Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κουκος13 γιατι δεν προτιμησες το αλλο μοντελο που παιρνει και ταινία???

καλημερα enduras και σε ολους.Στην αρχη ηθελα να παρω αυτο το μοντελο που λες αλλα επειδη εχω σκοπο να παρω και κυκλικο τριβειο,σκεφτηκα οτι θα πιανει περισσοτερο χωρο χωρις λογο..Η αληθεια ειναι οτι μαλλον συμφερει καλυτερα να αγορασει καποιος το τριβειο που παιρνει και ταινια καθως η τιμη ειναι σχεδον η ιδια.Καλημερα και παλι σε ολους

Αυτό το λάστιχο κάνει και για απλά και ταπεινά γυαλοχαρτα που ψρησιμοποιουμε στον τόρνο η καμία σχέση?

Κάνει δουλειά αρκεί να μην είναι στομωμένο το γυαλόχαρτο. Όπως κάνει δουλειά και μια βούρτσα με πολύ σκληρές τρίχες.

Εγώ με συρματόβουρτσα τα καθαρίζω ...ειδικά στον ταινιολειαντήρα κάνει θαύματα καθαρίζοντας τα με κλειστό το μηχάνημα βέβαια.Με ένα πέρασμα είναι εντάξει.

καλημερα enduras και σε ολους.Στην αρχη ηθελα να παρω αυτο το μοντελο που λες αλλα επειδη εχω σκοπο να παρω και κυκλικο τριβειο,σκεφτηκα οτι θα πιανει περισσοτερο χωρο χωρις λογο..Η αληθεια ειναι οτι μαλλον συμφερει καλυτερα να αγορασει καποιος το τριβειο που παιρνει και ταινια καθως η τιμη ειναι σχεδον η ιδια.Καλημερα και παλι σε ολους

Μα για αυτό το λεω!

Άλλη δουλειά κάνει το ένα τριβειο άλλη το άλλο.

Αλλη δουλεια μεν κανει αλλα ειναι και τα δυο εργαλεια σε ενα.
Και spindle sander και belt sander και μάλιστα oscillating.

Δύο ψαλιδακια ήρθαν σήμερα! Ούτε ποτέ, ούτε από που τα είχα παραγγείλει θυμάμαι! Μόνο ότι έδωσα 37 ευρώ στο κουριερ ξέρω!
2ad5520bdef67d32c4e77d4e3bccb600.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δύο ψαλιδακια ήρθαν σήμερα! Ούτε ποτέ, ούτε από που τα είχα παραγγείλει θυμάμαι! Μόνο ότι έδωσα 37 ευρώ στο κουριερ ξέρω!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λεφτά για ποιότητα υπάρχουν! Με το καλό.

Κωστα μετατρέπεται σε αυτο οποια ωρα θελεις! Γι'αυτό ο φιλος επρεπε να επαιρνε την ταινια!

Εγώ θα προτιμούσα να έχω κ τα δύο.
Στην μετατροπή τι πλάτος εργασίας θα είχε η βάση του?

Attachments

• 20190103_114023.jpg
    20190103_114023.jpg
    96.7 KB · Views: 141
  • 20190103_124555.jpg
    20190103_124555.jpg
    56.8 KB · Views: 141
  • 20190103_124543.jpg
    20190103_124543.jpg
    58 KB · Views: 141

Καλοριζικα!!
Την σκουπα την εχεις δοκιμασει Ηλια?

Όχι ακόμα με της μεγάλες σωληνώσεις, με το κυκλωνικό ένα μέτρο σπιράλ στην είσοδο και έξοδο δουλεύει πολύ καλά Μιχάλη.

Κωστα μετατρέπεται σε αυτο οποια ωρα θελεις! Γι'αυτό ο φιλος επρεπε να επαιρνε την ταινια!

Εγώ θα προτιμούσα να έχω κ τα δύο.
Στην μετατροπή τι πλάτος εργασίας θα είχε η βάση του?

Μα για αυτό το λεω!

Αλλη δουλεια μεν κανει αλλα ειναι και τα δυο εργαλεια σε ενα.
Και spindle sander και belt sander και μάλιστα oscillating.

η αληθεια ειναι οτι με τις τιμες που υπαρχουν σε αυτο το μαγαζι δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η καλυτερη επιλογη ειναι να παρεις το τριβειο που παιρνει και ταινια.Ετσι και αλλιως στην αρχη γι αυτο προοριζομουν..Ωστοσο δεν ηταν διαθεσιμο εκεινη την στιγμη και δευτερον φοβηθηκα οτι θα πιανει αρκετα μεγαλυτερο χωρο.Ετσι και αλλιως το συγκεκριμενο το ηθελα πιο πολυ για χρηση σε κλειστες καμπυλες και δεδομενου οτι σκοπευω να αγορασω συντομα ενα κυκλικο τριβειο,ειπα ας παρω αυτο.Οι τιμες για τα δυο αυτα μηχανηματα ειναι παραδοξως ιδιες..Η πραγματικη διαφορα στην αξια τους βρισκονται στο αγγλικο αμαζον..

ναι καταλαβα τι εννοεις και εχεις δικιο..επρεπε να περιμενω λιγο παραπανω μεχρι να ειναι διαθεσιμο..η πιο σωστη επιλογη αναμφιβολα ειναι αυτο που εχει και τα δυο ειδη τριβειου καθως εκτος απο αυτο το τραπεζι παιρνει και κλιση μεχρι και 45 μοιρες

Έπρεπε να ρωτήσεις πρώτα εδώ μωρέ. Από τα παιδιά θα σου έλεγε ο καθένας την γνώμη κ την εμπειρία του καθώς κ από που σε συμφέρει να το αγοράσεις κ εσύ θα έπαιρνες την τελική απόφαση.
Την επόμενη φορά - αγορά -bye-

ναι καταλαβα τι εννοεις και εχεις δικιο..επρεπε να περιμενω λιγο παραπανω μεχρι να ειναι διαθεσιμο..η πιο σωστη επιλογη αναμφιβολα ειναι αυτο που εχει και τα δυο ειδη τριβειου καθως εκτος απο αυτο το τραπεζι παιρνει και κλιση μεχρι και 45 μοιρες

Αν δε το χρησιμοποιησες ισως μπορεις να το αλλαξεις!

Κωστα αυτο που λεω ειναι και τα δυο.

https://www.amazon.de/Triton-oszillierender-Spindel-Bandschleifer-Tspst450/dp/B071YGYR2N

Και εφοσον ειναι στα ιδια λεφτα παίρνεις το belt και εχεις και spindle.

Αυτό ναι. Βέβαια μέχρι να το έφερνε Ελλάδα δεν ξέρω την τελική του τιμή.
Την βάση του όμως την βλέπω κάπως "πλαστική" μάλλον.

ευχαριστω πολυ παιδια ολους σας.Το φορουμ αυτο ειναι απιστευτα φιλικο σε ολους..πραγματικα δεν εχω λογια..ευχαριστω πολυ και παλι