Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα Δημήτρη!
Ωραίες και χρήσιμες οι παραλαβές σου.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nα σαι καλά Κώστα,σέ ευχαριστώ.

Πολυ καλο ακουγεται!

Σημερινη παραλαβη απο banggood https://www.banggood.com/290mm-Flex...p-1006356.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Eξαρτημα για δραπανα για βιδωματα σε περιορισμενους χωρους.

Της πλακας φαινεται, αλλα ειναι πολυ ελαφρυτερο και πιο βολικο απο το γομαρι γωνιακο τσοκ της wolfcraft.

Καλοδούλευτο Μιχάλη,καλά βιδο-ξεβιδώματα.

Σημερινά ψιλο-αναλώσιμα λάδια,μπουζί,καί διαλυτικά ρητίνης-καθαριστικά.

diafor11.jpg

diafor10.jpg

diafor12.jpg

Καλοριζικα τα καλουδια μαστορες!
Μπαμπη ακομα το εχω και λειτουργει το πρωτο αλυσοπριονο ρευματος που πρωτοεφερε το Lidl :)))
Δημητρη, τι ακριβως ειναι τα συγκεκριμενα διαλυτικα ρητινης? Καθαριζουν την ρητινη των πευκων απο την αλυσιδα?

Μου ηρθαν οταν ελειπα και τα ανταλλακτικα γυαλοχαρτα για το τριβειο scheppach που αγορασαμε απο Lefled.
32470165287_248ec54fe8_c.jpg

https://www.ebay.com/itm/3-Pack-1-x...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

k. Babis κατέβα προς Πειραιά μεριά σε κάνα καλό Μηχανουργείο κ ζήτα να σου φτιάξει κάνα τζιμανι ένα νέο ή δύο καλύτερα γρανάζια.
Πρέπει να είχε ξεχάσει την λέξη γρασσο ή καθάρισμα το μηχανάκι σου.

Μπάμπη εγώ που είχα πάρει της Florabest είναι πολύ καλό για την δουλειά του

Njk3MDY4M2YwNDJmMTJiNWE5MjFjZmQ3ZDY3ZjA4MzA1N8OEHOZSOSpuXkIe0taiaHR0cDovL21lZGlhLmFkc2ltZy5jb20vNjk2ZmQ1MzQ2ZjMyMjNhZDY0NjIzNjc1MTgxZDMyMzk4YmEzZDJmMjk0MmU4OWMyMGFmYTA4MmU4MGEwYzFiMi5qcGd8fHx8fHwzOTZ4MjkyfGh0dHA6Ly93d3cuYWR2ZXJ0cy5pZS9zdGF0aWMvaS93YXRlcm1hcmsucG5nfHx8.jpg

Τι μηχανουργείο ρε Κώστα ...ο άνθρωπος έχει μηχανουργικό τόρνο δικό του ...αλλά δεν έχει διαβάσει το manual ...:flipout::flipout::flipout::flipout:-bye-

Καλοριζικα τα καλουδια μαστορες!
Μπαμπη ακομα το εχω και λειτουργει το πρωτο αλυσοπριονο ρευματος που πρωτοεφερε το Lidl :)))
Δημητρη, τι ακριβως ειναι τα συγκεκριμενα διαλυτικα ρητινης? Καθαριζουν την ρητινη των πευκων απο την αλυσιδα?

Μου ηρθαν οταν ελειπα και τα ανταλλακτικα γυαλοχαρτα για το τριβειο scheppach που αγορασαμε απο Lefled.

Καλώς τά δέχτηκες Μιχάλη,καλά τριψίματα.
Ακριβώς,καθαρίζουν τήν αλυσίδα,πριονοδίσκους,μπορντουροψάλιδα,κοπτικά γενικώς από τά ρετσίνια,καί τά κολλημένα πριονίδια,καθαρίζουν τό σασσί-πλαστικά από κολλημένα χορτάρια,λάδια κ.τ.λ.
Ψεκάζεις τό αφήνεις 3-5 λεπτά μετά σκουπίζεις μέ ένα πανί καί τά κάνει "αόρατα".
Στό δέ μπορντουροψάλιδο,ψεκάζεις τό αφήνεις 3-5 λεπτά καί μετά βάζεις μπροστά τό εργαλείο καί αυτοκαθαρίζονται τά μαχαίρια.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι μηχανουργείο ρε Κώστα ...ο άνθρωπος έχει μηχανουργικό τόρνο δικό του ...αλλά δεν έχει διαβάσει το manual ...:flipout::flipout::flipout::flipout:-bye-

Αυτό θέλει φρέζα και διαιρέτη ρε, πόσα manual να διαβάσω; :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

.....

:flipout::flipout::flipout:

Μπαμπη, ποσα δινεις να στο εκτυπωσω !!!!! :flipout:
να κανεις χυτευση

Το κακό είναι οτι δεν το έχω μαζί μου, το ξέχασα στο χωριό, μόνο σε φωτογραφία το έχω.
Στην αντιπροσωπεία της Gardena δεν θα βρώ; Ποιός την έχει;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ πολύ.
Με το καλό Κυρ.

Θέλω θήκη οπωσδήποτε!
Σούπερ. Πάντα να σου φέρνει καλά νέα!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλόριζικα και καλοδούλευτα τόσο το κινητό του Κώστα όσο και το ανταπτορακι με τα γυαλοχαρτα του Κυριάκου.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk