cbfdim
AVClub Addicted Member
- 29 December 2013
- 1,882
Μια μικρή παραλαβή για τον τόρνο από την Αμαζόνα.
Centre finder k μαχαίρι.
Μανελα σκισιματος ειναι αυτη, αλλα για ξυλο;
Μια μικρή παραλαβή για τον τόρνο από την Αμαζόνα.
Centre finder k μαχαίρι.
Μανελα σκισιματος ειναι αυτη, αλλα για ξυλο;
Καλοδούλευτος Μπάμπη ο αλοιφαδώρος,καλά γυαλίσματα,ήθελα νά ήξερα μπορούμε νά βάλουμε καί τό έξαρτημα ράσπας επάνω,η στίς 3000 στροφές δέν θά κάνει δουλειά καί θά θέλει τό μακρύλαιμο γωνιακό τροχό πού λειτουργεί στίς 15.000 στροφές LHW
Καλοδούλευτα Κώστα καί τά δικά σου από Amazon.
Μια πέτρα ακόνισματος νερού με 2 κοκκωσεις. 400 και 1000.για τα μαχαίρια της κουζίνας
Λέει ότι βυθίζεται σε νερό για 10 λεπτά πριν το ακόνισμα. Το έκανα κ έδωσε καλύτερα αποτελέσματα από ένα μηχάνημα για ακόνισμα. Φυσικά κάθε συμβουλή, δεκτή!καλά ακονίσματα. φαντάζομαι να ξέρεις, θέλει κάποια διαδικασία για να γίνει σωστή δουλειά.
Μήτσο, επειδή έχω το LHW, δε νομίζω ότι δουλεύει τόσο ψηλά σε στροφές!
Παρ´όλο που έτσι λέει στα specs!....στη πράξη, που το βλέπω να γυρνάει, κάπου στις 3000 μου φαίνεται!....15000 σημαίνει ότι γυρνάει με μεγαλύτερη ταχύτητα και από γωνιακό τροχό!...κάτι που σίγουρα δεν ισχύει!
Μια πέτρα ακόνισματος νερού με 2 κοκκωσεις. 400 και 1000.για τα μαχαίρια της κουζίνας.![]()
![]()
Ευχαριστώ! Την δοκίμασα και την προτεινω. Ήξερα την απόδοση των μαχαιριών της kai (αν κ τη θεωρώ κάπως υπερτιμημένη σε σχέση πχ με zwilling) αλλά και τα περιφερειακά της είναι εξισου ποιοτικά! http://www.rockwell.gr/product/sharpening-wet-stone-kai-4001000Καλά ακονίσματα. Link?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.