γιατι ετσι γίνονται ατυχήματα λογω κούρασης!
Ένα φθηνό αλλά με καλές κριτικές Parting Tool (Chisel) της Faithfull, με πολύ καλό χρόνο παράδοσης (19/2 η παραγγελία) & με συμπαθητικά μεταφορικά (6,40 λίρες).
https://www.amazon.co.uk/Faithfull-WCTPT15-Turning-Chisel-Paring/dp/B00308KVUI#customerReviews
"Στοκάρισμα" 4 κορδελών για την Metabo 261. Μια στα 12χιλ, μία στα 8χιλ και 2 στα 6χιλ, όλες πάχους 0,5. Από τον πωλητή holzbandsaegen που είχε συστήσει κάποιος από σας. Κόστισαν 39,90 με τα μεταφορικά και ήρθαν σε μια βδομάδα ακριβώς.
Γιάννη σε μεγαλύτερο μέγεθος δεν έχει ή κοιτάζω λάθος; Μέχρι 1842 mm βλέπω.
Μπράβο μαστρο-Κώστα... :a0210:
Έχεις ψωνίσει απ´αυτόν;
Όχι ακόμα. Αλλά ψήνομαι. Έχει καλές τιμές & φθηνά μεταφορικά. Συμφέρει περισσότερο & από την συμπρωτεύουσα.
Για ποιότητα δεν ξέρω αλλά ίσως αξίζει να τον δοκιμάσουμε.
Μπράβο μαστρο-Κώστα... :a0210:
Έχεις ψωνίσει απ´αυτόν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.