weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Καλοδουλευτα Δημητρη!!!
Να πάρεις την κανουλα αυτοματης πληρωσης για το μπετόνι της Stihl είναι ολα τα λεφτα!
Κωστη Καλοδουλευτο το κιτρινακι!
Eυχαριστώ Κυριάκο,ήδη ήθελα να το αγοράσω μαζί με τό μπιτόνι,αλλά δέν τό είχαν ετοιμοπαράδωτο σέ 3 μαγαζιά τής stihl πού γύρισα καί τό παρήγγειλα,μεγάλη ευκολία η βαλβίδα αυτόματης πλήρωσης καυσίμου.
Ευχαριστώ παιδες....θα το τιμήσω λείαν σύντομος...
Καλορίζικα και αυτά Δημήτρη....
Τελικά αυτό το καροτσάκι της Boreman έχει επιτυχία...
Εγώ πάντως το βλέπω πολύ στιβαρό...μετέφερα ήδη μια κουζινα με άνεση....αντέχει άνετα τα 40-50 κιλά...
Ευχαριστώ Κωστή.
Επειδή δουλεύω τά μεγάλα καρότσια στίς φωτό μέ τίς δύο ρόδες,αυτό όπως είναι φυσικό φαίνεται καί είναι πιό αδύναμο από αλουμίνιο,καί έτσι δέν θέλω να το ζορίσω πάνω από τά 50 κιλά,αλλά σίγουρα θά τό δώ στήν πράξη.
Ναι, κατι τετοιο νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο -με φουσκωτες ροδες- για σκαλες.
Δεν το εχω παρει ακομα γιατι δεν ξερω αν η πλατφορμα φορτωματος μπροστα, 35 εκατοστων μηκους και 20 εκ. πλατους ειναι αρκετη για οικιακες συσκευες.
Εχει κανεις αποψη περι του θεματος? ειναι αυτη η μικρη πλατφορμα αρκετη για οικιακες συσκευες. Ολα τα καροτσια παρομοιες διαστασεις εχουν για την πλατφορμα φορτωσης.
Μιχάλη γιά σκάλες είναι τά καρότσια μέ τίς 6 ρόδες,3 από κάθε πλευρά πού γυρίζουν καί εναλλάσσονται όταν ανεβαίνουν τά σκαλοπάτια.
Κάτι σάν αυτό θέλεις γιά σκάλες,καί στιβαρή μεταλλική, κατασκευή,όχι αλουμίνιο.
Τό μόνο πού βλέπω τά καρότσια γιά σκάλες έχουν συμπαγή ρόδες καί όχι μέ αέρα,αλλά καλύτερα από τήν μιά μήν έχεις φουσκώματα-ξεφουσκώματα,σκασίματα κ.τ.λ,απλά οι συμπαγές ρόδες δέν έχουν αυτή τήν ομαλή αμορτισεροειδή κύλιση,αλλά με το καρότσι μεταφοράς δέν κάνεις χιλιόμετρα.