Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τουλαχιστον απο μπαταρία εισαι κομπλε.
Πες στον ξαδερφο να το δουλέψει λιγο ωστε αν ειναι DOA να το προλαβεις!
Ε ναι με 3αρα μπαταρια ειναι super.Το σκέφτηκα και θα του πω αύριο να το δοκιμασει να είμαστε σίγουροι.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτα όλα εύχομαι!!!

Καλησπέρα παιδιά και καλοδουλευτες οι αμέτρητες παραλαβές σας.
Βλέπω γίνεται ένας μικρός χαμός από όλους.
Εγώ λέω να πρωτοτυπήσω και να ποσταρω κάτι το οποίο αγοράστηκε σήμερα για εμενα και είμαι πολύ χαρούμενος αλλά δυστυχώς το έχει άλλος στα χέρια του...προς το παρόν.
Τελικά το 20V μπουλονοκλειδο που είχε βγάλει στο ιταλικό Lidl βρήκα τρόπο και το πήρα.Εχω ενα ξαδερφο που ζει και εργαζεται στην Μπολονια και τον έχωσα να πάει να μου το πάρει.Το σχέδιο ήταν να μου το στείλει αμέσως αλλά όταν μου είπε ότι και με το ταχυδρομείο αλλά και με courier βγαίνουν 50 τα μεταφορικά είπα να περιμένω να μου το φέρει σε κανένα μήνα που θα κατέβει.Ξερω οτι με θεμα εγγυησης και service μπορεί να την πατήσω αλλά το ρίσκαρα γιατι σαν μαστροχαλαστης αυτοκινητακιας το χρειαζομαι.Πλακα θα έχει τελικά να έρθει και εδώ σε λίγες μέρες και το δικό μου να είναι ακομα Ιταλία.:)

Ε ΑΜΑ το φέρει λες στο ξάδερφό σου να το επιστρέψει...!!!

Καλοδούλευτα όλα εύχομαι!!!

Ε ΑΜΑ το φέρει λες στο ξάδερφό σου να το επιστρέψει...!!!
Ισχύει και αυτό,έχεις δικιο!Αν και χλωμό το κόβω να το φερει τώρα άμεσα.Λογικα θα είχε βγει και στα ελληνικά το manual.Μαλλον η επόμενη φουρνιά θα έρθει,αν έρθει Ελλάδα.

Μερικά λαμπάκια 12v από ανατολάς μεριά αν και μου ήρθαν σχετικά γρήγορα 20 ημέρες.

Attachments

• 20180323_134158_HDR.jpg
    20180323_134158_HDR.jpg
    70.3 KB · Views: 175
Καλοφώτιστα Ηλία,καλές δημιουργίες

Σημερινά ψιλοπράγματα.

d2310.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μερικά λαμπάκια 12v από ανατολάς μεριά αν και μου ήρθαν σχετικά γρήγορα 20 ημέρες.

Αναλογα με τον τυπο μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και σε 12-18V φακους, makita-bosch (που εχουν λαμπακια απλα/οχι led) και να έχεις σημαντικη αναβαθμιση οσον αφορα την φωτεινοτητα....

Μάστορα Δημήτρη καλές δημιουργίες.

Ευχαριστώ Ηλία.

Σημερινή αγορά χειροκίνητος περιστρεφόμενος δίσκος από τό Ικέα

Ενα μοτέρ δίσκου φούρνου μικροκυμάτων από τόν Κουρλαμπά.

Ενα μέτρο αλφαδολάστιχο,είχα θερμοσυστελλόμενο,ακροδέκτες,ρόκα,καβίλια,πού χρειάστηκαν γιά τήν παρακάτω κατασκευή.

Τό καλώδιο μέ τόν διακόπτη ήταν από τήν προχτεσινή αγορά

Εγινε η κατασκευή Lazy Susan,περισσότερα στό νήμα τών DIW.

lazysu11.jpg

lazysu13.jpg

Που σε βρίσκω που σε χάνω... όλο γύρω απ´τη πρώην γειτονιά μου γυροφέρνεις (Θυμαράκια).
Είσαι εκπαιδευμένο λάγωνικό πάντως... Που τα ξετρύπωσες πάλι; :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Που σε βρίσκω που σε χάνω... όλο γύρω απ´τη πρώην γειτονιά μου γυροφέρνεις (Θυμαράκια).
Είσαι εκπαιδευμένο λάγωνικό πάντως... Που τα ξετρύπωσες πάλι; :flipout:

Δέν κολλάμε μπρίκια :flipout:
Γιατί εμένα ο Κουρλαμπάς πού είναι δέν είναι στήν γειτονιά μου ?,απέναντι στά Σεπόλια είναι από Μπουρνάζι,από εκεί ψωνίζα καί ψωνίζω χρόόόνια ανταλλακτικά οικιακών συσκευών. :grinning-smiley-043

Καθε επιστροφη απο το αεροδρομιο, συνδυαζεται και απο μια βολτιτσα αναψυχης στο Leroy :))

Σημερα ειδα οτι το Leroy εχει και υγρο γυαλι Μercola κατι το οποιο οχι μονο δεν φαινεται στο site τους, αλλα το αγνουσαν και οι υπαλληλοι στις μπογιες με εξαιρεση μια κοπελιτσα που ακουσε τους αλλους πωλητες να μου λενε οτι δεν εχουν και τους διορθωσε!

39224309980_a786ddc064_c.jpg

Οι τιμες ομως ειναι απο τις ακριβοτερες στην αγορα, ιδιως της συσκευασιας του ενος λιτρου που το ειχαν 24.99 ευρω.
Την μικρη συσκευασια των 340γρ. την ειχε 8.90 ενω συνηθως πωλειται αλλου 8.5 ευρω.

Η πλακα ειναι οτι στην αποδειξη γραφει 'Σας εγγυωμαστε την χαμηλοτερη τιμη!!

Καλώς ήλθες Μιχάλη,καί καλές δημιουργίες νά έχεις.
Ιδέα δέν έχω από αυτά,άν καί όποτε πειραματιστής καί έχεις χρόνο καί όρεξη,κάνε μας ένα review βήμα-βήμα τί καί πώς.
Ευχαριστούμε έκ τών προτέρων.

καλές κατασκευές Δημήτρη και Μιχάλη

Δημήτρη καλά σου λέει ο Μπάμπης, λαγωνικό είσαι, φερμάρεις τα εργαλεία και τα ξετρυπώνεις από μακριά.