Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικες οι παραλαβές!
Καλές δημιουργίες

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eυχαριστω συναδελφοι!

Σημερα ηρθε επισης η προτελευταια παραγγελια απο Amazon για φετος, μαζι με καποια αλλα ειδη εκτος εργαλειων.

Ξυστρα ξυλου της IRWIN απο ατσαλι HSS και ξυλοτρυπανο 7μμ της wolfcraft.
45777208044_73873e7814_c.jpg

Αυτες οι ξυστρες ειναι πολυ χρησιμα εργαλειακια και μπορουν να σου γλυτωσουν κοπο.
Ειναι κατι μεταξυ πλανης και γυαλοχαρτου αλλα αφηνει την επιφανεια καθαρη οπως η πλανη. Yπαρχουν σε διαφορα σχηματα για καθε επιφανεια, επιπεδη, κοιλη ειτε κυρτη.

Ξυστρες ξυλου υπαρχουν σε καλες τιμες στο toolstore (Kirschen). Aπλα καμμια φορα τα αμαζον βγαζουν διαφορα σε προσφορα πολυ φτηνα και σαν add on items.
https://www.amazon.co.uk/Irwin-Marp...&qid=1546011656&sr=8-1&keywords=irwin+scraper
https://www.amazon.de/Wolfcraft-760...qid=1546012110&sr=8-13&keywords=wolfcraft+7mm

Άκουσα οτι σ´ αυτά τα made in Mexico την άσπρη σκόνη που βγάζουν στο σακουλάκι δεν τη πετάς, την κρατάς για μυτιές! :flipout:
Καλοδούλευτο μάστορα, μισή χαρά δική σου και μισή του Κυριάκου.

Ευχτυχως ειναι φτηνες. Καποιοι δεν κανουν χωρις αυτες. Εγω προσωπικα οταν ειδα οτι απο την αγορα τους δεν ξυνουν σωστα και θελουν διαδικασια για να καταφερεις καλο αποτελεσμα που δεν ειναι ευκολο οσο δειχνουν τα video τις παρατησα. Ειτε το Burr δεν κραταει πανω απο μια χρηση ειτε δεν κανεις καθολου burr. Ασε που θελει και burnisher αν θελεις να κανεις δουλεια αλλιως μπορει να κανεις ζημια παρα καλο με την χρηση τους.

Eυχαριστω συναδελφοι!

Σημερα ηρθε επισης η προτελευταια παραγγελια απο Amazon για φετος, μαζι με καποια αλλα ειδη εκτος εργαλειων.

Ξυστρα ξυλου της IRWIN απο ατσαλι HSS και ξυλοτρυπανο 7μμ της wolfcraft.
45777208044_73873e7814_c.jpg

Αυτες οι ξυστρες ειναι πολυ χρησιμα εργαλειακια και μπορουν να σου γλυτωσουν κοπο.
Ειναι κατι μεταξυ πλανης και γυαλοχαρτου αλλα αφηνει την επιφανεια καθαρη οπως η πλανη. Yπαρχουν σε διαφορα σχηματα για καθε επιφανεια, επιπεδη, κοιλη ειτε κυρτη.

Ξυστρες ξυλου υπαρχουν σε καλες τιμες στο toolstore (Kirschen). Aπλα καμμια φορα τα αμαζον βγαζουν διαφορα σε προσφορα πολυ φτηνα και σαν add on items.
https://www.amazon.co.uk/Irwin-Marp...&qid=1546011656&sr=8-1&keywords=irwin+scraper
https://www.amazon.de/Wolfcraft-760...qid=1546012110&sr=8-13&keywords=wolfcraft+7mm
Ευχτυχως ειναι φτηνες. Καποιοι δεν κανουν χωρις αυτες. Εγω προσωπικα οταν ειδα οτι απο την αγορα τους δεν ξυνουν σωστα και θελουν διαδικασια για να καταφερεις καλο αποτελεσμα που δεν ειναι ευκολο οσο δειχνουν τα video τις παρατησα. Ειτε το Burr δεν κραταει πανω απο μια χρηση ειτε δεν κανεις καθολου burr. Ασε που θελει και burnisher αν θελεις να κανεις δουλεια αλλιως μπορει να κανεις ζημια παρα καλο με την χρηση τους. Και οι τρεις που εχω ειναι kirschen και ειναι απλα απαραδεκτες. Ελπιζω η irwin να σου βγουν καλυτερες.

