Μπαμπη για πες για τις αυτοκολλητες μετροταινιες μηκος - υλικο ?
Μπαμπη αν μπορεσεις να παραγγειλεις θελω ενα ζευγαρι.
Ειναι εντελως επιπεδες σωστα? θελω να πως δεν κανει την καμπυλη που κανει μια ταινια μετρου πτυσομενου.
Όχι, δεν κάνουν καμπύλη, όταν τις ανοίξεις τεντώνουν σαν έλασμα.
ΟΚ, θα σου παραγγείλω. Αν τις βιάζεσαι παίρνεις τις δικές μου κι εγώ περιμένω για την επόμενη παραλαβή.
Καλημέρα. Πρωί πρωί με την αυγή, το DeWalt DWE 6423. Το πήρα αφού μελέτησα αρκετά και βλέποντας πόσο το επαινείτε.![]()
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ συνονόματε !Καλοδούλευτο το κιτρίνακι σου KostasK1979. Θα το 1.000ευχαριστηθείς.
Βουρ στην δουλειά και σε 5 λεπτά με 80αρι που βρήκα στην συσκευασία του έκανε την παλετοσανίδα γυαλί. Η διαφορά νομίζω είναι πραγματικά εμφανή. Εντύπωση μου έκανε η ελάχιστη σκόνη στον χώρο. Εξαιρετικό !!!!Ευχαριστώ πολύ συνονόματε !
Βουρ στην δουλειά και σε 5 λεπτά με 80αρι που βρήκα στην συσκευασία του έκανε την παλετοσανίδα γυαλί. Η διαφορά νομίζω είναι πραγματικά εμφανή. Εντύπωση μου έκανε η ελάχιστη σκόνη στον χώρο. Εξαιρετικό !!!!
Οι Φωστήρες των ΕΛ.ΤΑ δεν έκαναν τον κόπο να σε πάρουν τηλέφωνο ???Μια ξεχασμένη παραγγελία από amazon.de , Κινέζος ο πωλητής, παρέλαβα για δεύτερη φορά. Μου τα ξανά έστειλε ο άνθρωπος και τα παρέλαβα κανονικά την δεύτερη αποστολή, ενώ η πρώτη ήταν στο ταχυδρομείο από τις 24/1.
Το παρέλαβα και δεν το πρόσεξα τι είχε μέσα, γιατί περιμένω σήμερα κάτι κοπτικά για το ρούτερ.
Αν ήξερα θα τα άφηνα όπως ήταν στο ταχυδρομείο.![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι Φωστήρες των ΕΛ.ΤΑ δεν έκαναν τον κόπο να σε πάρουν τηλέφωνο ???
Βλέπω ότι, στην φώτο που ανήρτησες με την συσκευασία, αναγράφεται κινητό. Θα έπρεπε να σε καλέσουν, αλλά φευ.Τηλέφωνο; Το σημείωμα που μου άφησε χθες έλεγε για Γ' ειδοποίηση αλλά λέω μάλλον θα είναι η πρώτη. Δεν ξέρω αν παραπεσαν κάπου οι άλλες δύο στην είσοδο που έχουμε τα γραμματοκιβώτια.
Ναι τα πρώτα που δοκίμασα ήταν πολύ καλά με τέλεια αποκόλληση και αφήνει λεία επιφάνεια.Kαλοριζικα Παυλο, βαλε καποιο λινκ για τα καλουπακια, φαινονται προσεγμενα.
Εχω παραγγειλει και γω πολλα καλουπια σιλικονης απο ebay για υγρο γυαλι.
Με το καλό Πόλ.
Ο Κινέζος μετά τις γιορτές πάει πολύ καλά στις παραδόσεις του πάντως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.