Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ξερω αν ειναι εξειδικευμενη απλα φορωντας την κουβαλησα καμια 10αρια 20κιλα σακια με κονιαματα.
Η μεση μου ηταν σταθεροτατη και ενιωθα πολυ καλυτερα απο οταν δεν την φορουσα.
Σημερα που εχω τακτοποιηση στο εργαστηρι ξυλειας και κορμων θα την παρω μαζι.

Εχω πάρει διάφορες ζώνες και το συμπέρασμα.ειναι ότι ο τρόπος και η σταση που σηκώνεις το βάρος είναι το συμαντικο...τα υπολοιπα είναι δευτέρευουσας βοήθειας..
...Όσο και εάν φανεί παρεξενο μια ζωνη Α.Τ. του στρατου κάνει εξίσου πολύ καλή δουλειά....

Παραλαβη απο Praktiker Παλληνης (3 εμειναν πλεον απο τα 200 τεμαχια που εφερε το καταστημα).

Μου το εφερε φιλος και θα μου το αφησει μεχρι να γυρισει για να το τεσταρω. Nαυτικος ειναι και φευγει αυριο ταξιδι για Κινα..

Stanley 18v Βrushless κρουστικο δραπανοκατσαβιδο
47008301532_d0dc78fc66_c.jpg

Η πρωτες εντυπωσεις -ΑΡΙΣΤΕΣ! Λες και κραταω το αντιστοιχο Dewalt!! Eιναι ουσιαστικα ιδια σε εμφανιση, ποιοτητα κατασκευης και εργονομια.

Αναλυτικη περιγραφη στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας. Ειμαι πραγματικα εντυπωσιασμενος και απο την ποιοτητα και απο την τιμη!!

Αναμενουμε τις εντυπωσεις σου....ακομα δεν αξιωθηκα να το χρησιμοποιησω....

Πολλα εργαλεια της Stanley μοιαζουν με τις Dewalt..με οτι αυτο συνεπαγεται...

Η κυρια διαφορα ειναι οτι Dewalt μπορει να δουλευει συνεχες ωραριο, καθε μερα επειδη ειναι επαγγελματικο. Οπως και ολα τα αντιστοιχα επαγγελματικα εργαλεια.
Τα εξαρτηματα, τα γραναζια και το μοτερ ειναι καλυτερης ποιοτητας στα επαγγελματικα για να αντεχουν. Αυτο που ΔΕΝ βλεπουμε κανει την διαφορα.

Οπως ακριβως τα πρασινα και τα μπλε bosch. Ας παρουμε τα 10βολτα που τσεκαρα προ καιρου. Απο δυναμη και εργονομια ειναι περιπου, για να μην πω ακριβως, τα ιδια.
Ομως η αντοχη στην συνεχη χρηση ειναι διαφορετικη. Τα μπλε ειναι πιο ανθεκτικα στην χρηση και την φθορα.

Οι πρωτες εντυπωσεις απο διατρηση σε πετρα με 8μμ τρυπανι και σε ξυλο με 16μμ τρυπανι φτερου ειναι παρα πολυ καλες. Ιδιες με αυτες του ισχυρου 18βολτου DIY brushless Ryobi.

Η κυρια διαφορα ειναι οτι Dewalt μπορει να δουλευει συνεχες ωραριο, καθε μερα επειδη ειναι επαγγελματικο. Οπως και ολα τα αντιστοιχα επαγγελματικα εργαλεια.
Τα εξαρτηματα, τα γραναζια και το μοτερ ειναι καλυτερης ποιοτητας στα επαγγελματικα για να αντεχουν. Αυτο που ΔΕΝ βλεπουμε κανει την διαφορα.

Οπως ακριβως τα πρασινα και τα μπλε bosch. Ας παρουμε τα 10βολτα που τσεκαρα προ καιρου. Απο δυναμη και εργονομια ειναι περιπου, για να μην πω ακριβως, τα ιδια.
Ομως η αντοχη στην συνεχη χρηση ειναι διαφορετικη. Τα μπλε ειναι πιο ανθεκτικα στην χρηση και την φθορα.
Συγουρα τα ποιοτικότερα ανταλλακτικά παίζουν ρόλο στην βιωσιμότητα ενός εργαλείου....και φυσικά υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους...

Απλώς με την λέξη " μοιαζουν" αναφερόμουν σε βαθύτερη έννοια με την λογική ότι εφόσον τα Stanley και τα Dewalt είναι ενας ομιλος πια υπάρχει το ενδεχόμενο πολλά απο τα εργαλεία,οχι ολα,να έχουν κοινή παραγωγή κατασκευης ώστε να κατέβει το κόστος...οι συγχωνεύσεις αποσκοπούν στο κέρδος...
Άσε δε που οι τεχνολογίες μοιράζονται σε μεγάλο βαθμό ωστε να εξελλισεται η μια με την αλλη...
Άρα το ενδεχόμενο τα εργαλεία να ίδια και εσωτερικά εκτός από το περίβλημα είναι μεγάλο..
Θαρρω οτι ένα μικρό παράδειγμα είναι η δική σου σημερινη θετική εντύπωση ως προς το εργαλείο....που μόνο φτηνό δεν ειναι(τα 99 ευρώ μόνο στο πρακτικέρ παιζουν) καθώς στο skrouz κάτω από 190-200 δεν το βρίσκεις....

[QUOTE=KOSSTV

Ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Νόμος απαράβατος!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ!
Έχουν μπει ήδη στην εργαλειοθηκη της δουλειάς και χρησιμοποιηθεί.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι μια βορτσα που παιζει τον αντιστοιχο ρολο γυαλοχαρτου 120 κοκκωσης αλλα για ανισοπεδη λειανση επιφανειων.
Εχεις δει που φτιαχνουν ενα κομματι ξυλο με ενα ειδος παλαιωσης?

WB_SiC_Strukturieren.jpg

s-l1600.jpg

Nαι ειναι για δραπανο, νομιζω οτι εχω κατι τετοιο.
Αυτο θελει δραπανο ρευματος ομως καθως τρωει πολυ ευκολα την μπαταρια καθως θελει την γρηγορη ταχυτητα.

Αυτή την εξειδικευμένη βούρτσα γυαλίσματος πρώτη φορά βλέπω. καλή φαίνεται πάντως. τώρα αν κάνει δουλειά εσύ θα μας πεις Κυριάκο.

Πάντως δύο σαρακοστές που έκανε να έρθει είναι θέμα. άντε τώρα να έχεις δώσει κι ένα σκασμό λεφτά..

Καλοδούλευτες !!