Γιαυτο αν αγορασεις ξυστρα πρεπει να αγορασεις καλης ποιοτητας ατσαλιου καθως αυτο κανει την διαφορα. Τροχισμα μετα απο καθε χρηση ειναι αδιανοητο.
H Ιrwin ειναι πολυ καλη, για την Kirchen δεν ξερω, αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι καλο ατσαλι αν κρινω απο τα σκαρπελα τους. Βγαζει και η Bahco ξυστρες.

Προσωρινα ειναι τα πρωτεια Γιωργο, κατσε να συνελθει ο γειτονας σου απο τις υποχρεωσεις του και θα βλεπουμε παλι την πλατη του στις παραλαβες :))

Αλλα και φετος νομιζω οτι κατεκτησε παλι την πρωτη θεση στις παραλαβες καθως συνεχιστηκε -μεταξυ αλλων εργαλειων- το σερι της Proxxon και ολοκληρωθηκε πλεον η συλλογη!!

Αυτό που τα παραγγέλνω λίγα λίγα πρέπει να το σταματήσω.
Άντε σε αναζήτηση σωλήνα και κουβά τώρα

IMG_20181229_202158.jpg

Από καυκα. Μεγάλη υπόθεση το τριγωνικό πίσω στέλεχος για αυτό και τα πήρα.
b22e844b7e09613ea80e86cc13c96b0e.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτό που τα παραγγέλνω λίγα λίγα πρέπει να το σταματήσω.
Άντε σε αναζήτηση σωλήνα και κουβά τώρα

View attachment 157876
Μια αναζήτηση που είχα κάνει πρόσφατα από melissokomiki.com .δεν τα είδα από κοντά αλλά νομίζω κάνουν(συσκευασια-πλαστικά δοχεία )

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Αλέξανδρε.
Έχω δει από κοντά τέτοιους κουβάδες και κάνουν μια χαρά (αν και θέλουν προσοχή στο τρύπημα μήπως και σου σπάσει).

Κάτι πρέπει να έχω στην σκεπή είτε κουβά με καπάκι είτε δοχείο λαδιού πλαστικό, άντε να ζεστάνει λίγο να ανέβω να ψάξω εκεί πάνω.

Τέτοιο 30-40 λίτρων νομίζω ότι έχω στην σκεπή. Άλλο που θα κάνω να το "γεμίσω" καμιά δεκαετία :flipout:

Kαλοριζικα παιδες!

Τα τρυπανακια αυτα (triangle shank drill bits) δεν γλυστρανε και εκμεταλλευονται ολη την ροπη του μοτερ.
Ιδανικα και για δραπανα οπου το τσοκ τους που δεν σφιγγει καλα!

Kαλοριζικα παιδες!

Τα τρυπανακια αυτα (triangle shank drill bits) δεν γλυστρανε και εκμεταλλευονται ολη την ροπη του μοτερ.
Ιδανικα και για δραπανα οπου το τσοκ τους που δεν σφιγγει καλα!

Υπάρχουν και για μέταλλα ; αν ναι και γνωρίζεις δώσε λινκ Μιχάλη.

Καλορίζικα στο φίλο που τα παρέλαβε και καλά τρυπήματα.

Καλησπερα προσφατα αγορασα μια ηλεκτροκολληση την Helix Minimax Power και ειπα να πω τις εντυπωσεις μου.
ηθελα να κανω μια κατασκευη στο μπαλκονι επειδη εχω γατες και αρκετες φορες τις βρηκα να κοβουν βολτες πανω στη κουπαστη.
η κατασκευη ξεκινησε με την ηλεκτροκολληση του πατερα μου μια Kemppi. Απλα επειδη ειχα προσβαση στην ηλεκτρκολληση μονο το
σαββατοκυριακο επειδη την χρησιμοποιει καθημερινα στη δουλεια του αποφασισα να παρω μια να κανω τη δουλεια πιο γρηγορα.
Λοιπον αρκετα μικρη και βολικη αρκετα ευκολη θα ελεγα στο ν κανεις καλο γαζι αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι 160 αμπερ.
με την Kemppi ειμουνα στα 60 αμπερ για να βγαινει η κολληση ανετα με την helix ειμουνα στα 90 αμπερ για να παρω την ιδια κολληση.
λειτουργει με ανεμιστηρακι για να μην ζεστενεται, κολλησα περιπου κανενα τριωρο δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα .Για τα λεφτα της και για την δουλεια που την θελω νομιζω οτι ειναι καλη αν και λιγο ξενερωσα με τα αμπερ αλλα σπανια θα μου χρειαστουν και τα 160 αμπερ και να μου χρειαστουν θα ξαναπαω στην πατρικη φροντιδα.