Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπέρα και καλοδουλευτα όλα.
Κώστα μπορείς να πεις την άποψη σου για το σετ καστανιας; Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα αξιοπρεπές σετ 1/2". Κυρίως για καρυδακια που να μπορώ να τα βάλω στο παλμικό χωρίς να τρεμω μην διαλυθούν στο πρώτο ζορισμα.

Ωραίες παραλαβές Κώστα. τα Stanley φαίνονται αρκετά ποιοτικά. καλορίζικα και καλές εργασίες.
Επίσης πολύ πριονοκορδέλα βλέπω. θα δουλέψεις υπερωρίες μου φαίνεται. -bye-

Σας ευχαριστώ.

Γιώργο δεν θέλω να ακούω άλλο την λέξη "υπερωρίες".

Την συλλογή με τα καρυδάκια την πήρα για χρήση σαν .....εργαλεία χειρός. Είναι αρκετά ποιοτικά & εργονομικά. Σε λογική χρήση θα αντέξουν & στην χρήση τους με παλμικό.
Για εκεί βέβαια, λόγω & της επαγγελματικής μου ενασχόλησης έχω άλλες συλλογές (Facom - Hazet).

Ποτηροκορώνες μπετού κλπ της ΜΑΚΙΤΑ στα 40, 50, 65, 82 mm.
Στέλεχος SDS plus της Makita στα 370 mm & κεντροτρύπανο της Milwaukee όλα Γερμανικής κατασκευής από τοπικό κατάστημα.

Καλοριζικα συναδελφοι.

Ηρθε και το τελευταιο βιβλιαρακι, ενα ακομα για ακονισμα, και κλεισαμε το κεφαλαιο τορνος και τροχισματα, η βιβλιοθηκη ειναι πληρης.
Μαζι και 2 παστες γυαλισματος (honing) για μετα το τροχισμα αλλα θα τις χρησιμοποιησω για γυαλισμα υγρου γυαλιου.

40182412793_b565fbcdf8_c.jpg

Οπως βλεπετε στο εξωφυλο, ο σεβασμιος γεροντας ειναι ετοιμος και προθυμος να μου μεταλαμπαδευσει γνωσεις αιωνων για το ακονισμα και που αχορταγα θα ρουφηξω σα σφουγγαρι.:drool1:

Ηρθαν επισης και κατι πανακριβα τρυπανακια SDS για ενα φιλο, αλλα θα τα παρουσιασει εκεινος αν θελει οταν τα παραλαβει. Αχνοφαινονται στην κορυφη της φωτο.

Σας ευχαριστώ.

Γιώργο δεν θέλω να ακούω άλλο την λέξη "υπερωρίες".

εμ αφού το έχεις παρα κάνει ρε παιδί μου. η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, για κανόνισε..
καλορίζικα τα makita σου και οι λάμπες.

Μιχάλη με γεια και σε σένα. καλό διάβασμα. ελπίζω να αποκομίσεις αρκετές γνώσεις από τις συμβουλές του γέροντα.

Γιώργο σε αυτές τις καταστάσεις πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά ότι δεν είσαι ελέφαντας αλλιώς δεν.....!

:grandpa:
Ποτηροκορώνες μπετού κλπ της ΜΑΚΙΤΑ στα 40, 50, 65, 82 mm.
Στέλεχος SDS plus της Makita στα 370 mm & κεντροτρύπανο της Milwaukee όλα Γερμανικής κατασκευής από τοπικό κατάστημα.
Εισαι ετοιμος κ για τοποθετησεις κλιματιστικων!