Tι παραλάβαμε σήμερα..

χχαχαχα σε ειδε νοικοκυρη και πηγε να σε φιλεψει με εξτρα συμβουλες μαγειρικης :)))

Moυ θυμιζει λιγο το Proxxon αυτο το φλογιστρακι, ιδιως η βαση του. Καλοδουλευτο!

Πολυ χρησιμα και βολικα αυτα τα φλογιστρακια. Χτες μολις ζεσταινα εναν πλαστικο σωληνα για να τον ανοιξω και να κανω ενα ανταπτορακι που ηθελα για ενα κυκλωνικο εξαρτημα, για να μπαινει στο σκουπακι της Μακιτα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

χχαχαχα σε ειδε νοικοκυρη και πηγε να σε φιλεψει με εξτρα συμβουλες μαγειρικης :)))

Ναι, για νοικοκύρη με είδε ή για μάγειρα; Μάγειρας χωρίς τατουάζ γίνεται;

Την επόμενη φορά που θα χρειαστείς φόρμες σιλικόνης για υγρό γυαλί ξανά πήγαινε στην ίδια. Παίζει να σε έχει για πρότυπο του νοικοκύρη αντρα μετά!

Ωραίος Μπάμπη! Αντέ και μια χύτρα τώρα! Ο ανιχνευτής Μιχάλη είναι από εδώ https://protool.gr/fluke-1ac-ii-endeiktiko-tasews-200-1000-vac-me-diakopth
Σίγουρα το ρεύμα θέλει προσοχή. Πιο πολύ σαν διαγνωστικό βλαβών το θέλω, σε κομμένο καλώδιο, αποαυνσεμςνςς επαφές κλπ.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μην το εμπιστεύεσαι αυτό για αυτά που είπες.Καλυτερα πολύμετρο...
Αυτό ειναι περισσότερο για να βρεις την ασφάλεια στον πίνακα όταν είσαι μόνος σου.

Καλορίζικα όλα κύριοι!

Μην το εμπιστεύεσαι αυτό για αυτά που είπες.Καλυτερα πολύμετρο...
Αυτό ειναι περισσότερο για να βρεις την ασφάλεια στον πίνακα όταν είσαι μόνος σου.

Καλορίζικα όλα κύριοι!
Ένα πορτατιφ που δεν λειτουργεί, ακολουθώντας το καλώδιο, βλέπεις που σταματά να έχει τάση, χωρίς να χρειαστεί να το απογυμνωσεις και εντοπίζεις το πρόβλημα.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα
Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές σας.
Ναι κινεζικες ειναι ολες οι ιμιτασιον. Ακομα και αυτες που εχω παρει για τις φωτογραφικες μου μηχανες. Οι περισσοτερες ειναι μια χαρα, δεν εχω προβλημα με αυτο.

Αρα οταν ευκαιρισεις Παναγιωτη, βαλε ενα λινκ απο τον Γερμανο Ebay να το εχω υποψη.

Μιχάλη, εδώ το λινκ του Γερμανού στο Ebay

Κάνε offer για καλύτερη τιμή. Απ´ ότι βλέπω έχει πιο φτηνότερη τιμή απ' ότι τις πήρα.

δείτε γενικά εδώ.

Πολλές παραλαβές βλέπω και μάλιστα ποιοτικές! Μαστόρια καλοδούλευτα όλα. :a0210:

Πήρα κι εγώ κάτι ψιλοπράγματα σήμερα, ένα απ´ αυτά ήταν και το φλογιστράκι αυτό. Το προηγούμενο που είχα μου χάλασε και είπα να το αντικαταστήσω με κάποιο με ηλεκτρονική ανάφλεξη.
Αυτό το πήρα απ´ το cook-shop κι όταν πήγα να πληρώσω η κυρία στο ταμείο μου λέει:
- Θα σας πω κι ένα κόλπο για όταν καίτε τη ζάχαρι στην creme brulee...
- Κυρία μου ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πρόκειται ποτέ μ´ αυτό να κάψω ζάχαρι σε creme brulee...
Ρόμπα γίναμε... :p

Κρίμα ρε Μπάμπη, έπρεπε να την αφήσεις να σου πει το κόλπο, όλο και κάτι θα μαθαίναμε. :flipout:
Ασε που η brulee τα σπάει.

Το fluke ΔΕΝ ειναι για ανιχνευση καλωσιων εντος τοιχου!
Ειναι για ανιχνευση παρουσιας τασης ακουμπωντας το πανω στο καλωδιο χωρις να χρειαστει να εχεις γυμνο αγωγο. Ευρεση κυκλωματων, ανιχνευση τασης σε καλωδια και πριζες.

Κυριακο θα δω και θα ενημερωσω.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το fluke ΔΕΝ ειναι για ανιχνευση καλωσιων εντος τοιχου!
Ειναι για ανιχνευση παρουσιας τασης ακουμπωντας το πανω στο καλωδιο χωρις να χρειαστει να εχεις γυμνο αγωγο. Ευρεση κυκλωματων, ανιχνευση τασης σε καλωδια και πριζες.

Κυριακο θα δω και θα ενημερωσω.
Η fluke είναι εγγυήση!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κρίμα ρε Μπάμπη, έπρεπε να την αφήσεις να σου πει το κόλπο, όλο και κάτι θα μαθαίναμε. :flipout:

Καλά λές.
"Μάθε τέχνη κι άστηνε..."

Καλημέρα
Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές σας.

