Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν μπορείς να κάνεις γενικότερα σύγκριση του ενός είδους με το αλλο γιατί έχουν διαφορετική φιλοσοφία στις ανάγκες χρησιμοποιήσεις τους με κύρια διαφορά και μάλιστα σημαντική που αφορά τα εργαλεία για τα οποία προορίζονται...
Τα CYL 9 θα τα χρησιμοποιήσω σήμερα για την διανυξη κάποιων τρυπων σε μπετό και θα πω και εγώ τι λένε....

Μιχάλη πάντως έχω βρει με 18ευρώ περίπου ( μιση τιμή από τον μαμά κατάλογο της Bosch της σειράς 5 ) τα 4 κομμάτια που θελω απο 6 -12 της Bosch, με οφελειμο μήκος από 15 - 25cm αναλόγως το κομμάτι, απο το toolplanet
https://www.toolplanet.gr/index.php?route=product/category&path=5560_350_5621_5620
Εάν βάλεις τις διαστάσεις τις δικές σου βγαίνει γύρω στα 14-15 ευρώ...
Πολύ χαμηλότερα από το σετ της Dewalt η Bosch που προ αναφέραμε...Και πολύ κοντά στης Dexter που πήρες..

Θα πρέπει όμως να βρω κασετίνα η βαλιτσάκι για μονιμη αποθηκευση...Εκτός και εάν μπουν μόνιμα στο βαλιτσάκι του πνευματικού πιστολέτου που έχω.. ( που μάλλον το βλέπω ως καλύτερη λυση)..

Παρα πολυ καλη τιμη βρηκες για αυτα τα τρυπανια!!

Εγω τα εβαλα μεσα σε μια πλαστικη τηλεσκοπικη θηκη της Dewalt που ειχε μεσα τα απλα SDS τρυπανια. Δεν ξερω που πουλανε τετοιες αδειες θηκες, αυξομειωνονται σε μεγεθος και ειναι βολικες.
SQT_a01_0300.png

εφτασε μετα απο 2+ μηνες αναμονη αυτο το διαβολακι, που το χτυπησα 11 ντολλαρς σε προσφορα απο το κινεζομαγαζο

https://img.aspr.gr/images/2019/03/23/web-20190323_093114.jpg

φορτιζεται με καλωδιο USB, την μπαταρια λιθιου την αλλαζω μονος οταν τα φτυσει, κτλ κτλ.
Δεχεται τσοκ για στελεχος των 7mm, και εχω την εντυπωση οτι δεχεται και collet dremel.(αλλα περιμενετε να το τσεκαρω μπας και θελει πιο λετπα). απο μονο του ηρθε με ενα αδιαφορο τσοκ κοντα στα 2mm.

https://www.banggood.com/HILDA-JD33....html?rmmds=myorder&ID=46421&cur_warehouse=CN

Δοκιμη και χρηση μετα το πασχα που θα γυρισω απο την δουλεια.

Οσοι παραγγελλουν τον Γεναρη απο Κινα ειναι πολυ πιθανον να εχουν καθυστερηση 2 και βαλε μηνες. Και εγω εχω πραματα απο 13/1 που τωρα ερχονται σιγα σιγα.

Καλοριζικο Κωστα, μικρο και ευχρηστο εργαλειο και καλη η τιμη που το πετυχες. Πρεπει να χωραει ολα τα κοινα bits oπως ολα τα παρομοια μινι εργαλεια.
Πλεον καποια 4βολτα εργαλεια εχουν εντυπωσιακα μεγαλη δυναμη και ροπη.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mιχάλη καί Κωστή καλοδούλευτα τά τρυπάνια σας.
Κυριάκο καλές δημιουργίες μέ τό υγρό γυαλί.

Η ανανέωση τών αλυσοπρίονων συνεχίζεται .........

Ηusqvarna 450 Made in Sweden

husky110.jpg

husky210.jpg

husky310.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ ωραίο αλυσοπρίονο πήρες Δημήτρη. καλορίζικο και καλά κλαδέματα. Ακριβούτσικο βέβαια, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.-bye-

Σέ ευχαριστώ Γιώργο.
Αφενός ότι είναι επαγγελματικά εργαλεία,αφετέρου λένε ότι τό φτηνό βγαίνει στό τέλος πιό ακριβό -bye-

Καλορίζικο Δημήτρη το αλυσοπριονο...

Τα τρυπανια δεν τα έχω πάρα ακόμη αλλά μάλλον θα τα παραγγείλω καθώς η τιμή είναι όντως καλη....
Πολύ καλή η θήκη και βολικη Μιχάλη και Κώστα....κάπου θα παίζει και εδώ.....

Μεγεια δημητρη!!!χαιρομαι που επανηλθες δυναμικα!!

Eυχαριστώ Βασίλη,η συνέχεια επί τής οθόνης ...... -bye-

Καλορίζικο Δημήτρη το αλυσοπριονο...

Τα τρυπανια δεν τα έχω πάρα ακόμη αλλά μάλλον θα τα παραγγείλω καθώς η τιμή είναι όντως καλη....
Πολύ καλή η θήκη και βολικη Μιχάλη και Κώστα....κάπου θα παίζει και εδώ.....

Ευχαριστώ Κωστή,νόμιζα ότι τά είχες πάρει,αλλά είναι σάν να τά πήρες κιόλας :worshippy:

Καλορίζικο Δημήτρη!Αναβάζεις πάλι επίπεδο.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ Κώστα,πάντα τό επίπεδο είναι ανεβασμένο στό forum,απλά ο καθένας κάνει αγορές ανάλογα τίς ανάγκες καί τίς προτεραιότητες του. -bye-

Mπραβο Δημητρη, βαρβατη αγορα που κανει την δουλεια παιχνιδι.

Μακαριοι και ευτυχεις οι εχοντες εργασια που μπορουν να την βλεπουν ΚΑΙ σαν χομπυ.

Κερδισα πριν λιγο ενα σετακι καρυδακια επαγγελματικα, αμερικανικα, τα εχει ο πατερας μου απο το 1969 και μου τα χαρισε σημερα επειδη ΔΕΝ χρειαστηκε να χρησιμοποιησει γαλλικο κλειδι και σφυρι για να ξεβιδωσει μια κολλημενη ταπα απο ενα καζανι νερου κοντα στον καυστηρα. (το αποσυνδεει απο το κυκλωμα λογω φυσικου αεριου). Του εδωσα το 18βολτο μπουλονοκλειδο 1/2" της Ryobi και η δουλεια του εγινε ..πριν πατησει την σκανδαλη :))

46535297555_3d25dcf815_b.jpg

Χιλιοχρησιμοποιημενο, σαν καινουρια τα καρυδακια, θελει καθαρισμα. Ζυγιζει 5.600!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mπραβο Δημητρη, βαρβατη αγορα που κανει την δουλεια παιχνιδι.

Μακαριοι και ευτυχεις οι εχοντες εργασια που μπορουν να την βλεπουν ΚΑΙ σαν χομπυ.

Μακαριοι και ευτυχεις οι εχοντες πατεράδες μερακλήδες με καλοδιατηρημένα εργαλεία ποιότητας που κατά καιρούς δωρίζουν στα ανήσυχα τέκνα τους.

χαχαχα καλα τα λες, ομως τα αγαθα κοποις (χρημασι) κτωνται ---> Εδωσα 90 ευρω για να παρω το μπουλονοκλειδο το οποιο σιγα σιγα κανει αποσβεση οπως βλεπουμε :)))