Τουλαχιστον απο μπαταρία εισαι κομπλε.
Πες στον ξαδερφο να το δουλέψει λιγο ωστε αν ειναι DOA να το προλαβεις!
Ε ναι με 3αρα μπαταρια ειναι super.Το σκέφτηκα και θα του πω αύριο να το δοκιμασει να είμαστε σίγουροι.Τουλαχιστον απο μπαταρία εισαι κομπλε.
Καλησπέρα παιδιά και καλοδουλευτες οι αμέτρητες παραλαβές σας.
Βλέπω γίνεται ένας μικρός χαμός από όλους.
Εγώ λέω να πρωτοτυπήσω και να ποσταρω κάτι το οποίο αγοράστηκε σήμερα για εμενα και είμαι πολύ χαρούμενος αλλά δυστυχώς το έχει άλλος στα χέρια του...προς το παρόν.
Τελικά το 20V μπουλονοκλειδο που είχε βγάλει στο ιταλικό Lidl βρήκα τρόπο και το πήρα.Εχω ενα ξαδερφο που ζει και εργαζεται στην Μπολονια και τον έχωσα να πάει να μου το πάρει.Το σχέδιο ήταν να μου το στείλει αμέσως αλλά όταν μου είπε ότι και με το ταχυδρομείο αλλά και με courier βγαίνουν 50 τα μεταφορικά είπα να περιμένω να μου το φέρει σε κανένα μήνα που θα κατέβει.Ξερω οτι με θεμα εγγυησης και service μπορεί να την πατήσω αλλά το ρίσκαρα γιατι σαν μαστροχαλαστης αυτοκινητακιας το χρειαζομαι.Πλακα θα έχει τελικά να έρθει και εδώ σε λίγες μέρες και το δικό μου να είναι ακομα Ιταλία.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχύει και αυτό,έχεις δικιο!Αν και χλωμό το κόβω να το φερει τώρα άμεσα.Λογικα θα είχε βγει και στα ελληνικά το manual.Μαλλον η επόμενη φουρνιά θα έρθει,αν έρθει Ελλάδα.Καλοδούλευτα όλα εύχομαι!!!
Ε ΑΜΑ το φέρει λες στο ξάδερφό σου να το επιστρέψει...!!!
Μερικά λαμπάκια 12v από ανατολάς μεριά αν και μου ήρθαν σχετικά γρήγορα 20 ημέρες.
πράγματι πολύ γρήγορα, καλοφώτιστα.
από ebay ή Bangood ?
Καλοφώτιστα Ηλία,καλές δημιουργίες
Σημερινά ψιλοπράγματα.
Μερικά λαμπάκια 12v από ανατολάς μεριά αν και μου ήρθαν σχετικά γρήγορα 20 ημέρες.
Καλοφώτιστα Ηλία,καλές δημιουργίες
Σημερινά ψιλοπράγματα.
![]()
Μάστορα Δημήτρη καλές δημιουργίες.
Που σε βρίσκω που σε χάνω... όλο γύρω απ´τη πρώην γειτονιά μου γυροφέρνεις (Θυμαράκια).
Είσαι εκπαιδευμένο λάγωνικό πάντως... Που τα ξετρύπωσες πάλι;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.