Tι παραλάβαμε σήμερα..

H πλακα ειναι Νικο οτι εχω το πρωτο κολλητηρι της Parkside, απο το 2010 νομιζω, και το εχω αγγιχτο στην ωραια πλαστικη του θηκη!

Το αγορασα μηπως και χρειαζομουν τα 100watt η/και την διαρκεια, περα απο τα κολλητηρια μπαταριας/αεριου. Τα κολλητηρια αεριου/μπαταριας εχουν διαρκεια λειτουργιας περιπου μιση ωρα.

Ε, ποτε δεν το χρειαστηκα...μεχρι στιγμης τουλαχιστον, αλλα καλο ειναι να υπαρχει στο ραφι :))

Ωχ, ωχ ωχ! Τρια ωχ! Τι θα δουνε τα ματια μας.

Ο τορνος ρε παιδια, ακομη καινουργιος ειναι!

Mπάμπη καλοδούλευτα όλα καί καλές δημιουργίες,τί άλλο θά μάθουμε ακόμα ότι υπάρχει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κωστήδες καλορίζικα τα καινούργια σας αποκτήματα. καλές κολλήσεις.

Μπάμπη καλές δημιουργίες.
Να είσαι καλά Γιώργο!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικα τα πραματα απο το Lidl μαστορες!

Μπαμπη, πολυ ενδιαφερουσα η δημιουργια καλουπιων με σιλικονη!
Το σκεφτομουν και εγω σε καποια φαση, αλλα τα απλα καλουπια που θελω ειναι πολυ φτηνα και υπαρχουν σε μεγαλη ποικιλια απο την Κινα.

Ημέρα με παραλαβές η σημερινή.Μετά την πρωινή αγορά από το Lidl ήρθε και από το αγγλικό Amazon η παραγγελία που είχα κάνει ''την Παρασκευή το πρωί παρακαλώ''(σφαίρα ήρθαν).2 δυναμοκλειδα DRAPER.Ενα μικρό 3/8 10-80Nm και ένα πιο μεγάλο 1/2 30-210Nm για τις εργασίες στο αυτοκίνητο.
Είναι οικονομικές σαν αγορά βέβαια,δεν είναι αυτές που θα ήθελα να πάρω (proxxon microclick) αλλά με 100+ διαφορά από τις proxxon και από κριτικές στο ίντερνετ δείχνουν ότι είναι value for money,αν είναι μέσα στο +-4% είμαι εντάξει για τις μικροεργασιες στο αυτοκίνητο.θα τις τεστάρω πρώτα βέβαια πριν αρχίσω να ξηλώνω σπειρωματα από το μοτέρ.
cf0281bf701836c27e65cf3011a78cb1.jpg
d2d221edb35cf498029132c457c1a3e3.jpg
5815f8f80b3e0cee2fa9c4eb1840143f.jpg
1c09f0e132e18bba2f4f75be23be3621.jpg

Παραγωγικές δημιουργίες σε όλους.
Κωστήδες καλές κολλήσεις και καλά σφιξίματα/ξεσφιξίματα @evoxslay13
Μπάμπη πιστεύω πως θα μας εκπλήξεις πάλι.

Είχα σήμερα αρκετές παραλαβές που δεν αφορούν το φόρουμ μας και που ενδιαφέρουσα από Banggood.

Πήρα για 50m

laser_meter.jpg

Παραγωγικές δημιουργίες σε όλους.
Κωστήδες καλές κολλήσεις και καλά σφιξίματα/ξεσφιξίματα @evoxslay13
Μπάμπη πιστεύω πως θα μας εκπλήξεις πάλι.

Είχα σήμερα αρκετές παραλαβές που δεν αφορούν το φόρουμ μας και που ενδιαφέρουσα από Banggood.

Πήρα για 50m

Καλοδούλευτα. Για ποιά χρήση τα προορίζεις Pan ?

Ημέρα με παραλαβές η σημερινή.Μετά την πρωινή αγορά από το Lidl ήρθε και από το αγγλικό Amazon η παραγγελία που είχα κάνει ''την Παρασκευή το πρωί παρακαλώ''(σφαίρα ήρθαν).2 δυναμοκλειδα DRAPER.Ενα μικρό 3/8 10-80Nm και ένα πιο μεγάλο 1/2 30-210Nm για τις εργασίες στο αυτοκίνητο.
Είναι οικονομικές σαν αγορά βέβαια,δεν είναι αυτές που θα ήθελα να πάρω (proxxon microclick) αλλά με 100+ διαφορά από τις proxxon και από κριτικές στο ίντερνετ δείχνουν ότι είναι value for money,αν είναι μέσα στο +-4% είμαι εντάξει για τις μικροεργασιες στο αυτοκίνητο.θα τις τεστάρω πρώτα βέβαια πριν αρχίσω να ξηλώνω σπειρωματα από το μοτέρ.

Καλοδούλευτα Μάστορα. Εξοπλίζεσαι για τα καλά βλέπω.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Μάστορα. Εξοπλίζεσαι για τα καλά βλέπω.
Με ότι καταπιανομαι πλέον φροντίζω να έχω τα απαραίτητα εργαλεία.δεν γίνεται αλλιώς.

Κώστα καλοδούλευτα τά δυναμόκλειδα καί καλές εργασίες,έχουν χαρτί πιστοποίησης μέ ημερομηνία δοκιμής ,η τό ISO6789 ?

Παναγιώτη καλοδούλευτος ο μετρητής απόστασης μέ laser καί καλές μετρήσεις

Καλά σφιξίματα με το δυναμόμετρο Κώστα. όντως σήμερα ήταν η μέρα σου στις παραλαβές

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παναγιώτη τα καλορίζικα και για τις δικές σου παραλαβές.

Ευχαριστώ Γιώργο!Δημήτρη ευχαριστώ πολύ!Ναι έχουν πιστοποίηση.ετσι λέει τουλάχιστον η πιστοποιηση που έχουν μαζί και υπογράφει ο ''John Li ''.
.. :))
Η Draper είναι αγγλική εταιρεία αλλά φαντάζομαι αν όχι όλα τα περισσότερα και ειδικά τα φτηνά εργαλεια θα τα φτιάχνει στην Κίνα.
Θα τις τεστάρω με μερικές επώνυμες ακριβες που έχουν φιλοι και θα δούμε αν είναι αλήθεια οι αρκετές καλές κριτικές που έχουν σαν VFM.

5ca0604feac05c3189e39d0271b08915.jpg
4d82ae7e56546a72c6bdc28537feae6a.jpg

Μιά χάρα τότε Κώστα.
Πόσο στοίχησαν τά δυναμόκλειδα,κομπλέ μέ μεταφορικά ?

Μιά χάρα τότε Κώστα.
Πόσο στοίχησαν τά δυναμόκλειδα,κομπλέ μέ μεταφορικά ?
Καλημέρα Δημήτρη!
88 μαζί με τα μεταφορικά.Σε 3 μέρες με courier στην πόρτα μου.