Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπερα στην παρεα.Προχθεσινη παραλαβη απο κεντρο βιδας.Πριονοκορδελα boston hbs 400 απο κεντρο βιδας..Τιμη 930
0d337814409a1cf5e2f9b739f45c9137.jpg
00fc0d2d11ea1f4ac57edd92b8408681.jpg
40ed3d2a9f7c42f369f172a01909d21c.jpg
481df2b27232af2625b8b6d6770a80c9.jpg
2ab16cf235e7dfc4e354d24e7b373077.jpg
5c2483ddf668b74479d5dee5216d6a3f.jpg

Στάλθηκε από το IQ1019N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτη ειναι βαρβατη παραλαβη, τωρα μαλιστα, μιλαμε για πριονοκορδελα των 1500Watt και υψους κοπης 25 εκατοστα. Ευγε νεε μου, καλοριζικη!!!

Τι θα κοβεις με το σεβασμιο αυτο εργαλειο? Πρωτη υλη/σανιδες απο κορμους?

resawing κυριως.Δηλαδη οπως καταλαβαινετε φιλετα ξυλου.Στα χρηματα της ηταν η πιο ισχυρη και με το μεγαλυτερο υψος κοπης,ωστοσο η κινεζια δεν κρυβεται

ευχαριστω πολυ..Λογω φορτου εργασιας δεν εχω προλαβει να την περιεργαστω οσο θα ηθελα.Με την πρωτη ευκαιρια θα κανω ενα review.Στις πρωτες δοκιμες παντως ειχε πολυ εντονους κραδασμους

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

resawing κυριως.Δηλαδη οπως καταλαβαινετε φιλετα ξυλου.Στα χρηματα της ηταν η πιο ισχυρη και με το μεγαλυτερο υψος κοπης,ωστοσο η κινεζια δεν κρυβεται

Αριστος! Resawing στην μεγαλη Boston και κατασκευες/επεξεργασια στην μικρη!!

Τι πλατος κορδελα εχει τωρα επανω? 12μμ η 16μμ?

Οι κραδασμοι συνηθως μειωνονται εως εξαφανιζονται οταν η κορδελα σταθεροποιηθει/βιδωθει σωστα στον παγκο η στο δαπεδο.

Μιχαλη την εχω πουλησει την μικρη απλως ο νεος κατοχος ης δεν την εχει παραλαβει ακομα ενω την εχει πληρωσει..επεξεργασια με την proxxon..Μολις τωρα την μετρησα και το πλατος της κορδελας ειναι 15,2 mm..οσον αφορα τους κραδασμους θα δω απο αυριο τι θα κανω.Καταλαβαινω οτι χρειαζεται βιδωμα στο δαπεδο αλλα αυτο για την ωρα ειναι αδυνατο να γινει..

Δεν ερχεται με το ειδικο τραπεζακι/βαση?

Αν εχεις την Proxxon για μικρη εισαι ο καλυτερος του χωριου!!. Δεν υπαρχει πιο βολικη κορδελα για μικροκατασκευες, απλα δεν υπαρχει.

Τώρα την είδα την νέα παραλαβή ,καλοδούλευτη ,και όπως λέει και ο Κώστας "προσοχή".
Τελικά , η αγορά σοβαρής πριονοκορδέλας πρέπει να είναι η πρώτη και βασική επιλογή όλων των Dyιδων (προσοχή μην το μπερδεύουμε με "Ντιντίδων" προς αποφυγή παρεξηγήσεων ) .Μην σε προβληματίζει η προέλευση Κίνας , όλες Κίνα είναι σήμερα . Ο ντέτσικας έχει και την Makita ,που δεν συγκεντρώνει καλές κριτικές στα φόρα , δείγμα ότι πρέπει να είναι φασόν και όχι ιδιοκατασκευή της Makita .
Καλές δουλειές και πάλι.

Παιδια καλημερα και ευχαριστω πολυ..Εδωσα προτεραιοτητα στην αγορα μιας μεγαλης κορδελας διοτι προοριζεται να ειναι η καρδια του εργαστηριου που σκοπευουμε τους επομενους μηνες να ανοιξουμε με την ξαδερφη μου..ξερω πως ποιοτικα δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη επιλογη ωστοσο μεχρι εκει εφτασε η τσεπη μου..Μολις βρω χρονο θα κανω ενα review γιατι βλεπω οτι υπαρχουν αρκετα παιδια που εχουν ενδιαφερον στο θεμα της πριονοκορδελας..

Μιά ερώτηση.Είπες πως θα τη χρησιμοποιήσεις κυρίως για resawing.Πλάνη-ξεχοντριστήρα έχεις;Και κάτι άλλο,πως και δεν προτιμήσατε κάποια μεταχειρισμένη επαγγελματική που πλέον παίζουν σε αστείες τιμές;

Μιά ερώτηση.Είπες πως θα τη χρησιμοποιήσεις κυρίως για resawing.Πλάνη-ξεχοντριστήρα έχεις;Και κάτι άλλο,πως και δεν προτιμήσατε κάποια μεταχειρισμένη επαγγελματική που πλέον παίζουν σε αστείες τιμές;
Νικόλα έχω εγώ μια αυστριακή . Να σου πω τα υπέρ και τα κατά .
Υπέρ , μεγάλο εύρος κοπής 50+ πόντους , δυνατά μοτέρ .
Κατά , τριφασικό μοτέρ , ογκώδης , θεοβαρες , ακριβές κορδέλες , απαγορευτικές για μικροκατασκευές χωρίς ιδιαίτερη ακρίβεια , συνεχή συντήρηση λάδωμα κλπ .

Τιμή για "καλή" μεταχειρισμένη επαγγελματική 800-1000+ .
Συμπέρασμα , ακατάλληλη για diyer .
Και εγώ που ασχολούμαι επαγγελματικά σκέφτομαι να την δώσω και να πάω σε κάτι μικρότερο , πιο μανιτζεβελο , πιο εύχρηστο .