Tι παραλάβαμε σήμερα..

YΓ : Κώστα,ξέρει ποιός Κώστας,σφαιράτος πήγα. :grinning-smiley-043

χαχα α ρε Μητσαρα..Ημουν σιγουρος οτι πηγες σφεντονατος για το κρανος..Αντε καλοριζικα τα καινουργια εργαλεια και ελπιζω συντομα να εχουμε και συνεχεια..

Καλορίζικες οι καινούργιες σας παραλαβές Κύριοι !!

Ωραίο το κράνος Δημήτρη. έχει βλέπω και ωτοασπίδες. πολύ καλή η επιλογή σου. λίγο ακριβό αλλά καλό. -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη,δυνατό το κράνος και ελαφρύ!

Ετσι ακριβώς Πάνο,σέ ευχαριστώ

YΓ : Κώστα,ξέρει ποιός Κώστας,σφαιράτος πήγα. :grinning-smiley-043

χαχα α ρε Μητσαρα..Ημουν σιγουρος οτι πηγες σφεντονατος για το κρανος..Αντε καλοριζικα τα καινουργια εργαλεια και ελπιζω συντομα να εχουμε και συνεχεια..

Σε ευχαριστώ Κώστα.

Καλορίζικες οι καινούργιες σας παραλαβές Κύριοι !!

Ωραίο το κράνος Δημήτρη. έχει βλέπω και ωτοασπίδες. πολύ καλή η επιλογή σου. λίγο ακριβό αλλά καλό. -bye-

Σέ ευχαριστώ Γιώργο,σέ λογική τιμή τό πήρα 36 ευρώ,τό φτηνότερο τής Stihl καί φτηνότερο από άλλα επώνυμα (Husqvarna-Oregon).Oι ωτοασπίδες δέ πολύ καλές σέ μείωση db,μόλις τίς φοράω η απόλυτη ησυχία.

μολις τωρα παραλαβη

καρυδακια 3/8 για το αυτοκινητο, λιμα και ρασπα που μου ελειπαν, μια σπαστη προεκταση για το εργαστηριο,
και στο κεντρο ενα καλο κοπτακι απο το γνωστο κινεζοκαταστημα

web-110311.jpg

ευχαριστω παιδια.... ελπιζω να ΜΗΝ χρειαστουν αλλα αυτους τους μηνες χρειαστηκε τρεις φορες να κατσαβιδιασω το αυτοκινητο, που αρχισε να δειχνει την ηλικια του.

Μιχαλη δεν το δοκιμασα πουθενα, αλλα δεν με πειραζει...θα μπει σε ενα κιτ τσεπης ραδιοερασιτεχνικων επισκευων. το χειροτερο του θα ειναι μονοκλωνο χαλκινο στο 1,5 χιλιοστο

Τι μάνικα είναι αυτή; Μάλλον θα πρέπει να πάρεις turbo

Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαστορια την δευτερα θα πεσει δοκιμη.. ενοειται παντα με μασκα γαντια και ολοσωμη φορμα..το πιστολι ειναι αυτο που χε τζαμπε μεσα. Θα δοκιμασω και αμα δε μ αρεσει θα παρω αλλο...

Kospap και Τsakalos καλοριζικα τα νεα σας καλουδια....!!!

Εγω εν τελει δεν αντεξα στο πειρασμο και πηρα το 12v Δραπανοκατσαβιδο της Bosch που το ειχε το eshop σε πολυ καλη τιμη...
https://www.e-shop.gr/drapanokatsab...li-ion-39-accessories-0615990gb0-p-TLS.031436

https://i.postimg.cc/kGgmDSTT/20190422-220014.jpg
https://i.postimg.cc/ZKWGg42v/20190426-090813.jpg

Πρωτες εντυπωσεις αριστες ακομα και σε τρυπημα που δοκιμασα σε τοιχο(τουβλο)...πολυ ελαφρυ και αρκετα δυνατο oσο και ενα 20v Parkside που εχω...πραγματικα οι διαφορες πολυ μικρες...!!!

Οποτε ανοιξαμε μετωπο 12v τωρα στην Bosch :drool1:
Μελοντικες αγορες πρωτα για σεγα και εποιτα για παλμικο...και ενδεχομενος μια 4αρα μπαταρια εξτρα...σιγα-σιγα ομως....

