Η αμμος και τα πετραδακια ειναι για το υγρο γυαλι Γιωργο. Μεχρι στιγμης χρησιμοποιουσα αμμο και πετρες απο τις παραλιες, αλλα δεν βολευαν παντα, ουτε το σχημα, ουτε στο μεγεθος, ουτε το χρωμα. Aυτα ειναι ομοιομορφα και στο χρωμα που θες.
Κυριακο καλοριζικες! Τι διασταση και τι τιμες εχουν?
Πριν μια ωριτσα περασε η Speedex και μου εφερε μια παραγγελια απο αμαζον γερμανιας.
4βολτο κατσαβιδακι ΜAKITA DF001DW με πολλα bits σε ενα ομορφο και γερο πλαστικο βαλιτσακι.
![]()
Μεσα εχει πολλες μυτες διαφορων τυπων και μεγεθων και καρυδακια hex 5-10μμ. Μεσα στη συσκευασια υπαρχει και ο USB ανταπτορας.
![]()
Το κατσαβιδακι ειναι σπαστο και πολυ απλο. Εκτος απο ενα λεντακι φωτισμου μπροστα δεν εχει τιποτε αλλο, ουτε καν ενδειξη οτι φορτιζει οταν το εχεις στον φορτιστη!
Ευτυχως που φαινεται αρκετα δυνατο για 4βολτο! Θα γινει παρουσιαση συντομα και συγκριση με τον αντιστοιχο 7βολτο βιδολογο της Μακιτα.
.
Μεγάλη ευκολία σέ μικρά ύψη μέχρι 3,5 μέτρα πού φτάνει σέ πλήρη έκταση νά τήν "πετάω" μέσα στό αυτοκίνητο διπλωμένη πού φτάνει τό 1 μέτρο ,καί νά μήν χασομεράω νά ανεβάζω-δένω τήν μεγάλη τριπλή στίς μπάρες οροφής τού αυτοκινήτου,καί νά έχω τόν νού μου.
![]()
Υπερβολικά βαριά όμως...
Μια ίδια που είχα πρίν καμιά 15-αριά χρόνια την είχα σιχτηρίσει...
Δημήτρη καλορίζικη η σκάλα και καλά ανεβοκατεβάσματα. τα δεσίματά της είναι σίγουρα ; τη φοβάμαι λιγάκι να σου πω. άμα είναι και ασήκωτη όπως έγραψε ο Μπάμπης δεν λέει. Ήθελα μια τέτοια στο χωριό για τις εργασίες μου (έχω και ψηλοτάβανο σπίτι ειδικά στην πρόσοψη) αλλά μιας και κάνω δουλειά με μια σκάλα ενός φίλου μου όλο και αναβάλω την αγορά της.
Καλορίζικα σε όλους.
Κώστα δοκίμασέ το να μου πείς... μ´ ενδιαφέρει κι εμένα.
Και μενα δεν μου αρεσουν του τυπου. Οσο και να προσπαθουμε να παινεψουμε το συμμαζεμενο μεγεθος ειναι αρκετα βαριες, Δημητρη.Υπερβολικά βαριά όμως...
Μια ίδια που είχα πρίν καμιά 15-αριά χρόνια την είχα σιχτηρίσει...
Υπερβολικά δέν τό λές,12-13 κιλά παίζουν όλες αυτές πολυμορφικού τύπου,όταν είναι κλειστή είναι μικρός ο όγκος της καί δέν φαίνεται τό βάρος,όταν είναι ανοιχτή λόγο μεγάλου κέντρου βάρους,τότε μέχρι νά τήν σηκώσεις κάθετα θέλει κάποια δύναμη,μετά όταν καθετοποιηθεί δέν έχει πρόβλημα,εξάλου όλες οι επαγγελματικές σκάλες διπλές-τριπλές έχουν ένα Α βάρος,δέν είναι οικιακές σκάλες πού είναι μικρές καί πιό αδύναμες,μέ μικρότερο όγκο αλουμινίου,καί είναι "πούπουλα".
