Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι

Δημητρη, αν σου εχει διαφυγει, η Proxxon βγαζει δυο κολλητηρια, ενα ρευματος με 15 ευρω και ενα με βουτανιο με πολλες μυτες σαν το dremel αλλα πιο βολικο.

Μιχάλη καλορίζικα καί τά δικά σου καλούδια καί καλές κατασκευές.

Οσο γιά τά κολλητήρια τής Proxxon όλα τά έχω δεί,αλλά τό θέμα είναι τό 12 βολτο είναι πολύ αδύναμο μέ μέγιστη θερμοκρασία 250 C δέν είναι γιά πολλά-πολλά,π.χ να ξεκολλήση εξάρτημα από εργοστασιακή πλακέτα τό βλέπω δύσκολο ώς ακατόρθωτο,γιά να κάνει κόλληση εξαρτήματος σέ πλακέτα θά τό καταφέρει,η νά κολλήσει λεπτά καλώδια μεταξύ τους,γενικά δέν είναι γιά μεγάλο εύρος εργασιών περιορίζεται σέ εύκολες κολλήσεις.
+ ότι είναι μπελάς νά τό βάζω σέ μετασχηματιστή (καί να κουβαλάω Μ/Τ) ,θέλω κατευθείαν στήν μπρίζα.

Τό άλλο μέ τό βουτάνιο δέν μού αρέσουν,αυτά είναι γιά κολλήσεις εκεί πού δέν υπάρχει ρεύμα,επάνω σε σκάλα κ.τ.λ

Last edited:
Μόλις γύρισα από την δουλειά με περίμενε το πακέτο.
Ένα ευχαριστώ για τον Κυριάκο και τον Μπάμπη, για την βοήθεια στην επιλογή.

20180702_1749131_zpsdig1gjkq.jpg

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00779NCPM/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01CNWVRAO/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B001OXBXQW/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B013KOJE0E/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Καλοδούλευτα παιδιά σε όλους. Έχασα το μέτρημα με τις παραλαβές σας.Να τα χαρείτε όλοι!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο Δημήτρη, αστεράκι είναι το εργαλείο...
Διάβασε και το manual, όταν αλλάζεις κοπτικό να είναι πάντα στο off.

Εννοείται διάβασμα manual και κάνα-δυο βιντεάκα στο γιουτούμπε πριν καν βάλουμε μπρος τέτοια εργαλεία.

Ευχαριστώ Μιχάλη. Την μάσκα την είδα από εσένα και μου φάνηκε καλή τιμή.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

dk31 μπήκες στον ...σωστό δρόμο !

Σίγουρα...
(Σωστός δρόμος = μονίμως δεν έχω μία στην τσέπη, αλλά ντρέπεσαι να μπεις στο εργαστήρι μου)

Καλοδούλευτα συνονόματε καί καλές κατασκευές-επισκευές νά έχεις.

Να δω που θα τα χωρέσεις όλα αυτά. Με το καλό Dim.

Μήν μού αγχώνεσε παππού,είπαμε ο weather πάει μέ τήν λογική,πρώτα φτιάχνει πάγκους-ράφια καί μετά έρχονται καί αναπαύονται τά λαχταριστά κατά τήν προσφιλή έκφραση εργαλεία,καί όχι τό ανάποδο,πάω γιά τριπλοσειρά τώρα. -bye-

erg6010.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα συνονόματε καί καλές κατασκευές-επισκευές νά έχεις.

Μήν μού αγχώνεσε παππού,είπαμε ο weather πάει μέ τήν λογική,πρώτα φτιάχνει πάγκους-ράφια καί μετά έρχονται καί αναπαύονται τά λαχταριστά κατά τήν προσφιλή έκφραση εργαλεία,καί όχι τό ανάποδο,πάω γιά τριπλοσειρά τώρα. -bye-

erg6010.jpg

Δημήτρη είπαμε να κάνουμε παρουσίαση εσύ είσαι κατά συρροή proxxon καλορίζικα τα τελευταία αποκτήματα των υπολοίπων . Τέρας ο triton

Φωτο από Χειρουργείο !!!

Στρατιωτικο χειρουργειον :singer:

Τα βαλκτσακια ειναι αδεια ή περιεχουν εργαλεια χειρος, που δεν ειναι στο παγκο? Πως τα ξεχωριζεις?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Weather1967, το άκρον άωτον της τακτοποίησης !! :worshippy:

-bye-

Φωτο από Χειρουργείο !!!

-bye-

Δημήτρη είπαμε να κάνουμε παρουσίαση εσύ είσαι κατά συρροή proxxon καλορίζικα τα τελευταία αποκτήματα των υπολοίπων . Τέρας ο triton

Να είσαι καλά Ηλία καί ευχαριστώ. -bye-

Στρατιωτικο χειρουργειον :singer:

Τα βαλκτσακια ειναι αδεια ή περιεχουν εργαλεια χειρος, που δεν ειναι στο παγκο? Πως τα ξεχωριζεις?

Ακριβώς Νεκτάριε κατά τό 90% περιέχουν εργαλεία Proxxon χειρός,ηλεκτρικό σκαρπέλο,γωνιακό τροχό,αλοιφαδώρο,μικρή σέγα,ρούτερ χειρός κ.τ.λ.Δύο μόνο από αυτά είναι στόν πάγκο (καί τά αντίστοιχα βαλιτσάκια έχουν μέσα μόνο αναλώσιμα αυτών) ο φαρδύς ταινιολειαντήρας καί τό rotary tool IBS.
Εχουν από τά πλάγια ένα εικονίδιο αφενός,αλλά τά θυμάμαι αφετέρου από έξω τί περιέχει τό καθένα. -bye-

Τι επιστρεψαμε σήμερα.

Επεστραφει ο γολιαθ.
Δυστυχως το πρωτο εργαλειο δεν επαιρνε ρευμα και το δευτερο που πηρα αμεσα σε αντικατασταση μια δουλευε και μια δεν.
Να ευχαριστήσω το toolshouse.gr για την αμεση εξυπηρετηση στην αλλαγη αλλα και δυην επιστροφή του προιοντος.
Ο φακελος κολωνατο ξανάνοιξε λοιπον και μαλλον με βλεπω προς Bulle