Χθες, μεταξυ αλλων, παρελαβα απο Κινα και το σετ υδροαμμοβολης για πλυστικα μηχανηματα της Karcher (K2 – K7) που αφαιρει σκουρια, μπογιες κλπ.
Η τιμη φοβερη αλλά και η ποιοτητα του σετ παρα πολυ καλη, ομολογω πως δεν το περιμενα.
Αγορασα και την 25κιλη ειδικη αμμο της Karcher (18 ευρω). Το δοκιμασα σημερα σε ενα ιδιοκατασκευη καροτσι μεταφορας που ηταν αβαφο και εκτεθειμενο στις καιρικες συνθηκες για περιπου 10 χρονια.
Εβγαζε τη σκουρια πολυ γρηγορα και ευκολα, καμια σχεση με το συστημα αμμοβολης της Parkside που το ειχα δουλεψει καποια στιγμη με 50αρι αεροσυμπιεστη και ξαναμπηκε στο ραφι.
Το συστηνω

Attachments

• Γβ€¦ΓŽΒ΄ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ±ΓŽΒΌΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒΏΓŽΒ»ΓŽΒ· 1.jpg
    Γβ€¦ΓŽΒ΄ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ±ΓŽΒΌΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒΏΓŽΒ»ΓŽΒ· 1.jpg
    28.4 KB · Views: 232
  • Γβ€¦ΓŽΒ΄ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ±ΓŽΒΌΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒΏΓŽΒ»ΓŽΒ· 2.jpg
    Γβ€¦ΓŽΒ΄ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ±ΓŽΒΌΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒΏΓŽΒ»ΓŽΒ· 2.jpg
    43.7 KB · Views: 232
  • Γβ€¦ΓŽΒ΄ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ±ΓŽΒΌΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒΏΓŽΒ»ΓŽΒ·3.jpg
    Γβ€¦ΓŽΒ΄ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ±ΓŽΒΌΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒΏΓŽΒ»ΓŽΒ·3.jpg
    69.5 KB · Views: 234
  • Γβ€¦ΓŽΒ΄ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ±ΓŽΒΌΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒΏΓŽΒ»ΓŽΒ· 4 .jpg
    Γβ€¦ΓŽΒ΄ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ±ΓŽΒΌΓŽΒΌΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒΏΓŽΒ»ΓŽΒ· 4 .jpg
    75 KB · Views: 231
Καλοριζικες οι ωραιες παραλαβες συναδελφοι!

Ενδιαφερον το σετακι αμμοβολης, οντως πολυ φτηνο και απότι φαινεται και καλο -στα υπ'οψιν, οπως και το ψεκαστικο. Ειμαι περιεργος για την δοκιμη Σιφη.

Κωστη ανοιξες ομορφες δουλειες με την 12βολτη σειρα της bosch... η καλυτερη που υπαρχει. Σιγα μην μεινεις μονο στο παλμικο και τη σεγα :))

Κωστη ανοιξες ομορφες δουλειες με την 12βολτη σειρα της bosch... η καλυτερη που υπαρχει. Σιγα μην μεινεις μονο στο παλμικο και τη σεγα :))

Ευχαριστω Μιχαλη....
Λες εεε;
Είναι πολλά τα θέλω και τα λεφτά λίγα...!!!
Δεν ξέρω εαν θα πρέπει να επενδύσω στα 18v της Stanley η τα 12v της Bosch...Η απάντηση ξέρω ποια είναι αλλά το οικονομικό είναι ο κινητήριος μοχλός..!!!

Χθες, μεταξυ αλλων, παρελαβα απο Κινα και το σετ υδροαμμοβολης για πλυστικα μηχανηματα της Karcher (K2 – K7) που αφαιρει σκουρια, μπογιες κλπ.
Η τιμη φοβερη αλλά και η ποιοτητα του σετ παρα πολυ καλη, ομολογω πως δεν το περιμενα.
Αγορασα και την 25κιλη ειδικη αμμο της Karcher (18 ευρω). Το δοκιμασα σημερα σε ενα ιδιοκατασκευη καροτσι μεταφορας που ηταν αβαφο και εκτεθειμενο στις καιρικες συνθηκες για περιπου 10 χρονια.
Εβγαζε τη σκουρια πολυ γρηγορα και ευκολα, καμια σχεση με το συστημα αμμοβολης της Parkside που το ειχα δουλεψει καποια στιγμη με 50αρι αεροσυμπιεστη και ξαναμπηκε στο ραφι.
Το συστηνω
Υδροαμμοβολη?
Εκει που καθαριζεις με την αμμο με το νερο δεν θα δημιουργηται παλι η προυποθεση για σκουρια??

Και πόσο διαρκεί η άμμος των 18 € ρε Ατανάς; Συμφέρει;
Εγώ έχω το original σύστημα της Karcher αλλά είναι ακόμα στο κουτί του.

Υδροαμμοβολη?
Εκει που καθαριζεις με την αμμο με το νερο δεν θα δημιουργηται παλι η προυποθεση για σκουρια??
Υποτειθεται πως οτιδηποτε κανεις αμοβολη μετα , αμεσα, το προστατευεις πχ βαφοντας το... αμα τ αφησει, τσακ μπαμ ιδιο θα γινει