Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλοριζικες παιδια οι παραλαβες σας και άλλη μια απο εμένα γκατζετακι χρήσιμο για να μην ξεμενω απο μπαταρία ανταπτορας για μπαταριες devalt με 2 usb εξόδους 1,5 A
00e77161b1b85940650abb007b97f6f7.jpg
f3c7b4276c19a9ca56536df5ee3906bd.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίο το κιτρινάκι σου. Από που ήρθε αυτό?
απο kafka 25 ευρω το εχει προσφορά απο 30 ευχαριστώ

Xρησιμο γκατζετακι Ανδρεα,καλοριζικο!
Ευχαριστώ πολυ το link για όποιον ενδιαφέρεται https://www.kafkas.gr/proionta/erga...eion-10-8-14-4v-lithiou-ionton-196627_196627/ τωρα δεν ξερω αν βγαζει 1,5 A σε κάθε έξοδο η σύνολο και στις 2 η δοκιμή θα δείξει

Last edited by a moderator:
Δημητρη καλοριζικο το νεο σου μηχανημα...το ονομα STIHL τα λεει ολα...
Ωραιο το γκατζετακι μπαταριας Αντρεα...χρησιμο σε δυσκολες καταστασεις...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ναι σε σώζει και αν κρίνω απο τα χαρακτηριστικά της 5 αρας μπαταριας φωρτιζει το κιν 6-7 φορες

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλοριζικες παιδια οι παραλαβες σας και άλλη μια απο εμένα γκατζετακι χρήσιμο για να μην ξεμενω απο μπαταρία ανταπτορας για μπαταριες devalt με 2 usb εξόδους 1,5 A

Πολύ σωστά έπραξες. όντως χρήσιμο, με γεια. είναι και Dewalt, θα το δει ο Κυριάκος και θα ζηλέψει (αν δεν το έχει ήδη)

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ σωστά έπραξες. όντως χρήσιμο, με γεια. είναι και Dewalt, θα το δει ο Κυριάκος και θα ζηλέψει (αν δεν το έχει ήδη)
χαχαχαχαχα Ευχαριστώ

Kαλορίζικο καί καλές φορτίσεις Ανδρέα.

Σέ ευχαριστώ Κωστή,επίσης καλορίζικη η βαλίτσα T-Stak II της Stanley.

Καί άλλη μιά πρόσφατη παραλαβή πού είχα ξεχάσει νά ανεβάσω,μερικά αναλώσιμα αλυσοπρίονων,αλυσίδες,λάδι αλυσίδας,καί μιά καλίμπρα μετρητή βάθους γιά τό σωστό ακόνισμα τού οδηγού βάθους τής αλυσίδας.

an111.jpg

an210.jpg

Καλορίζικα Δημήτρη.
Τα Oregon από τον ''Χρήστου'' τα πήρες ;

Σέ ευχαριστώ "ακούραστε" .... Γιώργο. -bye-

Μισά από τόν Χρήστου,καί μισά από τόν Ντέτσικα.Γιατί καί ο μέν καί ο δέ δέν τά είχαν όλα αυτά πού ήθελα.
Π.χ η καλίμπρα τής Oregon τήν πήρα από τόν Χρήστου πού είναι στήν Νέα Ερυθραία γιατί στό Ιλιον δέν τήν έχει,τίς μισές αλυσίδες από τόν Χρήστου στό Ιλιον,καί τά υπόλοιπα Ντέτσικας.

Να ξέρεις (αν δεν το ξέρεις ήδη) ότι κάνεις παραγγελία στο κατ/μα Ν. Ερυθραίας και στα φέρνουν στο κατ/μα στο Ίλιον. μην τρέχεις εκεί πάνω..

Τό ξέρω,αλλά καλά κάνεις καί το αναφέρεις,όταν πάω γιά δουλειά βόρεια προάστεια,κάνω μιά στάση στόν Χρήστου στήν Νέα Ερυθραία γιά εργαλειοοφθαλμόλουτρο (άν καί είναι μικρός ο χώρος),καί έτσι έπεσα επάνω στήν καλίμπρα (δέν τήν είχα δεί στό site,καί δέν ξέρω άν τήν έχει),έχω μία τής Stihl,αλλά ήθελα καί μιά δεύτερη καβάντζα.

Καλορίζικα όλα κύριοι!

Δημήτρη το Combi το έχω πολλά χρόνια τώρα,με μεσιμεζα και φρεζακι.Πρακτικο, ελαφρύ και ιδανικό για το αμάξι.
Πήγα πριν δύο χρόνια να πάρω το αλυσοπρίονό του και μόλις άκουσα την τιμή το ακύρωσα.

Θα το καταευχαριστηθείς.

Καλορίζικα όλα κύριοι!

Δημήτρη το Combi το έχω πολλά χρόνια τώρα,με μεσιμεζα και φρεζακι.Πρακτικο, ελαφρύ και ιδανικό για το αμάξι.
Πήγα πριν δύο χρόνια να πάρω το αλυσοπρίονό του και μόλις άκουσα την τιμή το ακύρωσα.

Θα το καταευχαριστηθείς.

Να σαι καλά φίλε Πάνο σέ ευχαριστώ,έχω ένα δίλλημα καί θά ήθελα τήν γνώμη σου,έχω ένα μικρό χορτοκοπτικό FS38 γιά τίς άκρες τού γκαζόν καί γιά ελαφρά χορτοκοπή,τό έχω 13 χρόνια καί δουλεύει απροβλημάτιστα,επειδή μέ έχει πιάσει τώρα μιά "λόξα" γιά να ανανεώσω όλα τα εργαλεία τής δουλειάς,σκέφτομαι η νά αγοράσω ένα καινούργιο FS38 η νά πάρω τό προσάρτημα τού Combi πού παίρνει καί μεσηνέζα καί δίσκο ? ιδού η απορία.
Τά χρήματα σχεδόν τά ίδια,τό "μανίκι" είναι πού θα θέλω νά κόψω χόρτα καί μετά μπορντούρα η κλάδεμα καί άντε άλλαζε προσαρτήμα μπορντούρας καί αλυσοπρίονου,καί έτσι έλεγα γιά τά ελαφρά χόρτα-άκρες γκαζόν νά έχω ένα FS38,καί γιά μπορντούρες τόν κινητήρα Combi μέ προσάρτημα φρακτοκόπτη,καί γιά κλάδεμα τό προσάρτημα αλυσοπρίονο.Βέβαια έτσι θα συντηρώ δυό κινητήρες,αλλά από τήν άλλη δέν θά κουράζω καί πολύ τόν ένα κινητήρα,μιάς πού τό χορτοκοπτικό δουλεύω πιό εντατικά,καί λιγότερο τόν φρακτοκόπτη καί τό κονταροαλυσοπρίονο.
Παρεμπιπτόντως τό FS38 είναι καί 1 κιλό καί κάτι ψιλά ελαφρύτερο από τόν κινητήτα Combi μαζί μέ τό προσάρτημα μεσηνέζας η δίσκου.

Δημητη καλοριζικα τα καινουργια σου εργαλεια..Ηθελα να σε ρωτησω αν αυτο το εξαρτημα https://heppakis.stihl-shop.gr/el-gr/προϊόν/5404fc91-33c6-4e88-b641-b6d4db35caa9/bf-km/ ειναι ικανο να φρεζαρει σκληρο εδαφος,δηλαδη αρκετα συμπιεσμενο χωμα,με αυτη την ιπποδυναμη που εχει αυτος ο κινητηρας

Δημητη καλοριζικα τα καινουργια σου εργαλεια..Ηθελα να σε ρωτησω αν αυτο το εξαρτημα https://heppakis.stihl-shop.gr/el-gr/προϊόν/5404fc91-33c6-4e88-b641-b6d4db35caa9/bf-km/ ειναι ικανο να φρεζαρει σκληρο εδαφος,δηλαδη αρκετα συμπιεσμενο χωμα,με αυτη την ιπποδυναμη που εχει αυτος ο κινητηρας

Σέ ευχαριστώ Κώστα,δυστυχώς όχι,τό έχω σέ ένα μεγάλο χορτοκοπτικό Oleo-Mac ένα ίδιο σχεδόν προσάρτημα φρέζας,καί κάνει μόνο γιά μαλακά χώματα αφράτα,δέν κάνει τίποτα σέ σκληρό πατημένο χώμα,απλά θά χοροπηδάει επάνω στό σκληρό-πατημένο χώμα.
Οσο ισχύ καί νά έχει ένας κινητήρας δέν έχει τό απαραίτητο βάρος γιά να χωθεί μέσα σέ σκληρό-πατημένο χώμα,αυτού τού τύπου τά φρεζάκια.

μαλιστα καταλαβα.Ρωταω γιατι προσφατα αγορασα την φρεζα της parkside με 1400 watt και το μονο που καταφερα ηταν να γρατζουναω το εδαφος και σκεφτομουν να στραφω σε μια τετοια λυση,αλλα με γλιτωσες απο την ταλαιπωρια.Ευχαριστω και παλι καλοριζικα