Ευχαριστώ Γιώργο
Τά δεσίματα είναι σίγουρα,τά δοκίμασα μέ δύναμη πρός τήν αντίθετη πλευρά όταν κλείδωσαν νά δώ άν όλα είναι οκ πρίν ανέβω επάνω,έχει ISO καί τό ΕΝ 131 πιστοποιήσεις.
Δέν είναι ασήκωτη απλά θέλει λίγο δύναμη γιά νά καθετοποιηθεί άν είναι ξάπλα ανοιχτή,έτσι καί αλλιώς οι επαγγελματικές σκάλες δέν είναι γιά "βουτυρομπεμπέδες" τά μαστόρια έχουν πάντα κάποια σχετική δύναμη,αλλιώς δέν θά ήταν μαστόρια αλλά "μοδίστρες".Καί στό λέω εγώ πού δέν είμαι καί κανας γίγαντας-μασίστας, 70 κιλά είμαι καί τήν κάνω καλά.![]()
Σε τετοια εργαλεια, παντα ειναι κοντο το καλωδιο για λογος ασφαλειας.Έγινε μια πρώτη νυχτερινή δοκιμή στον απορροφητήρα - φυσητήρα της Einhell.
https://www.e-shop.gr/aporrofitiras...kos-einhell-gc-el-2500-e-3433300-p-TLS.051288
Αρνητικά: Πολύ κοντό καλώδιο, θέλει μπαλαντέζα οπωσδήποτε. Κάνει κάποια φασαριούλα για εσωτερικό χώρο, είναι αρκετά μεγάλο για ερασιτεχνικό εργαστήριο, έχει μέτρια πλαστικά μέρη.
Θετικά: Ρουφάει τα ΠΑΝΤΑ, μεγάλος σάκος, φυσάει πάρα πολύ δυνατά & έχει πολύ καλή τιμή (ειδικά τώρα στο Crazy Sundays).
Είναι για κήπο η δουλειά του & η "φτιασιά" του αλλά για πριονίδια τόρνου, πλάνης κλπ μας εξυπηρετεί θαυμάσια.
Αρνητικά: Πολύ κοντό καλώδιο, θέλει μπαλαντέζα οπωσδήποτε. .
Εσυ εισαι χοντρος και γι' αυτο φοβασαι. (χα, χα, χα, χα)Εγω φοβαμαι τους μεντεσεδες, δεν τους εχω εμπιστοσυνη οτι και να λενε.
Και μενα δεν μου αρεσουν του τυπου. Οσο και να προσπαθουμε να παινεψουμε το συμμαζεμενο μεγεθος ειναι αρκετα βαριες, Δημητρη.
Καλορίζικα όλα παιδιά!
Την σκάλα την έχω χρόνια και την έχω λιώσει!
Δεν είναι βαριά,δεν έχει στενά σκαλοπάτια,είναι πολύ εξυπηρετική,χωράει σε μικρό αμάξι για πλάκα,γινεται μικρή σκαλωσιά για βάψιμο και γενικά είναι αρκετά καλή.
Θα την ευχαριστηθεις Δημήτρη!
Ευχαριστώ Πάνο όπως ακριβώς τά γράφεις είναι,όντως τήν ευχαριστήθηκα,σήμερα τήν δοκίμασα δεύτερη φορά,τά έβγαλε σέ χρόνο dt τά λεφτά της,η σκάλα είναι άψογη από θέμα ασφαλείας,ούτε στενά σκαλοπάτια έχει,χρήσιμη,καί μανιτζέβελη.
Σε ευχαριστώ Κώστα καί Μιχάλη.
Ευχαριστώ Πάνο όπως ακριβώς τά γράφεις είναι,όντως τήν ευχαριστήθηκα,σήμερα τήν δοκίμασα δεύτερη φορά,τά έβγαλε σέ χρόνο dt τά λεφτά της,η σκάλα είναι άψογη από θέμα ασφαλείας,ούτε στενά σκαλοπάτια έχει,χρήσιμη,καί μανιτζέβελη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.