Κάνε offer για καλύτερη τιμή. Απ´ ότι βλέπω έχει πιο φτηνότερη τιμή απ' ότι τις πήρα.

δείτε γενικά εδώ.

Εγώ νόμιζα ο Bruce Lee τα σπάει...😙😂

Πολλές παραλαβές βλέπω και μάλιστα ποιοτικές! Μαστόρια καλοδούλευτα όλα. :a0210:

Πήρα κι εγώ κάτι ψιλοπράγματα σήμερα, ένα απ´ αυτά ήταν και το φλογιστράκι αυτό. Το προηγούμενο που είχα μου χάλασε και είπα να το αντικαταστήσω με κάποιο με ηλεκτρονική ανάφλεξη.
Αυτό το πήρα απ´ το cook-shop κι όταν πήγα να πληρώσω η κυρία στο ταμείο μου λέει:
- Θα σας πω κι ένα κόλπο για όταν καίτε τη ζάχαρι στην creme brulee...
- Κυρία μου ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πρόκειται ποτέ μ´ αυτό να κάψω ζάχαρι σε creme brulee...
Ρόμπα γίναμε... :p

Μπάμπη δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι, απλά η αγορά που έκανες έτυχε να συμπέσει με τον νέο κύκλο εκπομπών του Master Chef, οπότε δικαιολογημένα μάλλον η κυρία στο ταμείο μπερδεύτηκε.... :flipout: :a0210:

Μπάμπη δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι, απλά η αγορά που έκανες έτυχε να συμπέσει με τον νέο κύκλο εκπομπών του Master Chef, οπότε δικαιολογημένα μάλλον η κυρία στο ταμείο μπερδεύτηκε.... :flipout: :a0210:

Να το πάρω χαλαρά λές, έ;

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

δείτε γενικά εδώ.

Nα'σαι καλα Παναγιωτη! Οι καλυτερες τιμες που εχω δει απο τετοιες μπαταριες!

Ισως παρω τις 6αρες μπαταριες για τα αλυσοπριονα, το φαλτσοπριονο και κανα δυο αλλα ενεργοβορα εργαλεια που δεν με πειραζει το εξτρα βαρος της μεγαλης μπαταριας.

Παραγγελία την ίδια ημέρα με την σπαθοσέγα της Ryobi από Αγγλία. Χτές ήρθε η σπαθοσέγα με την DHL από Ιταλία και σήμερα η λάμες με ELTA!

IMG-20190131-140023.jpg

Kαλοδουλευτες οι λαμες με την καινουρια σπαθοσεγα Παναγιωτη! Σε καποια φαση πες αν φθειρονται γρηγορα. Το σετακι φαινεται VFM!
Κρατω το λινκ σε περιπτωση που κανουν δουλεια, γιατι καλες ειναι οι Bosch αλλα ειναι ακριβες.

+++++

Παρελαβα ενα ακομα βιβλιαρακι αυτη την φορα για σουπερ ακονισματα :)

46191341004_9d9652589d_b.jpg

Ολο και καποιο καινουριο πραμα μαθαινουμε διαβαζοντας ενα ειδικο βιβλιο, οσο και καλα να (νομιζουμε οτι) ξερουμε το θεμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια!
Το κουνηματακι ειναι φυσιολογικο για τα κρουστικα. Το θεμα ειναι να μην ειναι εκκεντρο. Εδω δεν ειναι το BD των 40 που πηρα, θα ειναι αυτο να μου πεις;..
Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την παραλαβή που είχα προχθές με το dewalt dcd795d2 απο praktiker σχεδόν σε ολα τα τρυπανια που εχω δοκιμάσει δεν γυρνάει ιδια ακόμα και σε τρυπανακι απο dremel 3,2 παρατηρώ καποια ομοκεντρη κίνηση αλλα οχι στο τσοκ μονο στο τρυπάνι δεν ειναι πολύ αλλα υπάρχει αγορασα σημερα και καινούργιο Stanley 6 mm και κανει τα ιδια στο skroutz στα σχόλια ενας αγοραστής το αναφέρει αυτο αλλα με την χρήση στρώνει και δεν το κανει μετά δεν ξερω ειναι φυσιολογικό να το κανει αυτο; απ'οτι διαβασα σε μια αναζήτηση που εκανα πολλοί το εχουν αυτο το πρόβλημα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για δοκιμασε να βαλεις τα τρυπανια λιγο πιο βαθεια μεσα στο τσοκ.

Παντως, εκτος εαν ασχολησει με φασον δουλειες για την ΝASA, θα σου ελεγα να μην σε απασχολει η μικρη ταλαντευση. Λιγο πολυ ολα τα τρυπανια την εχουν αδιακριτως μαρκας.

Για δοκιμασε να βαλεις τα τρυπανια λιγο πιο βαθεια μεσα στο τσοκ.

Παντως, εκτος εαν ασχολησει με φασον δουλειες για την ΝASA, θα σου ελεγα να μην σε απασχολει η μικρη ταλαντευση. Λιγο πολυ ολα τα τρυπανια την εχουν αδιακριτως μαρκας.
Ευχαριστώ στα κρουστικα συμβαίνει αυτό συχνά απ'οτι κατάλαβα μπορεί όμως να στρώσει μετα απο κάποια χρήση,θα κανω μερικές δοκιμές σε τσιμέντο αν έγραψα σε λάθος θέμα παρακαλώ να μεταφερθεί στο σωστό

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk