Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα Δημητρη!!!
Να πάρεις την κανουλα αυτοματης πληρωσης για το μπετόνι της Stihl είναι ολα τα λεφτα!

Κωστη Καλοδουλευτο το κιτρινακι!

Eυχαριστώ Κυριάκο,ήδη ήθελα να το αγοράσω μαζί με τό μπιτόνι,αλλά δέν τό είχαν ετοιμοπαράδωτο σέ 3 μαγαζιά τής stihl πού γύρισα καί τό παρήγγειλα,μεγάλη ευκολία η βαλβίδα αυτόματης πλήρωσης καυσίμου.

Ευχαριστώ παιδες....θα το τιμήσω λείαν σύντομος...

Καλορίζικα και αυτά Δημήτρη....

Τελικά αυτό το καροτσάκι της Boreman έχει επιτυχία...
Εγώ πάντως το βλέπω πολύ στιβαρό...μετέφερα ήδη μια κουζινα με άνεση....αντέχει άνετα τα 40-50 κιλά...

Ευχαριστώ Κωστή.
Επειδή δουλεύω τά μεγάλα καρότσια στίς φωτό μέ τίς δύο ρόδες,αυτό όπως είναι φυσικό φαίνεται καί είναι πιό αδύναμο από αλουμίνιο,καί έτσι δέν θέλω να το ζορίσω πάνω από τά 50 κιλά,αλλά σίγουρα θά τό δώ στήν πράξη.

Ναι, κατι τετοιο νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο -με φουσκωτες ροδες- για σκαλες.
Δεν το εχω παρει ακομα γιατι δεν ξερω αν η πλατφορμα φορτωματος μπροστα, 35 εκατοστων μηκους και 20 εκ. πλατους ειναι αρκετη για οικιακες συσκευες.

Εχει κανεις αποψη περι του θεματος? ειναι αυτη η μικρη πλατφορμα αρκετη για οικιακες συσκευες. Ολα τα καροτσια παρομοιες διαστασεις εχουν για την πλατφορμα φορτωσης.

Μιχάλη γιά σκάλες είναι τά καρότσια μέ τίς 6 ρόδες,3 από κάθε πλευρά πού γυρίζουν καί εναλλάσσονται όταν ανεβαίνουν τά σκαλοπάτια.

Κάτι σάν αυτό θέλεις γιά σκάλες,καί στιβαρή μεταλλική, κατασκευή,όχι αλουμίνιο.
Τό μόνο πού βλέπω τά καρότσια γιά σκάλες έχουν συμπαγή ρόδες καί όχι μέ αέρα,αλλά καλύτερα από τήν μιά μήν έχεις φουσκώματα-ξεφουσκώματα,σκασίματα κ.τ.λ,απλά οι συμπαγές ρόδες δέν έχουν αυτή τήν ομαλή αμορτισεροειδή κύλιση,αλλά με το καρότσι μεταφοράς δέν κάνεις χιλιόμετρα.

Τα εχω δει αυτα με τις 6 ροδες αλλα ειναι βαρια και ακριβα.
Ισως να αξιζουν για μεταφορα απο σκαλες αν και νομιζω οτι και τα καροτσια με τις μεγαλες φουσκωτες ροδες των 250μμ διαμετρου πρεπει να κανουν δουλεια και απο τις σκαλες.

Με γειά Δημήτρη τα εργαλεία.
Αυτό για τα ξύλα το έχω στο χωριό κάνα δύο χρόνια τώρα και είναι μια χαρά.Παλια τα φτιάχναμε με ξύλα και τα λέγαμε...γαϊδάρες!
Ίδιο καρότσι κοίταγα σήμερα στο Leroy και στα 25.Το δικό σου φαίνεται καλύτερο.

Μιχάλη κάνει η επιφάνεια, γιατί η συσκευή πατάει μόνο στη μία κάτω της πλευρά όταν μετακινείται.
Για σκάλες κάτι τέτοιο με 6 Ρόδες θα σου έλεγα και εγώ.
Δεν το έχω δουλέψει,το έχω δεί όμως στην πράξη,χωρίς να δώσω τότε σημασία.

Τα εχω δει αυτα με τις 6 ροδες αλλα ειναι βαρια και ακριβα.
Ισως να αξιζουν για μεταφορα απο σκαλες αν και νομιζω οτι και τα καροτσια με τις μεγαλες φουσκωτες ροδες των 250μμ διαμετρου πρεπει να κανουν δουλεια και απο τις σκαλες.

Kάνουν δουλειά Μιχάλη καί μέ τίς δύο μεγάλες φουσκωτές ρόδες,απλά λίγο πιό κουραστικό από τίς 6 ρόδες.
Οσο γιά τά ακριβά καί βαριά δέν είναι τεράστιες οι διαφορές 50-55 ευρώ καί 10 κιλά μέ δυό ρόδες,70 ευρώ καί 14 κιλά με 6 ρόδες.

Με γειά Δημήτρη τα εργαλεία.
Αυτό για τα ξύλα το έχω στο χωριό κάνα δύο χρόνια τώρα και είναι μια χαρά.Παλια τα φτιάχναμε με ξύλα και τα λέγαμε...γαϊδάρες!
Ίδιο καρότσι κοίταγα σήμερα στο Leroy και στα 25.Το δικό σου φαίνεται καλύτερο.

Μιχάλη κάνει η επιφάνεια, γιατί η συσκευή πατάει μόνο στη μία κάτω της πλευρά όταν μετακινείται.
Για σκάλες κάτι τέτοιο με 6 Ρόδες θα σου έλεγα και εγώ.
Δεν το έχω δουλέψει,το έχω δεί όμως στην πράξη,χωρίς να δώσω τότε σημασία.

Ευχαριστώ Πάνο.
Τό είχα δεί καί τo σπαστό καρότσι του Leroy,το είχα περιεργαστεί εξονυχιστικά όπως ξέρεις ότι κάνω πάντα ..... απλά μέ χάλασε ότι οι βάσεις γιά τίς ρόδες ήταν από πλαστικό,καί όχι από μέταλλο σάν τού Bormann.

Πολύ μου αρέσουν αυτά που παρέλαβες αγαπητέ γείτονα. χρήσιμο και το καρότσι αλλά και το καβαλέτο κοπής. πολύ καλή και φθηνή η επιλογή σου, μπράβο !!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ μου αρέσουν αυτά που παρέλαβες αγαπητέ γείτονα. χρήσιμο και το καρότσι αλλά και το καβαλέτο κοπής. πολύ καλή και φθηνή η επιλογή σου, μπράβο !!

Nα σαι καλά Γιώργο,σέ ευχαριστώ,καλό βράδυ.

Kάνουν δουλειά Μιχάλη καί μέ τίς δύο μεγάλες φουσκωτές ρόδες,απλά λίγο πιό κουραστικό από τίς 6 ρόδες.
Οσο γιά τά ακριβά καί βαριά δέν είναι τεράστιες οι διαφορές 50-55 ευρώ καί 10 κιλά μέ δυό ρόδες,70 ευρώ καί 14 κιλά με 6 ρόδες.

Ευχαριστώ Πάνο.
Τό είχα δεί καί τo σπαστό καρότσι του Leroy,το είχα περιεργαστεί εξονυχιστικά όπως ξέρεις ότι κάνω πάντα ..... απλά μέ χάλασε ότι οι βάσεις γιά τίς ρόδες ήταν από πλαστικό,καί όχι από μέταλλο σάν τού Bormann.
Γνωστές οι ερευνητικές σου ιδιότητες μάστορα,πράγμα που έχει σαν συνέπεια να πάρω το ίδιο με αυτό που πήρες,χωρίς να ασχοληθώ με τίποτα!!!

Καλορίζικα Δημήτρη!
Ωραίες και χρήσιμες οι παραλαβές σου.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα Κωστή!
Τι εργαλείο είναι αυτό?
Θηρίο κανονικό. Έχεις ξεφύγει εσύ.
Καλορίζικο και καλοδούλευτο.καλες αναροφησεις δεν λέω, είναι αυτονόητο ότι θα έχει...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα Κωστή!
Τι εργαλείο είναι αυτό?
Θηρίο κανονικό. Έχεις ξεφύγει εσύ.
Καλορίζικο και καλοδούλευτο.καλες αναροφησεις δεν λέω, είναι αυτονόητο ότι θα έχει...

Καλημέρα. Αλλάζουν σιγά - σιγά οι απαιτήσεις του ......συστήματος.

Μπράβο, καλά σου μπήκε η βδομάδα... Να πάρεις και μια αντίστοιχη για την κυρία του σπιτιού..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο, καλά σου μπήκε η βδομάδα... Να πάρεις και μια αντίστοιχη για την κυρία του σπιτιού..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα
Σε ευχαριστώ. Η κύρια είναι ήδη super εξοπλισμένη.

Αν παρει αντιστοιχη στην κυρια του σπιτιου θα τουτην φερει στο κεφαλι...
Χαχαχαχα

Καλοδουλευτη Κωστααααααα!!!

Καλημέρα Κυριάκο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Τι θα κάνεις μ´αυτό ρε κουμπάρε; Αποστράγγιση στη Τσιβλού; -bye-
Καλορίζικη και καλοδούλευτη μάστορα!