Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κανένα πρόβλημα, αν μπορείς εσύ, εμένα πάντως δεν με κουράζεις...

Αν όμως ρε μπαγάσα έριχνες κι όταν πήγαινες σχολείο τόσο διάβασμα, όσο ρίχνεις στα manuals της Proxxon, τώρα δεν θα ελτρεχες σ´ όλο το λεκανοπέδιο, θα δίδασκες ή στο Γιέηλ ή στο ΜΙΤ. -bye-

Εριχνα διάβασμα καί πολύ καί στο Γυμνάσιο-Λύκειο-πανεπιστήμιο,αλλά άν κάτσω σέ μιά δουλειά γραφείου η σέ ένα κλειστό χώρο κατάστημα θά μού στρίψει,μού αρέσει τό έξω καί νά γυρνάω εδώ καί εκεί,δέν μπορώ γενικά τήν κλεισούρα σέ ένα χώρο,μέ τά ίδια πρόσωπα τά ίδια πράγματα κάθε μέρα,θέλω εναλλαγές.

Καί συγγνώμη γιά τό Off-topic καί κλείνω,τραβάω μπρίζες. :ernaehrung004:

Χαχαχαχα
Καλως τα δεχτηκες Δημητρη, καλες δουλειες και κατασκευες!

Ευχαριστώ Νεκτάριε -bye-

Last edited:
Aυτο θα πει παραλαβη!!! Βαρβατη και ποιοτικη!!

Kαλοριζικα Δημητρη, απορω γιατι κανεις τα test drive πριν την αγορα αφου ουτως η αλλως θα τα αγοραζες για τη συλλογη :))

Τωρα θα περασεις για λιγο καιρο το γνωστο συνδρομο στερησης αγορων καθως εχεις πια τα παντα που ηθελες απο Proxxon!

Εdit:
Tωρα ειδα το παραπανω post σου, οντως εχεις ακομα το μινι διδυμο τροχο (..και με τα προσαρτηματα για γυαλισμα) και ισως το μεγαλο κυκλικο τριβειο!!

Και μια δικια μου παραλαβη που εγινε χθες.
Μιλαμε ειναι ο Γολιαθ μπροστα στο παλιο μου του λιντλ.

20180630_211128.jpg

Κυριακάτικη παραλαβή!! Να είσαι γερός παππού Κώστα και πάντα δημιουργικός!!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
db45c850cee4456a44439dda8a771c08.jpg

Καλώς τά δεχτήκατε όλοι,εργαλεία καί δώρα εναλλάξ.

Aυτο θα πει παραλαβη!!! Βαρβατη και ποιοτικη!!

Kαλοριζικα Δημητρη, απορω γιατι κανεις τα test drive πριν την αγορα αφου ουτως η αλλως θα τα αγοραζες για τη συλλογη :))

Τωρα θα περασεις για λιγο καιρο το γνωστο συνδρομο στερησης αγορων καθως εχεις πια τα παντα που ηθελες απο Proxxon!

Εdit:
Tωρα ειδα το παραπανω post σου, οντως εχεις ακομα το μινι διδυμο τροχο (..και με τα προσαρτηματα για γυαλισμα) και ισως το μεγαλο κυκλικο τριβειο!!

Ευχαριστώ Μιχάλη
Αν δέν πέρναγαν τά test drive νά είσαι σίγουρος ότι δέν θά τά αγόραζα,άν τό χαρακτικό GG12 π.χ δέν μπορούσε νά κάνει βαθειά χαρακιά στό πλέξυ δέν θά τό αγόραζα,άν τό rotary tool στίς χαμηλές στροφές μέ ζόρι "γονάτιζε" δέν θά τό αγόραζα,τό colt 2 θά τό αγόραζα ούτως η άλλως,γιατί ήθελα ένα ελαφρύ δράπανο ρεύματος μικρής ισχύος, καί νά έχει βαλιτσάκι μεταφοράς.

Επεσες διάνα άρχοντα μου :ernaehrung004: ,από εργαλεία πάγκου τόν δίδυμο τροχό θέλω αλλά τόν άφησα τελευταίο,λόγο ότι δέν δουλεύω μέταλλο,καί άν χρειαστεί μιά-δυό φορές τόν χρόνο.
Καί τό μεγάλο κυκλικό τριβείο,άν καί εφόσον καταφέρω νά βρώ χώρο,αλλα τό βλέπω λίγο χλωμό γιατί θα στριμωχτώ.

Καλοδούλευτα Δημήτρη. Καλές δημιουργίες.

Ευχαριστώ Κώστα

Μπόλικες παραλαβές, μπράβο σας. καλορίζικες όλες και καλά μαστορέματα.

Κυριάκο ο γολιάθ στο σαλόνι ; απορώ πως δεν σε έχει κυνηγήσει ακόμα η γυναίκα.:smash:

Δημήτρη αμετανόητος Proxxon-άκιας. με κάθε παραλαβή κολλάς και ένα proxxon για συμπλήρωμα-bye-

Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.

Σημερινή αγορά ένα δεύτερο βοηθητικό κολλητήρι Αntex,καί ένα καρούλι καλάι.

an110.jpg

an210.jpg

Καλοριζικα Μαστορες!

Δημητρη, αν σου εχει διαφυγει, η Proxxon βγαζει δυο κολλητηρια, ενα ρευματος με 15 ευρω και ενα με βουτανιο με πολλες μυτες σαν το dremel αλλα πιο βολικο.

Παραλαβη απο banggood, ματια για ξυλινα ζωακια διαμετρου 3,4 και 6μμ, μπρουτζινα κρικακια βιδωτα και βραχιονες για κουτια.
28280931407_3919454654_c.jpg

Κυριάκο έχεις παππού εργαλειάκια ; τι τυχερός που είσαι !!!!!!!

Καλές κολλήσεις φίλε και γείτονα Δημήτρη.
Με γεια τα ψιλολοϊδια σου Μιχάλη-bye-

Κυριάκο έχεις παππού εργαλειάκια ; τι τυχερός που είσαι !!!!!!!

Παλιας σχολης μαστορας κιολας.
Σαγματοποιος οπου με ενα πριονι και ενα τρυπανι χειρος και σκαρπελα εφτιαχνε σαμαρια κομψοτεχνηματα.
Αν εχω καποια μαστοροσυνη σε εκεινον την χρωσταω.