Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαι γω για τις μικρες διαμετρους θελω εναν καλο απογυμνωτη αλλα δυστυχως μονο αυτος που παρελαβα σημερα κανει αριστη δουλεια, αφου εχει μονο 4 θεσεις για 4 συγκεκριμενες διατομες.

Ευελπιστω οτι ο μαιμου κνιπεξ που παρηγγειλα θα εξασκει λιγοτερη δυναμη στις μικρες διατομες και δεν θα κοβει τα ψιλα καλωδια.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικοι οι απογυμνωτές Μιχάλη. Όντως δύσχρηστος του Lidl για μικρά καλώδια. Το καλοκαίρι πήρα κι εγώ ένα και δεν με ικανοποίησε.
Αυτός από Bangood τι λέει ; παράξενος φαίνεται πάντως.

Αντρέα όμορφο και ποιοτικό εργαλείο το Knipex σου, με γεια.
σε ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από toolspot

Dtd 155
Βιολόγος είναι αλλά θα το δουλέψω και για αλλαγή τροχών.

Κόλλα tidebond και ένα μικρό πιστόλι αερίου. 

Last edited by a moderator:
Kαλοριζικα Νεκταριε, απιθανο το κρουστικο κατσαβιδακι!!!

Παρελαβα και εγω σημερα το τροχιστικο της Scheppach με ενα προσαρτημα που κανει και για τα κοιλα σκαρπελακια. Απο Lefeld Γερμανια.

Scheppach Tiger 2000S
45787306335_fca2454bcd_b.jpg

Θα το συναρμολογισω αλλη μερα καθως επεσαν πολλα μαστορεματα σημερα. Το πρωτο θυμα της δοκιμης θα ειναι η λαμα μιας vintage πλανης (Stanley No.220) του πατερα μου:)

Καλορίζικο και καλοδούλευτο το εργαλείο Μιχάλη.
Μάλλον πρέπει να πάρω τα jigs του Tormek και να ανηφορίσω για δοκιμές. :grandpa:

Merci guys! Μπαμπη ελα να δοκιμασουμε τα jigs που λες. Πανο, κατσε να δω ποσο κανει ο ανταλλακτικος τροχος και θα ενημερωσω:))
Tελειωσα με κατι δουλειες και συναρμολογησα το τροχιστικο για να δουμε αν δουλευει κατ'αρχας και επειτα εαν δουλευει καλα.

46704329511_8f6e101ddc_b.jpg

Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο το μηχανημα κυριως γιατι το μοτερ και οι τροχοι με ελαχιστη ρυθμιση γυριζουν σχεδον τελεια και ευθυγραμμισμενα.
Ειμαι ετοιμος για δοκιμη σε ενα σκαρπελο (το jig που σου βρισκει την γωνια ειναι παρα πολυ χρησιμο) αλλα κατα την μεταφορα απο Γερμανια εσπασε ενα γατζακι της δεξαμενης νερου και η δοκιμη αναβαλλεται για αυριο.

Εδω το γατζακι δεξια που κολληθηκε με σουπερ γκλου (την καλη της Loctite:) και μετα οταν στεγνωσε ντυθηκε/σταθεροποιηθηκε με εποξικο στοκο. Αυριο θα ειναι πιο γερο και απο καινουριο :))
39739318893_c8213361d3_c.jpg

Εδω η αλλη πλευρα της δεξαμενης.
46704329181_99ef80cd80_c.jpg

Ωραίο συναίσθημα να είσαι ικανοποιημένος από την αγορά και τη λειτουργία ενός εργαλείου. πόσο μάλλον αν αυτό έχει και κάποιο α' κόστος.
Οπότε έκανες καλή επιλογή Μάϊκ !!

Πατριωτακι εμενα μου ηρθε με ξεχαρβαλωμένο το μοτερ απο το σωμα.
Μακαρι οι μεταφορεις να ηταν προσεκτικοτεροι στην μεταφορα.
Το εστειλα πισω και αψογο το Lefeld μου πιστώσε τα χρηματα και η αποστολή εγινε δωρεαν.

Πατριωτακι εμενα μου ηρθε με ξεχαρβαλωμένο το μοτερ απο το σωμα.
Μακαρι οι μεταφορεις να ηταν προσεκτικοτεροι στην μεταφορα.
Το εστειλα πισω και αψογο το Lefeld μου πιστώσε τα χρηματα και η αποστολή εγινε δωρεαν.

Ποιο μοντελο πηρες εσυ?

Ελπιζω να ασφαλιζει την πραματια του ο Λεφελντης γιατι βλεπω προβληματα στις μεταφορες. Αν δεν ηθελα να φτιαξω μονος μου το σπασμενο κρεμασταρι της λεκανης θα το εστελνα και γω πισω.

Επισης το αλλο πακετακι που ειχε μεσα ενα προσαρτημα, ειτε μεταχειρισμενο ηταν, ειτε χαλασε στην μεταφορα γιατι μου ηρθε χαλασμενο με σπασμενα κατι πλαστικα. Θα τους στειλω φωτο και email αυριο.

Παίδες αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι έχει έρθει από Lefeld έχουν τα κουσουρακια τους , μικρά ή μεγαλύτερα . Πιστεύω ότι τα εργαλεία που πουλάει είναι εκθεσιακά ή κάτι ανάλογο και δεν οφείλεται στην μεταφορά τους . Και μένα η κορδέλα μου ήταν μεταχειρισμένη με σχεδόν κατεστραμμένη συσκευασία και ένα μικρό χτυπηματακι-βαθουλοματακι στην βάση της . Φαινόταν ότι είχε δουλέψει έστω και για 5 λεπτά και από τις βιδες και τα πατήματα τους ότι είχε μονταριστεί και ξεμονταριστει για να μπει πάλι όπως όπως στην κατεστραμμένη συσκευασία της . Κατά τα αλλά η τιμή και το εργαλείο είναι σουπερ .

Δεν νομιζω να εχει αδικο ο Ηλιας.
Ειναι πολυ πιθανον να ξεφορτωνεi την "σαβουρα του", oποτε εχει, εκτος Γερμανιας. Βεβαια, αν υπαρξει παραπονο η προβλημα, φαινεται να το λυνει αμεσα. ΟΜΩΣ...this is not a good way to do business.

Ισως χρειαστει να το τονισουμε σε επομενη παραγγελια μας. Ο,τι μας στελνει να ειναι απολυτως καινουριο και σφραγισμενο.

Το τροχισμα των κοίλων σκαρπελων είναι το θέμα σε αυτά τα τροχιστικα. Μακάρι να έχεις καλό αποτέλεσμα με τα jigs που έχει. Αν πάλι οχι,τσεκαρε με τον Μπάμπη αν κάθονται καλά τα jigs του Τορμεκ πάνω του. Καλοδουλευτο και να το ευχαριστηθεις! Μάλλον Σ/Κ θα ετοιμάσω και εγώ ένα review του Tormek T4 γιατί πολύ μας παιδεψε το θέμα των τροχιστικων :)

Μερσι Αλεξ!

Σιγουρα το θεμα ειναι τα κοιλα σκαρπελα, αλλα εαν δω οτι μπορει να φερει βολτα ικανοποιητικα και τα υπολοιπα, τοτε θα μου γλυτωσει πααααρα πολυ χρονο και ταλαιπωρια απο γυαλοχαρτα, νερα και πετρες.
Αν και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι η ακολουθια (400), 1000, 3000 και 8000grit σε πετρες νερου/λαδιου ειναι η καλυτερη που υπαρχει για το τελειο τροχισμα/συντηρηση, ελπιζω ο τροχος να κανει καλη και αποδεκτη δουλεια.

Θα το δουμε συντομα!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποιο μοντελο πηρες εσυ?

Ελπιζω να ασφαλιζει την πραματια του ο Λεφελντης γιατι βλεπω προβληματα στις μεταφορες. Αν δεν ηθελα να φτιαξω μονος μου το σπασμενο κρεμασταρι της λεκανης θα το εστελνα και γω πισω.

Επισης το αλλο πακετακι που ειχε μεσα ενα προσαρτημα, ειτε μεταχειρισμενο ηταν, ειτε χαλασε στην μεταφορα γιατι μου ηρθε χαλασμενο με σπασμενα κατι πλαστικα. Θα τους στειλω φωτο και email αυριο.

Παίδες αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι έχει έρθει από Lefeld έχουν τα κουσουρακια τους , μικρά ή μεγαλύτερα . Πιστεύω ότι τα εργαλεία που πουλάει είναι εκθεσιακά ή κάτι ανάλογο και δεν οφείλεται στην μεταφορά τους . Και μένα η κορδέλα μου ήταν μεταχειρισμένη με σχεδόν κατεστραμμένη συσκευασία και ένα μικρό χτυπηματακι-βαθουλοματακι στην βάση της . Φαινόταν ότι είχε δουλέψει έστω και για 5 λεπτά και από τις βιδες και τα πατήματα τους ότι είχε μονταριστεί και ξεμονταριστει για να μπει πάλι όπως όπως στην κατεστραμμένη συσκευασία της . Κατά τα αλλά η τιμή και το εργαλείο είναι σουπερ .

Δεν νομιζω να εχει αδικο ο Ηλιας.
Ειναι πολυ πιθανον να ξεφορτωνεi την "σαβουρα του", oποτε εχει, εκτος Γερμανιας. Βεβαια, αν υπαρξει παραπονο η προβλημα, φαινεται να το λυνει αμεσα. ΟΜΩΣ...this is not a good way to do business.

Ισως χρειαστει να το τονισουμε σε επομενη παραγγελια μας. Ο,τι μας στελνει να ειναι απολυτως καινουριο και σφραγισμενο.

Καλημέρα, και από εμένα. Συμφωνώ, προσυπογράφω και επαυξάνω στα παραπάνω γραφόμενα... Τρεις φορές έχω παραγγείλει από lefeld και τις τρεις φορές το προϊόν είτε ήρθε, εμφανώς χτυπημένο, είτε ταλαιπωρημένο τουλάχιστον... Δεν ξέρω αν φταίνε οι μεταφορείς, όπως τουλάχιστον μου απάντησε το lefeld, ή απλά διώχνει την σαβούρα του και τα εκθεσιακά όπως προαναφέρθηκε.... Το αναφέρω, απλά για να καταγραφεί ότι το 3 στα 3, και η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση και από άλλα μέλη του forum παύει να είναι σύμπτωση...